• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    KORAL: Mě to nešlo se dopřipojit v čas. Bohužel. :(
    KORAL
    KORAL --- ---
    LOOCAS: Jj tohle se občas stává. Mě osobně zatím ne, ale kamarádovi ano. Ale tím, že jsme byli na voicu, tak jsem mu řekl, že hra je už ready. Tak resnul hru a stihl to, bez postihu.
    KORAL
    KORAL --- ---

Kdo bude nový hrdina v OW?

12 hlasy od 10 respondentů

LOOCAS
      LOOCAS --- ---
      To se takhle připojíte do hry. Nic se vám nezobrazí. Nic nezačne. Místo "Play" se objeví "Rejoin Match", což nefunguje. No a po chvíli zjistíte, že jste o 50SR chudší a máte na 10 minut ban.

Supr...
      MATHES
      MATHES --- ---
      KORAL: jako jo, neni to uplne hrozny, moje oblibeny bylo hodit to podelne do fightu a pak prebihat z jedny strany na druhou:D
      SMUGI
      SMUGI --- ---
      Grupy jsou skvělý. naprosto. krásné řešení a myslí na všechno.
      Symm mě sere jak je posílá pořád do zad ty turrety :D ale to je asi o zvyku je ničit.
      KORAL
      KORAL --- ---
      MATHES: Mě se líbí ty turetky. Jak se dají střílet ai sestřelovat za letu :-) Ultimátka je taková no ... není špatná. Třeba proti Bastionovi a nebo D.vě ultimátce dobrý.
      MATHES
      MATHES --- ---
      KORAL: symmetra vypada docela cool, ten portal je teda docela vlaznej a ultina taky, ale ta jeji zbran mi prijde docela brutalni do jakyhokoliv mensiho prostoru
      KORAL
      KORAL --- ---
      Tak co už jste se byli podívat na PTR?
      A pokud ano, co říkáte na Symetru a Grupy?
      ELEMENT_LEAD
      ELEMENT_LEAD --- ---
      KORAL: jop, sebrali mu scatter a dali akacko :)
      KORAL
      KORAL --- ---
      ELEMENT_LEAD: Mě pobavilo to, že díky té nové utilitě dokáže sundat i Mercy v Ultimátce. Jsou to takové druhé koule od Zňáty :D
      ELEMENT_LEAD
      ELEMENT_LEAD --- ---
      me pobavil ten rework hanza. to je najednou hanzo mainu :)
      JAZZZ
      JAZZZ --- ---
      Overwatch: Blizzard Talks Role Queue & Symmetra Rework!
      https://www.youtube.com/watch?v=byoA6JtNpis
      MATHES
      MATHES --- ---
      KOZLIKK: live - imo to pustili ted s tim eventem
      MATHES
      MATHES --- ---
      KORAL: me taky, ale jeste vic nez ten speed boost mam radsi vysypat oba zasobniky tankovi do ksichtu, zapnout/vypnout shadowalk a vyprazdnik cerstvy dva zasobniky
      KORAL
      KORAL --- ---
      MATHES: Mě bavil i před ním. Ale je pravda, že ted s tou rychlostí je to občas lahůdka. Hlavně na přesouvání se nepřátelům do zad :-D
      MATHES
      MATHES --- ---
      Reaper po tom buffu me fakt bavi
      KORAL
      KORAL --- ---
      Tak jsem ted o víkendu tomu dal tak celkem kolem 8 hodin. A z 3480 jsem se vytáhl na 3624.
      Hrál jsem:
      10% tank - Rein, Orisa
      15% supp - Moira, Mercy
      75% DPS - Soldier, Reaper, MC

Vzal jsem k sobe do party jednoho Skandinávce co hraje primárně tanky (Winston) a šlo to jak po másle. Ale taky jsem zažili jednu hru s trolli.
      Ten Void Team je šikovná věcička ... Sem si je tam naházel a byl klid.
      SKY_MAX
      SKY_MAX --- ---
      tohle se tu řešilo už milionkrát, ale blizzard jsou trdla, já přestal hrát a je to to nejlepší řešení. Chvilku si odvykáte, první měsíc a půl je nepříjemnej, ale pak se to zlomí a přestane vám to chybět. OW má obří potenciál, mohla by to být fakt super hra, ale oni tyhle změny neudělají protože nevmi proč. Nemá smysl ztrácet touhle hrou smysl. Co jsem přestal hrát, tak jsem mnohem klidnější
      JAZZZ
      JAZZZ --- ---
      MATHES: to je fakt. me by stacilo aby v tymu byli 2 lidi co umi healery a 2 co umi tanky. pak at si kazdej pickne dle libosti ale jako nepovinny input parametr pro matchmaking by to treba pomohlo.
      MATHES
      MATHES --- ---
      Co se tyce toho MM tak me napadla tahle varianta

Zrusit offense a defense kategorii hrdinu a rozhazet je do 3 kategorii, ktery se realne pouzivaj - DPS, support, tank. Ty by sis tyhle tri veci v profilu seradil za sebe podle preference a po pripojeni do hry by ti hra ukazala podle ktery role jsi byl vybranej do hry, takze budes vedet, jakej pick se od tebe "ceka"

je to nenasilny, nikdo te realne nenuti picknout neco jinyho, ale kdyz to udelas, tak vsichni budou vedet, kdo "je ten dement, co pickuje 3. DPS"
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam