• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné
    STANOTMA
    STANOTMA --- ---
    SHEESH: uz to bude 3.mesiac, inak som mal na mysli ten kruh, tie tecky takto dopadli ale tecky vo vnutri listov su v klude a komplet je to trojkou (oblubena ihla:)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    WOJTYLA: :-D ! motiv alá alfons mucha. super věc

STANOTMA: zahojený jak dlouho? a co ty doty? ty jsou tak schválně? čim si je dělal?
    STANOTMA
    STANOTMA --- ---
    zahojeny listok, bodky trochu vypadali ale paci sa mi to tak viac...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LAIO: jo je to neco velkýho, celej bok a kus nohy...
    LAIO
    LAIO --- ---
    Klarysa se toho neboji...asi ti mate v rodine:-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    hergot! ta mrcha segra si leží na stole a já zas prd... :-)

LAIO
    LAIO --- ---
    ...ja uvidim az do sebe budu kuchat dyl nez do ted:-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FORTY: jinak první na vniřní straně bicepsu me tolik nebolelo...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FORTY: jojo tehdy jsem nebyl uplne v pohodě ani zdravotně... druhej nebo třetí den jsem chytil nákou sračku do krku dostal antibiotika a tak...
    FORTY
    FORTY --- ---
    WOJTYLA: moje první tetování mě taky zapotilo, ale dávám to za vinu spíš tomu, že jsem nesnídal a obecně nevěděl co mě čeká, za to u rukávu to je zatím celkem v pohodě a to už pomalu končíme . Ale opravdová výzva mě bude čekat asi až u krku, toho se trochu bojím, ale na druhou stranu si myslím, že budu hrdina :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: neni, ale já mám nákou citlivou kuži, bolí me to jak hovado a po tý době už sem toho mel fakt plný kecky...:-)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    WOJTYLA: je to řezník, říkáš? :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: cive by mi jeblo asi... stačilo mi 8 hodil s LAIOvou jehnou na pulce ruky a domu jsem jel z horečkou..:-)
    LAIO
    LAIO --- ---
    plus se zde opet ukazala sila cheyenne kdy axkolov tri az ctyri lidi pracujou objekt "muze" v klidu pochrupovat a tateri probrat co meli k snidani:-)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...nechci aby to vypadalo ze jsem zaujatej, ale krom par civkaru, kterejm sem spis smiroval ruce, solo Zitka kterej tam byl tak sikovne vystrcenej, pokecu s tymem ETS a Lukou s spiral sun a par nejakejch drobnejch zajmavosti a novinek, tahle inkoustacka akce byla asi nejvic co me vylozene zaujala a rekl bych ze to na balkone vyrazne ozivilo celou tuhle party z meho pohledu.... ...plus sehranost tech lidi take o necem svedci...
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: :-D
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    FORTY: je to tak. respekt modelu, kterej vydržel 6 hodin a vystřídalo se na něm 6 tatérů
    LAIO
    LAIO --- ---
    FORTY: jojo...mam z toho pekne foto;-) ...kluk drzak, to je sen...;-)))
    FORTY
    FORTY --- ---
    LAIO: Na (tuším) loňské tattoo convention v Praze tetovalo na jednoho člověka snad 4-5 tatérů z inkoustu najednou, pokud se nepletu. Sheesh me kdyžtak opraví.
    Takže dva lidi jsou asi pohodička. :D
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...kdybych se nebal boziho soudu a ritopichu v bani tak ho klidne poslu k rohatejm na marias:-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam