• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    SMUGI: Symetra neni beze změn, změnili jí docela dost.
    SMUGI
    SMUGI --- ---
    JAZZZ: A koukam ze s tim i nova symm. a vypada ze beze změn (možná jen čísla)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    groupy s role qeue jsou live a je to fakt pecka! konecne si OW clovek muze zahrat poradne a neni to salty loterie. tohle melo bejt uz pred rokem ale diky bohu za to.
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    KORAL: Mě to nešlo se dopřipojit v čas. Bohužel. :(
    KORAL
    KORAL --- ---
    LOOCAS: Jj tohle se občas stává. Mě osobně zatím ne, ale kamarádovi ano. Ale tím, že jsme byli na voicu, tak jsem mu řekl, že hra je už ready. Tak resnul hru a stihl to, bez postihu.
    KORAL
    KORAL --- ---

Kdo bude nový hrdina v OW?

12 hlasy od 10 respondentů

LOOCAS
      LOOCAS --- ---
      To se takhle připojíte do hry. Nic se vám nezobrazí. Nic nezačne. Místo "Play" se objeví "Rejoin Match", což nefunguje. No a po chvíli zjistíte, že jste o 50SR chudší a máte na 10 minut ban.

Supr...
      MATHES
      MATHES --- ---
      KORAL: jako jo, neni to uplne hrozny, moje oblibeny bylo hodit to podelne do fightu a pak prebihat z jedny strany na druhou:D
      SMUGI
      SMUGI --- ---
      Grupy jsou skvělý. naprosto. krásné řešení a myslí na všechno.
      Symm mě sere jak je posílá pořád do zad ty turrety :D ale to je asi o zvyku je ničit.
      KORAL
      KORAL --- ---
      MATHES: Mě se líbí ty turetky. Jak se dají střílet ai sestřelovat za letu :-) Ultimátka je taková no ... není špatná. Třeba proti Bastionovi a nebo D.vě ultimátce dobrý.
      MATHES
      MATHES --- ---
      KORAL: symmetra vypada docela cool, ten portal je teda docela vlaznej a ultina taky, ale ta jeji zbran mi prijde docela brutalni do jakyhokoliv mensiho prostoru
      KORAL
      KORAL --- ---
      Tak co už jste se byli podívat na PTR?
      A pokud ano, co říkáte na Symetru a Grupy?
      ELEMENT_LEAD
      ELEMENT_LEAD --- ---
      KORAL: jop, sebrali mu scatter a dali akacko :)
      KORAL
      KORAL --- ---
      ELEMENT_LEAD: Mě pobavilo to, že díky té nové utilitě dokáže sundat i Mercy v Ultimátce. Jsou to takové druhé koule od Zňáty :D
      ELEMENT_LEAD
      ELEMENT_LEAD --- ---
      me pobavil ten rework hanza. to je najednou hanzo mainu :)
      JAZZZ
      JAZZZ --- ---
      Overwatch: Blizzard Talks Role Queue & Symmetra Rework!
      https://www.youtube.com/watch?v=byoA6JtNpis
      MATHES
      MATHES --- ---
      KOZLIKK: live - imo to pustili ted s tim eventem
      MATHES
      MATHES --- ---
      KORAL: me taky, ale jeste vic nez ten speed boost mam radsi vysypat oba zasobniky tankovi do ksichtu, zapnout/vypnout shadowalk a vyprazdnik cerstvy dva zasobniky
      KORAL
      KORAL --- ---
      MATHES: Mě bavil i před ním. Ale je pravda, že ted s tou rychlostí je to občas lahůdka. Hlavně na přesouvání se nepřátelům do zad :-D
      MATHES
      MATHES --- ---
      Reaper po tom buffu me fakt bavi
      KORAL
      KORAL --- ---
      Tak jsem ted o víkendu tomu dal tak celkem kolem 8 hodin. A z 3480 jsem se vytáhl na 3624.
      Hrál jsem:
      10% tank - Rein, Orisa
      15% supp - Moira, Mercy
      75% DPS - Soldier, Reaper, MC

Vzal jsem k sobe do party jednoho Skandinávce co hraje primárně tanky (Winston) a šlo to jak po másle. Ale taky jsem zažili jednu hru s trolli.
      Ten Void Team je šikovná věcička ... Sem si je tam naházel a byl klid.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam