• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    WOTAR: tak ja bych to klidne par dni zkousel :-) .... ale uz ta prostredni obtiznost je celkem dost hard, tak nevím jestli je opravdovy hard vubec realne dat ....
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    FORTRESS: dik, tohle mi hodne pohodlo. z asi 20% hook uspesnosti je tak 80% :D i ten zaroh se mi poved. vic takovych tipu ;)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    FURRYK: shánim na to grupu, ten achievement bych chtěl:-D
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    dal nekdo brawl na hard?
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    hahaaaaaaa ted mi padl skin dr. junkenstein
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JANDOS: Kdyz zkousim hrat za Tracer, tak je mi blbe obvykle v prvnich 15 vterinach, takze tohle se mi fakt nestava :D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Taky se vam stava ze po 3-4 hodinach hrani za Tracer je vam blbe a vidite ruzny svetylka ? :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    FURRYK: Přesně to mám v úmyslu, něčekám, že mi něco padne, ale aspoň snad padnou nějaký goldy
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    WOTAR: ja koupil reinharda a soldiera primo za goldy ....
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    K0TEL: Dá se tam přidat sám, doma si tě přidám každopádně:-)
    Jinak ty heloweenský skiny jsou super, asi po dlouhé době (vlastně poprvé od lauche) zainvestuju do loot boxů, chci právě RoadHoga a Mercy minimálně, dostal jsem akorát Bastiona, kde mi ta změna přijde teda minimální
    K0TEL
    K0TEL --- ---
    Prosim na nastenku s nikym nehraju tak kdyby nekdo chtel se mnou ;))) kotel#2140
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tady trošku blueprint jak zabíjet za roadhoga a hlavně jak chytat soupeře z poza zdí.

1-Shotting Ana properly as Roadhog + Flick/Corner hooking demo
    https://www.youtube.com/watch?v=iPYOIw9GsKY
    TERZ
    TERZ --- ---
    SUNBEAM: Mám přesně opačnou zkušenost. Přes týden klesám, blbci v každé hře a přes víkend plnej voice týmových hráčů, 6-8 výher v řadě.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    víkendy jsou zakletý, o víkendech to jsou úplně jiní hráči než v týdnu, toxic + trollové
    nevím asi malý děti hrajou no
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    FURRYK: Já už taky rank moc neřešim, znám minimum lidí co stoupají a ne jako my všichni klesají:-D
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    jooo taky jsem pres vikend spadnul s rankem .... prredtim v tydnu 3 vitezstvi po sobe, kazdy den jedno a o vikendu asi 6 proher ze sedmi her :D ....chvili jsem pochyboval i o svych schopnostech, ale kdyz mam s Reinhardem 3 zlaty a top killer tak to asi nebylo primarne o me....
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    RMUTT: Ja tomu dam jeste sanci, v nejhorsim budu holt parit jen v nedeli vecer s kolegama, to je aspon zabava :))
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    ADMIX: Znám. Tam jsem byl taky :)
    Rating padal dolu, potkával jsem leavery, toxic playery, chodil jsem si sem postěžovat... a upřímně řečeno pomohlo až to, když jsem si to v hlavě nastavil tak, že jsem celou sezónu pojal jako cvičnou, rezignoval na šplhání v žebříčkách a brousil skills pro příští sezónu.
    Tim, že člověk přestane hrát "na jistotu" s oblíbenejma hrdinama, ale osvojí si i další charaktery, tak dobře odhalí a pochopí jejich slabiny. O to je pak ten návrat k oblíbencům sladší.

A nebo si kup Battlefield 1 a dej OW chvíli k ledu :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    RMUTT: Ja mam prave asi smulu, pres vikend jsem v competitive furt mel budto leavera, nebo aspon jednoho afk, nejlepsi bylo kdyz jsem s Mercy nalitnul na point, zvednul tam tri lidi a oni tam vsichni tri stali a nechali se znova vykropit :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam