• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    ADMIX: tak proc ma tech 5 trpet za to, ze jim do tymu nahodne padnul socipatickej fracek, co neunese par fragu?

vsichni plati za hru stejne, ale podle nahodou ovlivnenyho SR hrajou uplne jinou hru. ze zkusenosti muzu rict ze nejakej propastnej rozdil ve skillu ptalinum a bronze hracu nevidim. akorat v tom bronzu potkas vic rozmalenejch nemeckej decek a jak mezi ne jendou spadnes, tak se pres ty leavery ven nevyhrabes. pak nezbejva, nez si to koupit znova a mozna prave o to jde ..
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JAZZZ: Od toho je tam ta no-penalty leave po dvou minutach, aby tech zbylejch 11 lidi nemuselo trpet. Nesmysl je to proto, ze ta hra je 6v6, a ne 6v5+bot, proste se s tim smirte, nebo ten ranked nehrajte :)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    ADMIX: proc je to nesmysl? u 6-stacku bych to pochopil, ale proc vsem kazit hru? vyhrat 3v6 neni zabava ani pro vitezny tym. kdyby to doplnili treba i marnym botem, tak by to bylo rozhodne vic fun.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FURRYK: No ale to je uplnej nesmysl, zejo :) Proste ranked zapasy jsou vzdycky takovy, se s tim smirte :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Du si zahrat :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    AVATAR: Nahodou ja sem rad, ze mam dobry pozitek ze hry :-)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    KOZLIKK: porad rikam, at za leavera hodej BOTa s nejakou prumernou urovni teamu, nebo treba uroven nejnizsiho spolubojovnika, proad lepsi jak jeden uplne mimo ....
    CUZMAN: v qp je to relativne fuk :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ja mam na lidi zatim v qm stesti, musim zaklepat...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ted hraju Reinherda jako maina a je to celkem fun :-)
    WA9NO
    WA9NO --- ---

Ja se jen snazim trochu podporit Hanza jako champa, dostava fakt kotel ze vsech stran :D
    WA9NO: jo tos nyl ty, kdo me snipil jak na bezicim pasu at jsem sel kudy chtel? hakzle jeden, mam kvuli tobe otisk v klavesnici :)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    neco tady smrdi :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    MATHES: Kdyby umel toho Hanza z poloviny jako ja, tak by to bylo vpohode! :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    ja se konecne vyhrabal na gold a kdyz to vypadalo, ze by mohl prijit carrer high, tak po drtivy vyhre v utoku typek vzal misto tanka typek hanza, "protoze to bude v pohode". obv nebylo a typek uz neswitchnul. vubec me fakt serou lidi, co proste principelne odmitaj myslenku, ze by meli hrat cokoliv jinyho nez svyho oblibenyho hanza / genjiho / junka. zvlast genji v utoku proti triu opice,symmetra, mei me fakt strasne triggeruje
    JAZZZ: tak kdyz nikdo nechce healovat, vezmu healera ja. Problem je, kdyz nikdo nechce healovat, ani tankovat, protoze opicaka a zena proste najednou neuhraju :)

ja hraju spis narazove, takze je pro me tezky se domluvit v nejakou rozumnou dobu. Mam max 2 vecery v tydnu klid na to. Jeden z nich hraju arkady a druhej vetsinou quickplay. Ale jinak se nebranim ;)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FURRYK: Normalne ji zavri do sklepa, jako kazdej slusnej clovek!
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    tak ja se vcera chtel trochu vyhrabat v ranku, nejaky tri vyhry v rade a kdyz jsem konecne klepal na dvere silveru ( :D ) ... tak mi zena vyhodi v byte pojistky .... tak jsem sel radsi nasranej spat ....
    blby je, ze mi to dela s zeleznou pravidelnosti a ja uz nevim jaky opatreni udelat aby to nedelala (zehlicka + rychlovarna kombinace a je to ... )
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    AVATAR: jenze v QuickPlay zas nikdo nechce healovat, lidi hrajou hrdiny, ktery neumej a vubec nevybiraj pro. tym, kdyz vidim, ze mam v tymu widow + hanzo a k tomu genji + tracer + sombra , tak jdu rovnou pryc.

zaklad je hrat pozde v noci, kdyz uz musej rozmazleny nemecky fakani spat. pak se da obcas narazit i na slusnou hru.

ja mam ted 2090, ale rad si s tebou zahraju, protoze s trochou kooridnace budes urcite lepsi spoluhrac, nez vetsina gold solickaru. nechcete tu vazne dat dohromady nejakej low-rank team ? aspon 3 stack, at se zmensi pravdepodobnost stretu s dementama.
    ADMIX: ja to hodnoceni nechapal nikdy. Prvnich deset zapasu jsem chapal. Neco jsem vyhral, neco prohral a dostal rank 2500. Od te doby neco vyhravam, neco prohravam. Kdyz vyhraju, dostanu +xx bodu. Kdyz prohraju srazi mi to o xxx bodu. Takze jsem na 1500 a nejak nemam vubec chut rank matche hrat, protoze tam kazdej moc picuje a vubec si nepripadam, jako bych si hral :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam