• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: nejsem si uplne jistej, jestli reaper dostal buff, nebo nerf :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    OH SHI-
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    to bude Rocket z guardians of the galaxy s jetpackem? :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    No já včera pařil do poslední chvíle. vytáhl jsem to během 3 hodin z 2680 na 2972, abych v posledních minutách spadl na 2950 tak nějak :)
    Mít hodinu navíc, dám pátky ten diamond :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja jsem nakonec zustal v diamondu, 3019SR \o/

Ale teda the last week gave me cancer.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    tak trochu odlehčíme tu naprostou katastrofu posledních několika dní..
    KORAL
    KORAL --- ---
    ADMIX: jj vitej do klubu :) Skoda, ze nevim tak 14 dni dopredu ze bude koncit, bych se na to hned vykaslal.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    3007SR, se sezonou koncim :D 600SR prohranejch v rade behem tydne, nemel jsem snad jedinou normalni hru.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Tohle se opakuje kazdou sezonu. Pred koncem zacnou hrát vsichni snad, nevim proč a zacnoui delat kraviny. Ja se behem jedne noci propadl o 300 bodu :)
    Už jsem na to kaslal. Den blbec v práci a pak i ve hre. Bylo mi to uz u zadku.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Ja jeste nevim, jestli nepujdu zejtra do prace, ale kdyz tu budu, tak klidne dame. Zatim dneska dve vyhry a jedna prohra s trollem, tak dobry :D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ADMIX: já se vrátim někdy kolem desátý asi, můžem pak duo klidně
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Ja to nezapinam, platinku jsem obhajil a v novy sezone unleashnu Hanzo maina, LUL
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja si zrovna jdu dat nejakej comp, jestli se treba vratim do platiny na zaver :D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    tyvole konec sezóny je fakt zlo.. normálně to bývá tak, že retardů je půl na půl. Teď je to ale neúnosnejch 80% her s aspoň jednim absolutnim debilem, co to posere
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: Nejlepsi je s winstonem zabijet pharu :)))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ten Total Mayhem je totalni peklo :DDD
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    HELL YEA BOI

ADMIX
    ADMIX --- ---
    Uz jsem prohral asi sest her v rade, evidentne si hra mysli ze na high diamond nemam, a tak mi dava samy lemply co nejsou schopny zabit Mercy, aniz by zvedla osmdesat hracu za kolo :(
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: No jo, ja jsem zamlada hral dost, i poloprofesionalne by se dalo rict :D takze vim z vlastni zkusenosti ze u tehle her je komunikace a koordinace pulka uspechu. Bohuzel zdaleka ne kazdej v tyhle hre to bere seriozne, ani kdyz v competitive vylezou do tak vysokejch ranku :(
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ADMIX: add k tomu včerejšeku (píšu to obecně pro všechny).
    Nevim jak to máte vy, ale když jsem tank, tak často mám tunelový vidění a soustředím se jen na ten perimetr a nezvládám mít přehled o celý hře. Už jen z toho důvodu, že jsem vepředu a v mym zornym poli ani ty spoluhráči nejsou. Takže vždycky uvítám, když někdo mi dá informaci a říká něco co já nevim.
    Když hraju Annu nebo supporty obecně, tam tím, že jsem vzádu, tak vidim na celou hru a můžu dávát spoluhráčům calls na to, kdo moc divuje, odkud choděj atd. (na to je Admix borec, ten bude do voicu hlásit nepřátele i kdyby byli všichni off voice :D) a často si pokřikuju na tanky, aby se stahovali a řikám jim, že tam za nima nejsme.
    Určitě si nemyslim, že všechny moje rozhodnutí jako tank jsou správný a ocením posudek od dalších spoluhráčů, který se na to doslova dívaj z jinýho úhlu. V těhlech momentech se mi zdá voice komunikace jako zcela nezbytná. Taky je to vidět na na ten grandmastrech jak furt hulákaj do toho voicu něco.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam