ja se priznam, ze jsem to skoro prestal hrat. kdyz jsem dohral zarazovaci hry dostla jsem rating neco malo pres 2000 a gold. od ty chvile jen padam dolu, protoze se mi proste nedeje, ze bych potkal nejaky normalni lidi.
Vetsinou hraju healera, bcs na tom ranku kolem 1700 co sem ted uz proste nikdo nejkay vhodny slozeni tymu neresi (a tim padem nikdy nikdo nebere healera) a neni problem vybihat se 4ma supportama, DPS a healerem.
kdyz uz to jsou lidi, ktery trochu tusi, ze je asi lepsi mit vic tanku, nez supportu, tak to jsou zase lidi, ktery nabihaj okamzite 1v3,4,5 a okamzite umiraj, nebo je to klasika, ze se vsichni vyvalej, vsichni dostanou kour a zacnou spamovat heal heal a kdyz to nestihnu vcas (bcs vyhealovat 4-5 lidi chvili trva), pripadne kdyz nekdo pushne nekam totalne do pici a zacne tam dostavat kour a velmi rychle umre (protoze ho fakt nepudu zachranovat mezi 4 enemy), tak mi okamzite zacne nadavat, ze jsem noob a ze proc si beru healera (zatimco velmi neuspesne utoci s trpaslikem / brani s genjim).
Porad me strasne bavi ty momenty, kdy si to sedne a celej tym funguje jak naolejovanej stroj...
... ale to uz se mi skoro nestava.