• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WOTAR: No jenze to je pak prave hrani o hovne. Ja taky nemam cas hrat to profesionalne, ale kdyz uz tomu nejakou tu hodinu venuju, tak mam tu ambici se v ty hre nejak rozvijet, a kdyz pak hraju s lidma na levelu 500, co nepouzivaj mikrofon a netusej, co maj vlastne delat, tak proste tudy ne.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ADMIX: Tak můžeš, ale nemůžeš očekávat žádnej extra výsledek a prožívat případný faily:-D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WOTAR: Jenze ten casual je uplne o hovne - competitive pak hrat nemuzes uz tuplem, a ty quick plays jsou uplne jina hra, to je proste 12 lidi co pobihaj po barevny mape a klikaj nekam mysi - to nema s OW nic spolecnyho :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ADMIX: Já už to taky hraju tak nějak casual, neni čas, resp. musel bych hrát jenom tuhle hru a na ostatní se vykašlat a to mě zatim nebaví:-)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WOTAR: Jo, sere me to, pac ta hra je fakt bozi, ale proste uz jsem moc starej na to, abych to hral poloprofesionalne v nejakym klanu, a bez toho to evidentne nema cenu. Jeste jsem ted v posledni dobe zkousel ty hry trochu vest, ale bohuzel jsem spadnul do tieru, kde lidi nepouzivaji ani voice, takze i kdyz vyhrajem (protoze protihraci jsou jeste vetsi matlaci), tak jsou to cancer games, a svuj cas proste musim investovat nejak lip.
    Shanel jsem i lidi se kterejma by se to dalo hrat na vyssi urovni, ale obepsal jsem mozna nekolik desitek lidi z CR i ze sveta a vysledek je nulovej :(
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ADMIX: Až takovejhle ragequit?:-D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    No nic, cas to odinstalovat, trpelivost definitivne dosla :D unbook
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FURRYK: to je proste nutny zlo pro pripady, kdy to nekomu spadne pri startu apod.
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ADMIX: dyt je to desny ..... za pul minuty capnes prvni spot a frajer protoze vidi zte je to v rioti radsi leavne ....
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FURRYK: To neni jejich vymysl, s takovym pravidlem se hrajou hry snad odjakziva, si pamatuju ze v OFP to byla minuta vetsinou :D
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    jako ten jejich vymysl, ze do 30s od zahajeni hry muze hrac leavnout a hra se zrusi bez postihu uz me zacina srat .... za posledni dva dny se mi stalo 4x, ze jsme je prejeli na prvni point do techto 30s a od nich hned nekdo leavno a ono to zrusi hru .... tohle by melo byt osetreno max 5s .... jsem fakt nasranej !!!!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    je to tam! :D

CARB6N
    CARB6N --- ---
    FORTRESS: Já teda taky vždycky instapikuju Hanza. Měnim ho až v posledních +-3sec před začátkem matche.
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ADMIX: ja hejbu jen zapestim, predstava ze tu sviham celej vecer celou pazi, tak mi asi upadne ruka :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FURRYK: to je nutnost, pokud chces mit fakt velkou presnost
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    FURRYK: Ale stejně mi přijde, že ty pohyby nejsou nijak hekticky, přijde mi, že to dělá tak nějak promyšleně a v klidu. Až budu mít nějakou myš u který to má cenu, tak si možná taky zkusim takhle pohrát s citlivostí
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    WOTAR: presne :D .... a jeste me prekvapilo jak ma celkem slabe nastavenou citlivost mysi, jak lita celou rukou po celem stole ...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JANDOS: Sotva stíhám co se tam děje:-D Zajímavý je, jak je kontaktní, o tomhle si můžu nechat jenom zdát..
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WA9NO: Spis se vratim k CoD a budu mit klid a pokoj :>
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam