AIM_FREEMAN: Ale jo, mas vlasne pravdu s tim materskym principem a obecne. chce se mi k tomu ovsem namitnout, ze podle me takto, jak si popsal nebyla vnimana vzdy.. nebo ve vsech systemech ve kterych se objevuje.. ze v nekterych proste je primarne tim destruktivnim aspektem, ke kteremu verici se obraci v pripade potreby pomoci takrikajic z jejiho oboru.. bude-li potrebovat treba plodnost at uz zeny nebo pole.. zkusi to zase treba u Parvati nebo Laksmi (neni -li to jedno a totez). Ze totiz ta supremicita (nevim jestli tohle slovo existuje) je proste pozdejsi vyvojovou fazi, ktera souvisi s vyvojem religio/filosofickym. V tom modu vnimani jaks jí popsal ty mi prijde, ze by hodne sla vnimat jako paralela k Jinu.
I kdyz naprosto souhlasim s pozn. že se jedná o různé pohledy, které jinak směrují život praktikujícího a vedou i k jinému prožívání světa..
Cina s Indií podle me hooodne nejde dohromady, prave kvuli tomu ze oboji ma velmi starou, dlouho se vyvijejici, promenujici a formujici se myslenkovou tradici a kulturu vubec.
A ten Bondy mi pomaha tridit myslenky a dost me to bavi. nazor na to mam ale podobnej jaks psal. Intelekt je dosti omezenej nastroj k poznavani Kosmíru.