• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    LOOCAS: dej si me do pratel a muzeme to zkusit, taky hraju vecer asz spis po 20,30
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    LOOCAS: ja jsem pro :) (jakoze souhlasim:)
    nejvic ted hraju dva, zen a na nejakych mapach symmetru (na hollywoodu a lunar colony s ni jde paradne udrzet prvni point)
    naprosto souhlasim, ze s nahodnyma lidma tuhle hru nema cenu hrat. posledni dobou jsme hrali s lidma co se nejak poskladali po cely evrope jako 6 stack a fakt je videt rozdil, ale hrajou na muj vkus pracujicho fotrika moc pozde. kolem 20h aspon muzem dritit ty nemecky rozzureny fakany :)

kdyz budem mit k tobe jako pharrah i dobrou mercy a pak anu a k dva druhej tank zarya nebo winston, tak pak uz se nekdo chopi reapera, tracer, nebo sombra a do platiny to do dotahnem hned :)
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    Čau lidi, jsem tu nově na kukačku, tak mě neukamenujte, jestli postuju mimo kontext tohodle boardu, ale rád bych se přidal k nějaký partičce občasnejch hráčů OW. Poslední sezónu jsem skončil v nižší Gold lize (tušim, že kolem 2100 bodů), teď jsem umístěnej ve vyšší stříbrný (19xx bodů) a rád bych s partou lidí nějak pravidelně hrál a šplhal vejš. Náhodnej match making mi moc úspěchů nepřináší, je to tak 50/50, prohra/výhra, což neni úplně vončo. :)

Můžu nabídnout vlastní TeamSpeak server na komunikaci.

Co se času týče, tak vzhledem k práci a rodině si můžu dovolit hrát tak 2-3 hoďky ob den, cca, po večerech, tj. po 20h.

Mainuju Pharah (mám na ní skoro 200h) a jako sekundární mě poslední dobou bere Mercy (což asi nebudu sám :D ).

Takže kdybychom dali dohromady squad lidí, ideálně, co jsou na tom podobně jako já, časově, i věkově (30+), mohli bychom se prokousat třeba i do Platinum ranku :)

Pokud jsem tu OT, tak mě smažte a předem se omlouvám.

Pište mi kdyžtak do SZ o user id.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    No nevim, ja jsem zradil a dal jsem par kol competitive minulej tejden, a to bylo jak quickplay uz, priserny :( To radsi zustanu decayed na 3000 :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    jj kámoš tak spadl z GM do D :)
    Nadával jak špaček několik dní hehe.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ten lowering ranku je fakt demotivující, ne všichni maj čas každej den nebo i obden hrát. Pak jednou jedeš na víkned pryč, jednou jdeš večer na pivo, dva dny pracuješ a nejdnou lowered because you were inactive, no tka tyjo
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Jdu jen kolem..

Zenyatta UNLEASHED - Genji vs Zenyatta (Overwatch Fight Animation)
    https://www.youtube.com/watch?v=y8hpDf5uPE8
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    tak kdo chce zajit junkensteina?! RIGHT NOW!
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    tak ty skiny celkove velmi povedeny, musim rict, ze za me asi nejhezci sezona co se skinu tyce :)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    taky se hlasim, tak v devet :-)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Dneska se hlasim na pve/qp grind na krabice!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Taky jsem ho koupil :D Uz jsme skoro dali event na druhou nejvyssi obtiznost bez poskozeni dveri, ale pak nam proklouzla guma :(
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    UAAAAAAAAAAAA .... musim jit domu to pustit, celou dobu setrim goldy na poradny skiny, mam tak 15k, tak se na to mrknu :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Zen je hodně topovej. Musel jsem si ho koupit hned. ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    a prijemne me prekvapilo ze jdou koupit stary event skiny a dokonce za normalni cenu, tak jsem zpetne doplnil sbirku.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    mccree ma peknej skin a symetra nejvic. skoda ze prvni netrefim stodolu a druhy me nebavi :/
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Mam homeoffice, asi si to pujdu pustit :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Loni jsem nestihl ten halloween mod a vcera(vlastne dneska) sem to hral poprvy. Tvl to je pecka :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    ELEMENT_LEAD: dík takže doufám, že dnes večer spolu dáme :-D ;-)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KORAL: welcome back :p
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já předevčírem zase začal hrát OW. Udělal jsem rozřazovák a skončil s 2650 body. Pak jsem začal hrát a po dvou dnech se propadl do goldu :D Abych se z něm během hodiny vyhrabal zase do Platiny, gol je prostě nuda a prej tam nepatřím :-D
    Ale já chci zpět do Diamondu, kde jsem byl před pauzou ... hehe

No nic mě jen pobavilo, jak je ta hra strašně o náhodě ... prostě jak se ti složí team. Jo a na EU sem to už vzdal a hraju na USA. Tam lidi aspon berou postavy do teamu a nehádají se o to, jestli hrají carry a nebo tanka, atd ... vždy se to vyvažuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam