• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JANDOS: Sotva stíhám co se tam děje:-D Zajímavý je, jak je kontaktní, o tomhle si můžu nechat jenom zdát..
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WA9NO: Spis se vratim k CoD a budu mit klid a pokoj :>
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: tak uz zacni trenovat :PPP
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JANDOS: jo, takhle kdybych umel hrat, tak nemainuju Mercy :D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    To je strasny

Best Ana Player Ryujehong [#1World Ana] Moments Montage | Overwatch Best of Ryujehong Ana God Plays
    https://www.youtube.com/watch?v=J_TkyNy5zBE
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    My hrajem třeba v 5 stacku a ten poslední random je vždycky instapick sombra/hanzo. Ten pool retardovanejch hanzo mainu je dost širokej.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Na zaver vecera 8 proher v rade podle vzorce 1. instapick hanzo, 2. retard, 3. prohra. Na osmou mi to dalo toho jednoho debila podruhy, tak jsem to nevydrzel, slusne se omluvil a leavnul, a obratem si me pridal nejakej typek a za celej tym mi dekoval, ze jsem to quitnul :DD
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    lol jsem si dal jednu solo comp, sice jsme meli leavera, ale nepritel mel dva trolly, takze jsme nakonec v peti vyhrali :DD
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Twe par dni si davam voraz od OW a admix uz si hleda novy kamose :DD
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ADMIX: Ja klidne budu hrat akorat mam cas vetsinou tak od 22 max tak 2x tydne od 8
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ADMIX: to uz me budete moct vzit s vami, ne? :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tak si me nikdo nepridal a vesele s Jandosem ve dvou padame do silveru :(
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    GAZY: No jo, Rusko, to nikoho nezajima :D
    GAZY
    GAZY --- ---
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ELEMENT_LEAD: Tak si me pridej a dame, my se vzdycky taky 2-3 sejdem, tak bysme sixstack mohli postavit :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    no to je proste orientacni cas kdy obvykle hravame, aby mi nepsal nekdo, kdo ma cas od 10 vecer. a pravidelna ucast taky neni povinna. proste se clovek ukaze nebo ne. rikam, je to jen for fun, ale chcem zkusit hrat ve vice nez ve 3.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ELEMENT_LEAD: Hele od ledna neni problém, akorát teda některý dny bych to dal spíš 19-21
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ELEMENT_LEAD: Ja vetsinou hraju 19/20-21/23, ale nejsem spolehlivej, nekdy jsem v praci dyl, nekdy prijdu moc znicenej a jdu rovnou spat :D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    18-21 je pro nekoho bez rodiny :]
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    hele, potrebujem nadraftovat jednoho hrace, co hrava ve vsedni hry mezi 18:00-21:00. skill kdekoli mezi bronze-gold, musi mit mikrak. tryhardime ve smyslu snazime se postavit rozumnej setup, synchronizovat ultimatky atd. ale porad hrajeme pro zabavu, takze zadny drama nebo blame.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam