• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    lol

Overwatch - Theirs vs Ours: Pharah
    https://www.youtube.com/watch?v=-xuND7aykFE
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: To me napadlo, ale fakt ne :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    tak jsem dostal OW od jeziska. vcera jsem to na chvilku zapnul... a po 8mi hodinach se zvednul a sel spat :D
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    ADMIX: moc to hrotis :)
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    kup a znova se placni
    to video jsem zahlídnul možná tady, jak týpek byl 28, koupil novej účet a placnul se 37
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ADMIX: Já měl právě zápřah zase v prosinci a teď bude volno:-) Tak někdy můžeme dát jen tak
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WOTAR: Ja se po novym roce zase ponorim zpatky do pracovniho zaprahu a na hrani se mozna uplne vyseru zas, driv mi to tak fungovalo :) Kdyz jsem se prestehoval do Prahy pred lety, tak jsem ctyri roky nic nehral, az letos na jare jsem si koupil novej komp tady.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ADMIX: Já si řikám, že bych mohl dokončit placementy konečně...:-D V prosinci nebyl čas, ale v lednu bych nejspíš mohl hrát docela pravidelně, tudíž klidně se přidám
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WOTAR: No problem je, ze to neni jen o skillu, ale taky o taktice a nejakym ovladani ty hry, coz si myslim ze nejaky zaklady jsem pochytil, a koncim s lidma na stejnym SR, ale vetsinou vubec netusi, co maj vlastne delat a jak :(
    Tym mistnich se rozpadnul, takze jsme vetsinou ja a Jandos, oba vesele na ceste do silveru (teda ja uz ne :D )
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ADMIX: Chápu no, tak pak už je to asi jenom problém komunity ne ? A nebo tě to nerozřadí tak jak má podle skillu.
    Ten tým místních se neuchytil ?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WOTAR: No jenze to je pak prave hrani o hovne. Ja taky nemam cas hrat to profesionalne, ale kdyz uz tomu nejakou tu hodinu venuju, tak mam tu ambici se v ty hre nejak rozvijet, a kdyz pak hraju s lidma na levelu 500, co nepouzivaj mikrofon a netusej, co maj vlastne delat, tak proste tudy ne.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ADMIX: Tak můžeš, ale nemůžeš očekávat žádnej extra výsledek a prožívat případný faily:-D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WOTAR: Jenze ten casual je uplne o hovne - competitive pak hrat nemuzes uz tuplem, a ty quick plays jsou uplne jina hra, to je proste 12 lidi co pobihaj po barevny mape a klikaj nekam mysi - to nema s OW nic spolecnyho :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ADMIX: Já už to taky hraju tak nějak casual, neni čas, resp. musel bych hrát jenom tuhle hru a na ostatní se vykašlat a to mě zatim nebaví:-)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WOTAR: Jo, sere me to, pac ta hra je fakt bozi, ale proste uz jsem moc starej na to, abych to hral poloprofesionalne v nejakym klanu, a bez toho to evidentne nema cenu. Jeste jsem ted v posledni dobe zkousel ty hry trochu vest, ale bohuzel jsem spadnul do tieru, kde lidi nepouzivaji ani voice, takze i kdyz vyhrajem (protoze protihraci jsou jeste vetsi matlaci), tak jsou to cancer games, a svuj cas proste musim investovat nejak lip.
    Shanel jsem i lidi se kterejma by se to dalo hrat na vyssi urovni, ale obepsal jsem mozna nekolik desitek lidi z CR i ze sveta a vysledek je nulovej :(
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ADMIX: Až takovejhle ragequit?:-D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    No nic, cas to odinstalovat, trpelivost definitivne dosla :D unbook
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FURRYK: to je proste nutny zlo pro pripady, kdy to nekomu spadne pri startu apod.
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ADMIX: dyt je to desny ..... za pul minuty capnes prvni spot a frajer protoze vidi zte je to v rioti radsi leavne ....
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FURRYK: To neni jejich vymysl, s takovym pravidlem se hrajou hry snad odjakziva, si pamatuju ze v OFP to byla minuta vetsinou :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam