• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FURRYK: to je proste nutny zlo pro pripady, kdy to nekomu spadne pri startu apod.
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ADMIX: dyt je to desny ..... za pul minuty capnes prvni spot a frajer protoze vidi zte je to v rioti radsi leavne ....
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FURRYK: To neni jejich vymysl, s takovym pravidlem se hrajou hry snad odjakziva, si pamatuju ze v OFP to byla minuta vetsinou :D
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    jako ten jejich vymysl, ze do 30s od zahajeni hry muze hrac leavnout a hra se zrusi bez postihu uz me zacina srat .... za posledni dva dny se mi stalo 4x, ze jsme je prejeli na prvni point do techto 30s a od nich hned nekdo leavno a ono to zrusi hru .... tohle by melo byt osetreno max 5s .... jsem fakt nasranej !!!!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    je to tam! :D

CARB6N
    CARB6N --- ---
    FORTRESS: Já teda taky vždycky instapikuju Hanza. Měnim ho až v posledních +-3sec před začátkem matche.
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ADMIX: ja hejbu jen zapestim, predstava ze tu sviham celej vecer celou pazi, tak mi asi upadne ruka :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FURRYK: to je nutnost, pokud chces mit fakt velkou presnost
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    FURRYK: Ale stejně mi přijde, že ty pohyby nejsou nijak hekticky, přijde mi, že to dělá tak nějak promyšleně a v klidu. Až budu mít nějakou myš u který to má cenu, tak si možná taky zkusim takhle pohrát s citlivostí
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    WOTAR: presne :D .... a jeste me prekvapilo jak ma celkem slabe nastavenou citlivost mysi, jak lita celou rukou po celem stole ...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JANDOS: Sotva stíhám co se tam děje:-D Zajímavý je, jak je kontaktní, o tomhle si můžu nechat jenom zdát..
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WA9NO: Spis se vratim k CoD a budu mit klid a pokoj :>
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: tak uz zacni trenovat :PPP
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JANDOS: jo, takhle kdybych umel hrat, tak nemainuju Mercy :D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    To je strasny

Best Ana Player Ryujehong [#1World Ana] Moments Montage | Overwatch Best of Ryujehong Ana God Plays
    https://www.youtube.com/watch?v=J_TkyNy5zBE
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    My hrajem třeba v 5 stacku a ten poslední random je vždycky instapick sombra/hanzo. Ten pool retardovanejch hanzo mainu je dost širokej.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Na zaver vecera 8 proher v rade podle vzorce 1. instapick hanzo, 2. retard, 3. prohra. Na osmou mi to dalo toho jednoho debila podruhy, tak jsem to nevydrzel, slusne se omluvil a leavnul, a obratem si me pridal nejakej typek a za celej tym mi dekoval, ze jsem to quitnul :DD
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    lol jsem si dal jednu solo comp, sice jsme meli leavera, ale nepritel mel dva trolly, takze jsme nakonec v peti vyhrali :DD
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Twe par dni si davam voraz od OW a admix uz si hleda novy kamose :DD
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ADMIX: Ja klidne budu hrat akorat mam cas vetsinou tak od 22 max tak 2x tydne od 8
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam