• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Co mate proti utoku s torbem? Kdyz ma k sobe Orisu tak je to docela peklicko :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FURRYK: vid to by bylo uplne jiny a novy... ne treba jako pharah a anna....
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    MATHES: Ne! Nepotrbuju vic desetiletejch Torbu na utok v tymu, fakt ne...
    MATHES
    MATHES --- ---
    FURRYK: to by bylo super, aspon se bude vic hrat Torb...

... srsly wtf?:D
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    KOZLIKK: hehe ... b ymohlo nejak fungovat kooperation dcera otec, ze by to dalo nejakej bonus kdyz budou oba ve hre :D
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    SKY_MAX: To je tak, když se míchá osobní SR s týmovym výkonem. Někdo se sračkovym SR může v týmu s konkrétníma lidma hrát jako GM. A někdo je v týmu, naopak, naprosto levej, ale hrát samostatně specifický hrdiny mu jde bravurně.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Takze uz jsme taky vsichni Oversalt :-))
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ADMIX: to mi chceš říct, že prostě mám přestat, že finito konec endešlus?
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Imo by fakt meli udelat naky clany a clan ladder. A solo q nechat zase separovane. To je muj nazor. Michat soloq a tymovy SR dohromady je proste fail. Spousta lidi spolu nemuze hrat comp diky rozdilu v SR
    KORAL
    KORAL --- ---
    OW se snaží konkurovast CS. to ještě nevíte :-)
    Tam si můžete taky zahrát solo a prostě záleží koho chytnete (80% rusáci) a nebo v teamu, že se s kámočema složíte a sehrajete se.
    OW se snaží o to samé, donutrit Vás hárt v teamu místo solo her.

Jenže si šéfové tam nahoře neuvedomili, že zatímco v CS jeden hráč dokáže vystřílet solo celej team sám, tak zde to možní není. A proto v CS nepadáte v rankedu dolu i když jste na 3 týdny mimo a máte skill. Ale v OW padat budete, protože pokud nemáte kolem sebe sehraný team, tak nemáte šanci a je to o náhodě, jak vám to zrovna namíchá spoluhráče/protihráče.

Závěr:
    Pokud chcete hrát jen pro zábavu QP a nebo solo Competetiv, je fajn, ale nemá absolutně cenu se u toho zlobit a nebo se o něco snažit v rámci rankingu.
    Pokud Vám jde o ranking a zahrát si kvalitní hry, kde se můžete i pobavit, složte si team a hrajte spolu.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: Dyt tim to uz ani nehraje tvl :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Ja uz jsem to skoro mesic nezapnul a ted o vikendu odjizdim, takze uz mam od OW konecne pokoj. Je to narocna odvykacka, furt na youtube cumim na Tima :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    SKY_MAX: Hele ja se zase tesim az spadnu do goldu pac ty hry v platine jsou horsi :D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    si taky postěžuju, protože od toho jsou primárně všechny OW auditka na celym internetu. Jsem se stěhoval v lednu, takže jsem asi 3 a půl týdny nehrál. Tak mi to spadne na 3000 a začnu hrát. No a teď po týdnu a půl jsem 2600. Absolutní cancer. Za celou dobu tak 4 vyhraný hry jinam samý prohry. Samozřejmě, že nejsem dokonalej a pár her bylo prohranejch i přímo kvůli moji missplay, ale hraju furt svoje main hrdiny a stále mám přehled o tom zda-li jsem přínos nebo ne a v dtivý většině případů mám všechno goldy, sounter pickuju, filluju. Healuju o stošest, tankuju o stošest, DPSuju o stošest a tryhardim jak dopiče a absolutní hovno. Nevim co se za ten leden změnilo, ale něco muselo. Budto mě matchamking vyhodnotil jako občasnýho hráče a začal mě strkat k těm největšim volům a nebo se něco magicky změnilo v mechanice hry samotný a hraje se to úplně jinak.
    Kdykoli předtim bylo normálka že prohraješ třeba 4 nebo 5 her a pak zase nějaký vyhraješ. Většinou v podobný míře. Já teď každej večer jen prohrávám. Jen neustále konstantně prohrávám a nic z toho co se snažim dělat to neovlivňuje. Si fakt řikám proč tu hru hrát, když jí vlastně nehraju. Ono si to dělá co chce a moje úsilí jde absolutně vniveč.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    KOZLIKK: s moirou musis hrat agresivne jinak nemas heal :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    WA9NO: Stejně jako D.Va rodá plno DMG a pak je zlatá za eliminace :-)
    Ale je fakt, že Mora oproti Aně je hodně dobrá. Jak psal Element tak Ana je prostě problém díky štítu a blokaci od spoluhráčů. Moira nic takového řešit nemusí.
    Ale Anani debuf dokáže vyoutovat Zenathu i Moiru. Takže hodně záleží, jak je Ana zahraná a zdali má enemy team tanka se štítem a nebo ne.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    btw dneska sem zapl overwatch a tohle na me vyskocilo

Screenshot by Lightshot
    https://prnt.sc/ie4bho
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    KOZLIKK: eliminace na moire jsou dost zavadejici...
    Kdyz posles dmg orb tak se vicemene dotkne skoro vsech a zapocita ti to elims. Na to bych moc nekoukal.

Ceho si vsimam ja je, ze moira proste vypumpuje mega healing, za jeden round 10k heal neni problem... koncim casto s 20k healing done a to je fajn ;)))
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    na owl teda nekoukam, takze co ted leti nevim, ale na streamech hodne casto vidim triple/quad tank... blee
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam