• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné

Tak pojďte s kůží na trh! Šikovní tatéři nebo zvědavý nadšenci, tady Vás obsloužíme.

Máte možnost ukázat co děláte a co Vás baví dělat. Chci vidět návrhy, práce a inspiraci. Máte dobrý návrh ale nikoho, kdo by ho chtěl pod kůži? Tady možná najdete.
    K pracím a návrhům dávejte VŽDY kontakt, jméno - allias, popř. název studia + adresu a kontakt. Budu z toho průběžně dělat seznam a dobře se pak filtruje!

Kdo má svého oblíbeného tatéra za kterýho by ruku do ohně položil, nechť učiní stejně.

Kdo hledá / chce něco pod kůži, ale nevím kam / co / kde, tady snad najde.

Nemám v úmyslu nikoho omezovat nebo 'cojávim', ale všechno má svý meze.

Spřízněné auditka:
    [ ORNAMENTAL / GEOMETRICAL TATTOO ]
    [ Dementní kérky - Sou tak pitomý až sou uplně dobrý ]
    [ návrhy na tetování (a neb co by se vám líbilo mít vytetované) ]
    [ Tetování, která pochází z dílen malířů a ilustrátorů // Echt original ]
    [ Vězeňská tetování - Criminal Tattoos ]
    rozbalit záhlaví
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LAIO: tak v 11:00? před vchodem?
    LAIO
    LAIO --- ---
    WOJTYLA: ja vubec nemam predstavu v kolik sem tam sel minulej rok ...myslim ze dvanacta...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LAIO: v kolik se tam sejdem v neděli? FORTY pujde s náma...
    LAIO
    LAIO --- ---
    nedele jdem...!!!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: Ale doufejme ze prosti rok uz budem mit jako Inkmatiq stanek:-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FORTY: Este nemame presnej cas ale pojdme ho domluvit.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: Jdem jako navstevnici a nikdy jsem nikomu nepochlebival. Proste mate skill. To je fakt. Tak proc to nerict. Az te bude zajimat vyroba nozu nebo strileni, budes zas koukat ty na my mistrovsky ruce:-))))
    FORTY
    FORTY --- ---
    WOJTYLA: v neděli v kolik? Že bych se přisral...
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    WOJTYLA: pochlebovani neni treba. :) tesim se na vas. pujdete jako navsteva, nebo snad jako ucinkujici?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: Budem s Hynkem v nedeli a samozrejme prijdem koukat na vase mistrovsky ruce.
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    zitra konvence, bude někdo? přinde někdo pozdravit soudruhy z inkoustu?
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: naprosto chapu toto. lidi si neuvedomi, jak narocna prace takovej zdanlive jednoduchej prouzek vlastne je. normalne si to uz nadcenuju, protoze jak rikas, clovek u toho stravi strasne moc casu. jinak respekt za ciste provedenou praci. trochu mi to pripomina oběd pro celou rodinu. mamka se s tím vari nekolik hodin, pak prinde rodina a sezere to za 5 minut.
    LAIO
    LAIO --- ---
    MARZER: ...ono vubec se sam tetovat je takova disciplina sama o sobe. ...s gumkou jsem to jednou zkousel a pak z toho chytil parolu:-))) ...i ruzny jiny figle ale nabodovat si to a pak natahnout ruco fixem se mi osvedcilo;-)
    MARZER
    MARZER --- ---
    LAIO: Dělal jsem si takhle orbitu na holeni, a na obkreslení jsem použil gumičku kterou jsem si natáhnul na nohu. Nejdřív jsem ji skusil nabarvit aby udělala obtisk, nakonec jsem ji jen obkreslil fixem na noze. Funguje to znamenitě. Alke tetovat si sám kružnici kolem končetiny je celkem sranda, často se člověk dostane do zvlášních pozic
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...totiz me se tim zelemydlem ta tombow fixa dost maze tak si ji pak trochu omeju a dotisknu a do ty linky se me pak dobre trefuje. I kdyz tim fixem jde delat tenoulinka linka stejne ji ta kuze nekdy lehce rozpije, pak do te tiskle linky jedu uz na jistotu a nic me nerozptyluje pri ty "mířence" :-))
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...dvakrat sme to natahli rukou to jsem dvakrat setrel a tu slabou stopu pouzil jako "zamerovac" pak jsem si udelal linku podle pravitka na otisk a podle ty stopy natisk tu predni nejpohledovejsi cast a dalsim otiskem spojil ze zadni strany. Ovsem pokud to nedam rukou nejdrive v zivote se to nespoji tak aby ti bylo rovny....jeden takovejhle prouzek co se koncentrace tyka vyda jak jedna vetsi seance...a po vyhojeni to stejne musim nekde doplnit a srovnat. ...ale vzdycky je to vyzva...zacne to tim ze delam ksichty a nechce se mi do toho....pak na toho cloveka koukam...pak kolem nej zacnu krouzit dokola...pak klabosit cosi jako, hele nejdriv to jen zkusime fixkou...pak vetsinou zacne uradovat moje takova vnitrni ctizadost a nakonec to nejak dame dokupy:-))))
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: růčo kreslený? to totiž neobtiskneš
    LAIO
    LAIO --- ---
    "oblibena" porce matiky

STALK
    STALK --- ---

skicy - Juliana Chomová, Martin vongrej
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    :-D