• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KORAL: Ne, nestoji :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    Stojí za zhlédnutí.
    Diablo 4 & Overwatch 2 Release Date Revealed? Or Just Nonsense?
    https://www.youtube.com/watch?v=L0UvKsUbqo4&feature=push-fr&attr_tag=dSP9Jv_seiEJcRKC-6

Ve zkratce: Overwatch 2 2020
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    já vubec nechápu ten blizzardí tým co vymejšlí ty módy... V custom serverech najdeš 20 zábavnějších módů, který vymyslí nějaký dítě než ty jejich mrdky. Meis Yeti hunt je absolutní N U D A
    MATHES
    MATHES --- ---
    Overwatch Developer Update: Winter Wonderland
    https://www.youtube.com/watch?v=NSuBeixnQtw
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    LOOCAS: neřeš
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    ADMIX: To neni pointa, že jo. Navíc Quick PLaye jsou od toho, aby si člověk rychle zahrál a šel do prdele. Když nemáš čas a nevíš, jestli to dohraješ, tak seč nebudeš pouštět do Competitive, ale do QP, ne? Od toho to snad je QUICK PLAY?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    LOOCAS: Jestli leavujes hry tak casto, abys jim vyskocil nekde na radaru, tak si ban zaslouzis :))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    LOOCAS: Tak nevim jak ty, ale ja kdyz vlezu do hry, tak ji vetsinou dohraju, parkrat jsem videl warning ze pokud budu leavovat dal, tak bude nejaka penalty, ale ban? come on bro, get real
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    ADMIX: To možná, ale vidina banu?! Na to se můžu vysrat...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    LOOCAS: nehraju to kvůli xp, čili sankce jsou mi u prdele :D
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    ADMIX: Jo, až na to, že se Blizzard rozhod trestat i lidi, co hrajou QP tim, že pokud odcházíš z matchů častějc (cca. 5x za sebou? nevim teď), tak dostaneš trest v podobě nižších XP a vyhrožujou, že budou i bannovat.

Což mě teda osobně přijde jako naprostá a totální čurákovina!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    LOOCAS: Vsak o tom to je, qp me bavi o to vic, ze to proste neni zadnej commitment - nekam vlezu, vezmu si junkrata a akorat to bombim nekde z rohu na celou mapu :D Je to dobrej relax
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    ADMIX: QP je hrozne o hovne. :-( To muzu hrat PUBG. Stravili jsme s kamaradama prvni dve sezony v QP a prijde mi to uz o nicem. Tam lido uz tuplem nekooperujou a vybiraj si sileny kompozice :-)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja si jedu junkrata v quickplayi a to me naplnuje radosti a stestim :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    MATHES: když si celej team v chatu a voicu začne povídat rusky/ukrajinsky a ignorují prozbu o angličtinu tak to fakt ne :)
    Logout and bb .
    MATHES
    MATHES --- ---
    KORAL: RUSH B CYKA BLYAT!
    KORAL
    KORAL --- ---
    WA9NO: hehe jj lokálně už to není taková palba jako na začátku. Ale to je asi normál, že se lidi časem přehrají a nebo jdou dál.
    já to nedávno u CS Go zkusil a radši sem utekl :-D To množství rusky/ukrajinsky hovořících dětí mě utvrdilo v tom, že to nemám zapotřebí hrát.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Ja to spis beru lokalne. V kazdym pripade jsem si cuchnul trochu CS:GO a to me nejak utvrdilo v tom, ze uz me k OW jentak neco nedostane :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    WA9NO: To si nemyslím. Podle toho jak je to na Twitchi sledované to tak rozhodně nevypadá.
    naopak si to drží stálou základu, která se nepatrně stále rozrůstá.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    OW ded game kluci :-D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam