• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SM3Řidiči z povolání (Zkušenosti, rady, AETR, zaměstnavatelé, .... )
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JAFMAN: a kolik si nakrouti ty?:)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    KROJC: ty we jak bych to asi moh svest na vitr??? pri vjezd do firmy a vodrenej spodek!!!

    ve vetru to muzes akorat zkusit zbrzdit co to de a snazit se korigovat po smeru, kdyz je kam a doufat, zaklad je nejet moc rychle, navic 24T nakladu plus 15 soupravy se fakt neprevrati, to bys tu plachtu musel mit nevyplou jak nejvetsi curo nebo mit hamburga, tam se to moc vypnout neda, ale i tak s tou vahou dosti nereal:)
    JAFMAN
    JAFMAN --- ---
    SM3: až to budeš dělat 20ou sezónu tak už z toho taky tak vykulenej nebudeš ;D
    KROJC
    KROJC --- ---
    SM3: To bych vubec nezkoušel. Nebo mně to prostě baví vrchem přes Mohelničák.
    SM3
    SM3 --- ---
    KROJC: Celkově bylo dnes počasí na palici, když jsem vyrazil po 7 od MB do Nového Města na Moravě, ta začínalo sněžit, postupně takovým způsobem, že to nestíhaly stirače stírat a bylo na nule, kamiony uvízli pod kopcem, vítr že když jsem to rozplachtoval, tak jsem myslel, že to už nedam dohromady :) a když jsem dorazil do Prahy, tak bylo 14 stupňů a svítilo sluníčko :) Jsem zvědavý na počasí přes noc nad ránem vyrážím do Ostravy, tak snad nezůstanu čumět někde na Vysočině...
    KROJC
    KROJC --- ---
    COCOBRYCE: Sveď to na vítr.Dneska sem potkal dva složený návěsy od větru.Ještě to řidič zkoušel zachránit ale málem ho ta vlající plachta se zbytky konstrukce zabila.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    byl jsem v ted v portugalsku a jejich mytny brany...? bud jak u nas bo jak ve fr, takze uzsky, betonovy patniky, na kazdy strane tak 20 cisel, ale bez zavor, to je plus, akorat je misto ve 30km/h prijizdis sede a v 15M rozestupech, no a zkus mezi mistnima pribrzdit:) nerikam nic, slusnej adrenalin...kua tri tejdny venku a zejzra este valim do B a k vuli patecnimu svatku se asi nestihniu vratit....mthrfckr dispeceri...njn...z kanclu se jim to pocita, takze stastnej dolet vsem a hlavne kolama na zemi...a to vsema:DDD
    jo a zkurvill jsem si tam na vykladce novej naves, zlamal se do V a do 1, takze lavka na kozlu zprohla, plachta ze spoda vorvana na obou starnach a kvuli tomu rygolu pred najezdem do company, do prudkyho kopce, kam jsem se malo nafoukal, tak jsem na zemi nechal zadni naraznik navesu - odrel a upalil spodni sroub vod mechu na 3.naprave, kterej pri nsledovnym dofoukani vylit jak dlouhe, tak delsi, proste moje kokotina, takze bacha na to, radsi se vzdycky dvakrat zastavit, nez to jak ja, jednou zkurvit:(((
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Tpanove:karty pri jizde ve dvou se poklopitelne stridaji!!!

    Pokud ti krabicka pipa 3* znamena to,ze mas nizky kredit,kolik ted nevim,ale cca 50-100 tam este mas,kdyz je prazdna pipa 5*

    Pri kontrole dokladas cinnost za poslesnich 28dni
    +stavajici tyden,tak dlouho nutno schovavat vytisky
    SM3
    SM3 --- ---
    Jaká se dá očekávat pokutu při průjezdu 3 mýtných bran bez mýta?
    Včera jsem se na to vykašlal a ráno na to samozřejmě zapomněl a na první mi to už řvalo 3x, ještě dnes to bude zpětně doplaceno, ale prý stejně můžu čekat že mě zastaví a dají pokutu, tak snad když to bylo hned dorovnané, tak můžu očekávat pár stovek, ne? 500?
    JAFMAN
    JAFMAN --- ---
    20:42 Mýtné v Německu pro nákladní auta od 7,5 tuny: Mýtné v Německu budou muset platit nákladní auta od 7,5 tuny, dosud to bylo 12 tun. Nově bude zpoplatněno dalších 1100 km silnic první třídy.
    SM3
    SM3 --- ---
    Jak dlouho schováváte výtisky z přetáhlých jízd?
    Nějak se mi to začíná kupit, vždy jde jen o 3-5min, max. mam 9min a to kvůli dálnici když nebylo kde zastavit, jinak na vše mam výtisk a vždy napsaný důvod a kde to bylo, takže by s tím neměl být snad žádný problém, samozřejmě to není pravidelná záležitost :)
    JAFMAN
    JAFMAN --- ---
    SM3: jasne ze to je blbost.. karty pri dvou soferech zustavaj porad ve stejnych slotech..
    SM3
    SM3 --- ---
    Vcera mi typek tvrdil (predpokladam) absolutni nesmysl a to ze 2ka v dig. tacho je pouze pro pauzu, tak jsem se usmal a rikam, ze je to blbost, ze kdyby jsme jeli dva, tak prece nebudeme prehazovat karty, ale jen stridat cinnosti mezi kartami. stridal me na dojezd, protoze uz mi to nevychazelo, tak verim ze mi nekdo potvrdite ze prehazovat karty je nesmyslna blbost? :) Navic, kdyz ty cinnosti jdou precvaknout jako na 1ce :)
    SM3
    SM3 --- ---
    V případě zájmu mohu předat kontakt na práci CE + ADR: 1800kč na den, 13 dní v práci, 6 doma mezinárodní doprava letiště. Nic víc o tom nevím.
    SM3
    SM3 --- ---
    Nezapomínejte, náklad je vždy potřeba náležitě zajistit :)
    >
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    SM3: nenasels nahodou naky ty ofline mapy do pc?
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    neni zac, trucker truckerovi, vis jak?:)
    SM3
    SM3 --- ---
    COCOBRYCE: Kouknu na to, jinak tu celkovou jízdu apod. jsem v tacho našel, díky za nakopnutí ;)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    SM3: mel jsem neco co se jmenovalo Navigator,bylo to celkem dobry,mosty,tonaze...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam