• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    MATHES
    MATHES --- ---
    ELEMENT_LEAD: jo ultimatka me nenapadla, s touhle zmenou uz by mel bejt behem lotusu prakticky nesmrtelnej
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    imo buff, instantni lifesteal je rozhodne silnejsi nez sbiracka orbu. a taky ultina ho bude slusne healovat.
    MATHES
    MATHES --- ---
    FORTRESS: ja si tim prave nejsem uplne jistej - lifesteal zni sice super, ale casto si to za reapera hral tak, zes strilel jak magor a pak si v "wraith form" posbiral health orby do (skoro) full hp. takhle se ve wraith form nemas jak polecit (krom medkitu obv)
    KORAL
    KORAL --- ---
    Tak co už máte někdo za sebou rozřazovák?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Reaper asi buff ale u Roadhoga si nejsem jistej
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: nejsem si uplne jistej, jestli reaper dostal buff, nebo nerf :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    OH SHI-
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    to bude Rocket z guardians of the galaxy s jetpackem? :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    No já včera pařil do poslední chvíle. vytáhl jsem to během 3 hodin z 2680 na 2972, abych v posledních minutách spadl na 2950 tak nějak :)
    Mít hodinu navíc, dám pátky ten diamond :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja jsem nakonec zustal v diamondu, 3019SR \o/

Ale teda the last week gave me cancer.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    tak trochu odlehčíme tu naprostou katastrofu posledních několika dní..
    KORAL
    KORAL --- ---
    ADMIX: jj vitej do klubu :) Skoda, ze nevim tak 14 dni dopredu ze bude koncit, bych se na to hned vykaslal.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    3007SR, se sezonou koncim :D 600SR prohranejch v rade behem tydne, nemel jsem snad jedinou normalni hru.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Tohle se opakuje kazdou sezonu. Pred koncem zacnou hrát vsichni snad, nevim proč a zacnoui delat kraviny. Ja se behem jedne noci propadl o 300 bodu :)
    Už jsem na to kaslal. Den blbec v práci a pak i ve hre. Bylo mi to uz u zadku.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Ja jeste nevim, jestli nepujdu zejtra do prace, ale kdyz tu budu, tak klidne dame. Zatim dneska dve vyhry a jedna prohra s trollem, tak dobry :D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ADMIX: já se vrátim někdy kolem desátý asi, můžem pak duo klidně
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Ja to nezapinam, platinku jsem obhajil a v novy sezone unleashnu Hanzo maina, LUL
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja si zrovna jdu dat nejakej comp, jestli se treba vratim do platiny na zaver :D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    tyvole konec sezóny je fakt zlo.. normálně to bývá tak, že retardů je půl na půl. Teď je to ale neúnosnejch 80% her s aspoň jednim absolutnim debilem, co to posere
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: Nejlepsi je s winstonem zabijet pharu :)))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ten Total Mayhem je totalni peklo :DDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam