• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    Za mě tedy není moc problém se v Solo pounout nahoru, sám jsem se dostal po placementu z 2000, kdy jsem chytil doopravdy špatné hráče, po pár dnech hraní na 2700. Stačí všechny hodně prudit, aby si zapnuli team chat, anebo aspoň psát v chatu, ale bez komunikace to moc nejde.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    mei a tracer jsou dost hardcarry postavy. pokud je za ne sikovnej, tak tu hru opravdu ovlivni strasne moc. navic je to strilecka, jeden hrac muze klidne postrilet vsechny ostatni. losing streaky se dejou vsem, ale dlouhodobe je nemozny byt zaseklej nekde, kde clovek nepatri. kozliku, jestli si porad delas denicek, proc jsi prohral, tak ho sem hod :)
    YETTY
    YETTY --- ---
    WA9NO: Ve čtvrtek se kamarád rozhodl před koncem sezóny něco udělat s rankem. Nemá moc čas, tak hraje min, ale hraje od 1. sezóny. Začínal na 1600. Včera koncil něco málo přes 2300. Myslím že se to toho vyhrabat určitě dá. V soloq, hraj většinou Mei nebo Tracer, bylo vidět že i sám dokáže vládnout a ovlivnit hru. Za Tracer většinou oddelal DPS a supporta a po té s snažil nepoustet je do team fightu, což se mu většinou dobře vedlo. Byl dobře vidět rozdíl, když se posunul cca o 600 víš, kde už to solo moc nefungovalo. Většinou bych řekl kvůli dobře komunikaci protejsiho týmu. Každopádně jsem do toho skočil já (SR kolem 2,2k). Vždy jsme picknuli něco k sobě a moc dobře to fungovalo. Většinou jsme hráli Zarya + Tracer. Čekali na ulti a většinou vyhravali teamfighty. Takže si myslím, z s dobrou strategii a lehkého umu, se z těch 1500 vytáhnout dá. Neříkám n TOP, ale někam s posunout určitě. Sorry z text, píšu z mobilu :)
    PANVA
    PANVA --- ---
    Predpokladam ze v tomto tydnu budou oznameny "changes" pro season 4 placements a ranking obecne, osobne doufam ze se zbavi win/lose streaks nebo je minimalne okrouhaj.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KOZLIKK: nemel bys tam uz hrat proti takovymu materialu, ze to vystrilis sam treba za pharah?
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    PANVA: very nice, respekt ;)
    PANVA
    PANVA --- ---
    Nee, sunbeam a flecke jsou spoluhraci, proto mam alta pod 3500SR abych si s nima mohl zahrat
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    PANVA: Ty vole, ja mam problem se dostat do platiny s jednim accountem a von ma hned ctyri, no kde je ve svete spravedlnost!
    PANVA
    PANVA --- ---
    v obdobi ke konci a mezi sezonami nevidim mezi QP a Competitive zadny rozdil - SR dive na vsech urovnich

main - http://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/PanvA-2710
    alt abych mohl hrat se scrubbeamem http://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/StingZ-21604
    sunbeam http://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/sunbeam-2193
    flecke http://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Flecke-2865
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    KOZLIKK: Zrovna vcera jsme ti myli prdel, kdyz jsme videli tech 1700 :)))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Cumte na ty videa na zacatku s novym bastionem na PTR :D Tohle jestli se dostane na live, tak jsme dohrali :D

Overwatch: Bastion Buffed TOO MUCH!? - Meta Discussion
    https://www.youtube.com/watch?v=fEyfkdMvht8
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    me prijde ze tech par dni pred koncem sezony utrpeli vsichni nejake zraneni mozku :D jsem myslel ze budou vsichni na konci tryhardit, ale spis je to asi uz vsem jedno.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja si snad koupim smurf account nekde v Masteru, abych si uzil aspon par normalnich her, nez zas spadnu :D Ted hrajem, ja healuju soldiera, on ma skoro plny hp, ja se dostanu pod palbu, a ten picus si nejdriv hodi ten svuj bioheal a pak bezi prede mnou a vidim jak mi jde ukrast healthpack. Nastesti jsem ho dohealoval driv nez tam dobeh, jinak bych tam zarval :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    HESPELER: Akcelerace mysi je irelevantni, vsechny normalni hry pouzivaj raw input ...
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    ADMIX: dpi je marketingovet tahak. vetsina fps pro hracu ma dps 400/800dpi ; 30cm/360°.
    je to ve vysledku jedno, jestli mas 400 a ve hre 20 nebo 800 a ve hre 10, ale asi idealni je mit nastaveny nativni rozliseni konkretni mysi.
    nejdulezitejsi je hlavne mit v systemu vypnutou akceleraci a mit citlivost mysi na urovni 6, protoze jakakoli uroven nad i pod kurvi celkovou presnost mysi tim, ze to bud body vynechava nebo dopocitava.

moc hezky je to vysvetlene v tomto videu [mnohem lepe nez mnou]
    CS:GO - Noob to Pro / DPI & Sensitivity
    https://www.youtube.com/watch?v=ABNdTojanHw
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    možnost rozmyslet si ultinu (nebo dokonce fakecast) je nesmysl.. ten cast time je důležitou součástí každý ultimátky kvůli balance a počítá se s ním, každej to má proto jinak.. a to že se někdy něco posere k tomu patří, kdyby každej mohl ultit na jistotu mohli by tam dát rovnou autoaim..

KOZLIKK: to pořád funguje, ale jen u některých ult (% se spotřebovávají během první sekundy možná dvou a když umřeš zastaví se to a co zbylo ti zůstane), vím že to tak má soldier, mcree, myslím že i pharah, možná genji ale toho nehraju..
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Kurva ten terz ma pravdu, ja si nedam pokoj a jdu jeste vecer hrat, a prohraju tri hry za sebou kvuli trollum.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    jinak se mi to taky parkrat stalo, castim draka a le wild lucio appears, boop a drak leti do afriky misto do gravitonu :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    jako napad to neni spatnej, ale dost by to zamichalo spoustou veci. treba pro pharah by to byl docela buff, protoze ta je v ulti hrozne zranitelna. nebo si treba predstav genjiho, kterej skace jako idiot a postupne spamuje ulti a porad tam porvava ze hleda okurky a cancelluje to. a kdyz to lidi unavi a prestanou ho vnimat, tak je vsechny rozseka. mozna by to bylo dost otravny.

navic blizzard jako takovej ma spis filozofii veci co nejvic nekomplikovat.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    SKY_MAX: nemyslim si, ze by to v realu skutecne fungovalo. fakovani a cancelling spellu v dote funguje podle me zejmena proto, ze dota je 3rd person hra, takze kdyz nekdo zacne castit ultinu, ty v reakci tu svoji a kdyz ten prvni ultinu zrusi, mel bys to stihnout zrusit i ty. docela dobre je to videt na lasthitech/deny treba.

kdezto OW je 1st person, navic pomerne hekticky, kde jsi mnohdy rad, ze si vubec vsimnes, ze nekdo zacastil ultinu a kdyz dokonce tam dokonce v reakci stihnes poslat svoji, tak si pripadas jako borec. modelova situace - jsi lucio, jste na objectu a pokujete se navzajem - strilis po ostatnich, snazis se uhybat projektilum, sledujes zdravi spoluhracu, pozorujes ruzny flanking cesty a milion dalsich veci, kdyz v tom vidis jak prave reinhardt casti ulti, tak tam rychle posles tu svoji, abys zamezil burstdownu jenze ejhle, reinhardt ulti rusi, ty jsi svoji ulti uplne vyplytval a za 10s minut kvuli tomu umirate.

fakt si nemyslim, ze by ta mechanika cancelovani ultimatek hru vyrazne obohacovala, spis naopak - bylo by to jeste vic frustujici, protoze uz ted je to dost fast-paced hra, kde fakt neni prostor na chyby. navic uz ted se daji ruzne cancellovat animace treba u reloadu a podobne, coz mi prijde tak akorat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam