• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Capture the flag :)

Overwatch Year of the Rooster - LEAKED TRAILER! Capture the Flag CONFIRMED + New Legendary Skins!
    http://www.youtube.com/watch?v=8StlikZTUUo
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    za me je nejvetsi rozdil v kvalite her je, jestli hraju v parte nebo ne. solo je to takovej chaos a rozhoduji spis osobni skill a to jak se lidem chce skladat team comp. v parte je team comp vyresenej, jede se nejaky kombo, je domluva na voice. souperi maji to stejny a ty hry jsou takovy hezci. neni to o tom, ze souper ma genjiho, co sam zabije 65 lidi, protoze se nikdo neciti na switchnuti.

jinak vyraznejsi zmenu ve skillu vidim cca co 500 mmr. trochu to prezenu, ale 2k typek nabije zarya ultku jednou za hru. 2.5k treba i 2x. a v diamondu ji ma co druhej fight a v masters na kazdej fight.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jinak vcera ve skupince pet proher v rade a hned jsem zpatky v goldu :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: Skoda ze je to v rozliseni na Nokii 3210 :(
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Za Reinhardtem se stojí až v masteru :-)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Asi hrajem jiny hry, ale v tieru kde jsme my se 1. nemluvi a 2. nestoji za reinem :D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    coze? reinhart má snad největší solo potenciál. JE to nejlepší trade mezi -hrdina, kterej je potřeba pro celej tým- a -hrdina, kterej dokáže mít obří impact-

s reinhartem akorát stojíte se štítem na správnejch místech a řvete neustále na tým a stojej za váma a pak hodite ultu aspon na tři lidi a vyhrajte teamfight/obejective.. nepřišel jsem na lepšího hrdinu, se ktermy to jde usolovat. Roadhog je taky dobrej sólař, protože hooknete a jeto 6 v 5, ale ne vždycky vám tým pomůže s danym hookem a bohužel jeden kill za 7 vteřin prostě nestačí. Dřív stačil, ale teď už ne
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    no zrovna ten rein je fakt frustrujici hrat solo.

srovnej treba s roadhogem. sam se lecis, sam delas killy. nemas za nikoho zodpovednost.
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    ADMIX: takhle muzes ale mluvit o temer kazdym charu v soloq
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja jsem reina teda zase hrat prestal, protoze v soloq to nema az na vyjimky smysl, ja dojdu na chokepoint, tym se schovava v prdeli, ja prijdu o shield, tym tam nabehne a chcipne, goto 10 :D
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    SKY_MAX: Taky to zjišťuju... na začátku hned po vydání to bylo jinak. Nikdo za ně nechtěl hrát, tak bylo dobrý to vzít na sebe a WR slo nahoru. Ted uz spousta lidi mainuje Lucia nebo Annu a lest jim do zeli znamena pruser pro celej tym...
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    a já prozměnu padáám.. já padáám..
    od tý doby co jsem začal hrát i supporty, tak mi kleskl winrate asi o 50% .. zlatej reinhart
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: Uz jsem prestaval verit.

Very well done my boi!
    PANVA
    PANVA --- ---
    ADMIX: Ja sem si rekl ze 3500 bude ok, a ted uz mi chybi jen 200 do 4000. Minulou sezonu sem skoncil na 3100, 3400 season high.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tak jsem splnil sezonni zavazek, 2500SR \o/
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ▶ Overwatch Pro SoOn - Go Tracer Go
    https://www.youtube.com/watch?v=IhJDZIfw58Q

top tracer play
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    ICARUS: nesmis ji nechat dostat se k tobě blízko

a pokud máš problém s kulickama za pharah, tak děláš něco seriously špatně
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    prestal jsem hrat tesne pred releasem sombry, tedka se postupne vracim.

jak na symmetru? porad nemuzu prijit, jak na ni - nabehne na me a behem dodgovani me za dve, tri sekundy usmazi. zejmena pri pouzivani hitreg postav mam docela problem, protoze se mi do ni blbe trefuje, jak porad uhyba a se stitem je prekvapive tanky. zkousel jsem pharah, to mam pak problem s jejim stitem a vezema.

jinak mi prijde ze matchmaking, aspon na quickplayi je jeste vic tragicky nez predtim - v rankedu jsem se placal kolem 2800 a mam level cca 40, ale bezne hraju s lidma co maji stovky nahranych hodin a ranky zacinajici od 3000 bezne az za 4000. ty hry jsou vetsinou strasnej stomp a konci behem par minut a vetsinou je to fakt intenzivni rezba od zacatku do konce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam