• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné

Tak pojďte s kůží na trh! Šikovní tatéři nebo zvědavý nadšenci, tady Vás obsloužíme.

Máte možnost ukázat co děláte a co Vás baví dělat. Chci vidět návrhy, práce a inspiraci. Máte dobrý návrh ale nikoho, kdo by ho chtěl pod kůži? Tady možná najdete.
    K pracím a návrhům dávejte VŽDY kontakt, jméno - allias, popř. název studia + adresu a kontakt. Budu z toho průběžně dělat seznam a dobře se pak filtruje!

Kdo má svého oblíbeného tatéra za kterýho by ruku do ohně položil, nechť učiní stejně.

Kdo hledá / chce něco pod kůži, ale nevím kam / co / kde, tady snad najde.

Nemám v úmyslu nikoho omezovat nebo 'cojávim', ale všechno má svý meze.

Spřízněné auditka:
    [ ORNAMENTAL / GEOMETRICAL TATTOO ]
    [ Dementní kérky - Sou tak pitomý až sou uplně dobrý ]
    [ návrhy na tetování (a neb co by se vám líbilo mít vytetované) ]
    [ Tetování, která pochází z dílen malířů a ilustrátorů // Echt original ]
    [ Vězeňská tetování - Criminal Tattoos ]
    rozbalit záhlaví
    STALK
    STALK --- ---
    BRANDON_WALSH: tak ta je super!! (skoro tak super jako chrti ;)
    BRANDON_WALSH
    BRANDON_WALSH --- ---
    Dnešní selfie kočka...

STALK
    STALK --- ---
    WOJTYLA: super. já bych to nechal takhle. jen muj dojem
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Cerna hotova. Priste barvime. tatto by ID LAIO

ZELCA
    ZELCA --- ---
    SHEESH: ještě to šlo nějak pomocí jehličkové tiskárny,ne?
    STANOTMA
    STANOTMA --- ---
    Cau, pouziva niekto z vas novy strojek Lace Nano? Uvazujem o kupi ale nepoznam nikoho kto by s nim uz realne tetoval.dik!!
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    MIKLO: termo papír + termotisklárna, nebo stencil přenášecí papír http://www.spiralsuntattoo.cz/spiralsuntattoo/eshop/6-1-STENCIL/26-2-KOPIROVACI-PAPIR
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    Ahoj. Měl bych dotaz - jak řešíte přenos motivů na kůži? Doteď jsem to kreslil přímo fixou tak nějak zhruba a pak jel vpodstatě freehand, ale je to dost limitující. Chtěl bych mít možnost pracovat třeba s motivy, které bych si předpřipravil v počítači a pak je vytisknul. Tak se chci zeptat, zda jediná možnost jak tohle řešit je ta termo kopírka za 4+ litry z ebay nebo jestli je i nějaký jiný způsob? Případně díky za postřehy a rady.
    PETRA_INSOMNIAC
    PETRA_INSOMNIAC --- ---
    cca 13 cm, slečna je maličká.
    KBN
    KBN --- ---
    PETRA_INSOMNIAC: rozměry ?
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...vcerejsi rozpracovana zada... motiv pochazi z ruky skveleho vytvarnika Tomase Vavrika a ja jsem jen proveditel... tak sme si to vcera "natahli" a priste vy barvime a srovname nedostatky... pater opet krest s ohnem... prisel jsem na to, ze tahle cast tela je dobra na neco jednoducheho a nebo rovnou velkej motiv kde paterni oblast tvori sotva cca 15% - 20% plochy jinak se celkem zasadni deformaci nevyhnu...tady se s tim pocitalo a byl to i trochu ucel... Jinak, pri osobnim zkoumani lidi je evidentni ze protnout rovnou linku od krcniho obratle ke kostrci aby prochazela stredem "jamky" ktera vznika v prostred zad prave kolem patere je skoro nemozny a pri tisknuti to jednoho nebezpecne mate a me dokonale nasira. ...je jasny ze drtiva vetsina z nas trpi svalovou disharmonii, rovna zada jsou ojedinelej jev a je treba si to s klientem predem dobre prokonzultovat a zada si predem dobre probadat.

LAIO
    LAIO --- ---
    MM pro kamarda na objednavku...

PETRA_INSOMNIAC
    PETRA_INSOMNIAC --- ---
    JAMMA: děkuju moc! :)
    JAMMA
    JAMMA --- ---
    PETRA_INSOMNIAC: sikovna holka jsi :)
    PETRA_INSOMNIAC
    PETRA_INSOMNIAC --- ---
    jedna z mých posledních věcí, ..můj vlastní návrh a odvážná kamarádka, co do toho šla se mnou.

STALK
    STALK --- ---

SHEESH
    SHEESH --- ---
    BRANDON_WALSH: vyfot to pak zahojeny a porovnej si jednotlive mista a linky. uvidis kde si zajel moc a kde malo. jinak motiv super.
    BRANDON_WALSH
    BRANDON_WALSH --- ---
    PETRA_INSOMNIAC
    PETRA_INSOMNIAC --- ---
    LAIO: informace o korekci předcházela a je to začátek většího celku, kdy tam samostatná linka nezůstane sama, bude se rozšiřovat do ???, jsme v procesu návrhu předloktí. Dostala jsem prostor pro vyzkoušení linky, tak jsem ho využila.
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: :-DDD ...jojo...presne... nebo 11 big liner :-D
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: nebo vemeš nějaký 14 RS a neřešíš nic :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam