• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    MATHES: Blby je, ze my kdyz jsme chodili v sixstacku, tak jsme dostavali jeste vetsi kotel nez normalne :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    nicmene kdyby se tu opravdu daval dohromady nejakej "noob" team (v porovnani s tema vasima 2500+ SR, co tu furt ctu), jak se tady v nepravidelnych intervalech resi, tak bych se klidne rad pridal :))
    MATHES
    MATHES --- ---
    ja se priznam, ze jsem to skoro prestal hrat. kdyz jsem dohral zarazovaci hry dostla jsem rating neco malo pres 2000 a gold. od ty chvile jen padam dolu, protoze se mi proste nedeje, ze bych potkal nejaky normalni lidi.

Vetsinou hraju healera, bcs na tom ranku kolem 1700 co sem ted uz proste nikdo nejkay vhodny slozeni tymu neresi (a tim padem nikdy nikdo nebere healera) a neni problem vybihat se 4ma supportama, DPS a healerem.

kdyz uz to jsou lidi, ktery trochu tusi, ze je asi lepsi mit vic tanku, nez supportu, tak to jsou zase lidi, ktery nabihaj okamzite 1v3,4,5 a okamzite umiraj, nebo je to klasika, ze se vsichni vyvalej, vsichni dostanou kour a zacnou spamovat heal heal a kdyz to nestihnu vcas (bcs vyhealovat 4-5 lidi chvili trva), pripadne kdyz nekdo pushne nekam totalne do pici a zacne tam dostavat kour a velmi rychle umre (protoze ho fakt nepudu zachranovat mezi 4 enemy), tak mi okamzite zacne nadavat, ze jsem noob a ze proc si beru healera (zatimco velmi neuspesne utoci s trpaslikem / brani s genjim).

Porad me strasne bavi ty momenty, kdy si to sedne a celej tym funguje jak naolejovanej stroj...

... ale to uz se mi skoro nestava.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    ja teda mainuju annu, takze jsem v podobny situaci jako ty se zenyattou. je to proste support. to znamena ze neco podporuje a imo od urcityho ratingu proste neni co podporovat :D oni proste najdou zpusob jak umrit a muzes byt god support a nezabranis jim v tom.

anna je docela high impact hero IMO, poskytujes AA ochranu pred pharah, zachranis sleepem pred IKckem od roadhoga. zrusis jim channeling ultimatky, kdyz si to pohlidas a trefis se. nastimovanej soldier/genji/rein dostavaji novej rozmer ale v ratingu 1700 je to hazeni perel prasatum. mnohem lepsi je vzit pharah a vsechny je zabit.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    ja jsem za ne hrozne rad, protoze treba v hots streaky nejsou a kdyz si vas tam system po 500 hrach zaskatulkuje nekam, tak vam nepomuze nic, muzete se postavit treba na hlavu. vyhrabat se z toho je jen tvrdej grind, kdy musite jet 100% tryhard na vsech frontach, aby jste se pri nejakym 60% winratu pomalu stoupali +-10 bodu za hru.

oproti tomu owervatch zapnete. zjistite, ze vcera jste prisli z prace nasrani, chteli jste si to vybit. team vam to kazil. v tiltu jste ale tvrdosijne pokracovali. pak uz trollite i vy spoluhrace, at si to aspon jednou poserete sami a konec vecera zakoncite ragequitem ze hry. najedete tryhard a win streakem to nahrajete za chvili zpet.

to se mi na tom libi, kazdej den je nova sance a nikdy clovek neni zahrabanej jak v tom hotsku kdy jeho jedina nadeje je soul crushing grind.

+ imo nejvetsi duvod proc to je je, ze si lidi s dunning krugerem plati za boost accountu a pak smrdi na levelu kde se vubec nechytaji. lose streakama se z tama zase celkem rychle vypakuji. to samy i opacne. smurfove nefarmi nooby X set her, ale co nejrychleji je to odfiltruje nahoru a je to tim min bolestivy pro vsechny zucastneny.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    takze kazda hra do ktery jdes je naklonena ve tvuj prospech, protoze ses skrytej diamond nebo w/e + 5 plebu vs 6 plebu. z dlouhodobyho hlediska se to promitne.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KOZLIKK: jenomze ted pises neco jinyho nez bylo v tom puvodnim prispevku. ja jsem nesouhlasil s tim, ze "z ranku 1700 uz proste neni cesty zpet." coz byl puvodni vyrok.

to ze si behem 30 let mel hroznou smulu a spadnul je proste smula a muze se to stat kazdymu.

ale porad imo plati, ze statisticky je nemozny, aby jsi tam byl zaseklej, protoze v ty hre je 12 lidi. ty vis 100% ze nejsi retard. to znamena, ze hraje 5 retardu + ty vs 6 retardu. ten seznam krivd co se ti deje muze mit klidne 2 A4ky dlouhej, ale presne to samy se deje i protihracum a ty na tom zase vydelas.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    GEORGE175: Jo, to jsme meli vcera vybornou hru vcera - ja a dva soloq na voicu a triple/kriple queue ve svym chatu. My jsme ve trech dobili prvni point, zatimco oni se grupovali na respu, a pak na Bcko chodili zasadne ve trech bez nas, pricemz jejich diva pouzivala matrix tak, ze se otocila k bastionovi a letela od nej pryc :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    ADMIX: 100% nepatris z tech 3 her co jsme spolu hrali :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    No ja treba do toho goldu evidentne patrim, pac se mi nedari vysplhat ani v grupe, ani sam :D
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    Za mě tedy není moc problém se v Solo pounout nahoru, sám jsem se dostal po placementu z 2000, kdy jsem chytil doopravdy špatné hráče, po pár dnech hraní na 2700. Stačí všechny hodně prudit, aby si zapnuli team chat, anebo aspoň psát v chatu, ale bez komunikace to moc nejde.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    mei a tracer jsou dost hardcarry postavy. pokud je za ne sikovnej, tak tu hru opravdu ovlivni strasne moc. navic je to strilecka, jeden hrac muze klidne postrilet vsechny ostatni. losing streaky se dejou vsem, ale dlouhodobe je nemozny byt zaseklej nekde, kde clovek nepatri. kozliku, jestli si porad delas denicek, proc jsi prohral, tak ho sem hod :)
    YETTY
    YETTY --- ---
    WA9NO: Ve čtvrtek se kamarád rozhodl před koncem sezóny něco udělat s rankem. Nemá moc čas, tak hraje min, ale hraje od 1. sezóny. Začínal na 1600. Včera koncil něco málo přes 2300. Myslím že se to toho vyhrabat určitě dá. V soloq, hraj většinou Mei nebo Tracer, bylo vidět že i sám dokáže vládnout a ovlivnit hru. Za Tracer většinou oddelal DPS a supporta a po té s snažil nepoustet je do team fightu, což se mu většinou dobře vedlo. Byl dobře vidět rozdíl, když se posunul cca o 600 víš, kde už to solo moc nefungovalo. Většinou bych řekl kvůli dobře komunikaci protejsiho týmu. Každopádně jsem do toho skočil já (SR kolem 2,2k). Vždy jsme picknuli něco k sobě a moc dobře to fungovalo. Většinou jsme hráli Zarya + Tracer. Čekali na ulti a většinou vyhravali teamfighty. Takže si myslím, z s dobrou strategii a lehkého umu, se z těch 1500 vytáhnout dá. Neříkám n TOP, ale někam s posunout určitě. Sorry z text, píšu z mobilu :)
    PANVA
    PANVA --- ---
    Predpokladam ze v tomto tydnu budou oznameny "changes" pro season 4 placements a ranking obecne, osobne doufam ze se zbavi win/lose streaks nebo je minimalne okrouhaj.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KOZLIKK: nemel bys tam uz hrat proti takovymu materialu, ze to vystrilis sam treba za pharah?
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    PANVA: very nice, respekt ;)
    PANVA
    PANVA --- ---
    Nee, sunbeam a flecke jsou spoluhraci, proto mam alta pod 3500SR abych si s nima mohl zahrat
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    PANVA: Ty vole, ja mam problem se dostat do platiny s jednim accountem a von ma hned ctyri, no kde je ve svete spravedlnost!
    PANVA
    PANVA --- ---
    v obdobi ke konci a mezi sezonami nevidim mezi QP a Competitive zadny rozdil - SR dive na vsech urovnich

main - http://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/PanvA-2710
    alt abych mohl hrat se scrubbeamem http://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/StingZ-21604
    sunbeam http://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/sunbeam-2193
    flecke http://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Flecke-2865
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    KOZLIKK: Zrovna vcera jsme ti myli prdel, kdyz jsme videli tech 1700 :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam