• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    moje posledni sam na sobe .)

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Inkmatiq Tattoo hledá talenty.
    Jsme malé studio na Praze 2, kousek od Náplavky.
    Kreslíš? Maluješ? Ilustruješ? Máš výrazný vizuální styl?
    Ozvi se nám, hledáme talenty. Bez ohledu na to zda máš perfektní techniku práce se strojkem.
    Hledáme talenty. Veříme, že techniku tě dokážeme naučit, co tě nikdo naučit nedokáže je talent a osobitý vizuálni styl.
    Ozvi se Hynkovi (ID LAIO) na inkmatiq@gmail.com nebo na 604343452
    Tešíme se.
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    WOJTYLA: no kdyby se nekdo hecnul, tak bych se taky hecnul. a s enormni slevou.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: na celý tělo? cive ty seš husťák.-)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    nenašel by se někdo, kdo by chtěl něco podobnýho na celý tělo? :-)
    STREETCAT
    STREETCAT --- ---
    jaaas :)) díky
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    STREETCAT: pecka! mě to baví dost :-)
    STREETCAT
    STREETCAT --- ---
    Tak taky přidam :) jeden volnej návrh a jeden vyvedenej ))

LAIO
    LAIO --- ---
    ...dobre napnout kuzi a nebat se to hezky plynule projet...trochu to bubnuje do prstu;-)
    PANKI4
    PANKI4 --- ---
    SHEESH: jasny, ja to pochopil. uz i ty 14tky jsou lepsi delat pomaleji na malo a jak rikas "kolmo"
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    PANKI4: promin, myslel jsem kolmo k lince a ne kuzi. blbe se to vysvetluje, ale jde o to, ze strojkem musis vzdy sledovat linku. jakmile by se jehly vynorila blbe z kuze, tak ji rozjebes.
    PANKI4
    PANKI4 --- ---
    SHEESH: ok dikes :)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    PANKI4: inkoust tattoo praha. a dej vedet jak dopadlo. nejlip posli fotky, at se o tom tady muzem pobavit. hodne zdaru!
    PANKI4
    PANKI4 --- ---
    SHEESH: kde je to u vas?
    ok vyzkousim RS 22.. dekuji
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    PANKI4: u nas se hodne tlusty linky delaj s 18 RS. JEdiny na co si u toho musis dat bacha je to, ze jehla musi byt vzdycky kolmo ke kuzi, coz je dost nezvyk. kdybys to jel jako normalni linku, tak to RS-ko tu kuzi akorat rozmrda.
    BRANDON_WALSH
    BRANDON_WALSH --- ---
    BRANDON_WALSH
    BRANDON_WALSH --- ---
    PANKI4
    PANKI4 --- ---
    LAIO: technika ani ne. prave na tu poradnou oldskoolovou lajnu to potrebuju.. to RS jsem zkousel, ale neprijde , ze ji to dela cistou a rovnou. nejlepsi, cehoz jsem docilil, bylo nahrat bagpin RL 14 nad zapalovacem, cimz se to trochu roztahlo, ale je mi to stale malo..
    LAIO
    LAIO --- ---
    PANKI4: ...nejaka zvlastni technika? ...pac to lze nahradit RSkem... ala, oldschoolova lajna...
    PANKI4
    PANKI4 --- ---
    Prosím Vás, máte někdo ponětí, kde sehnat jehly RL 18, nebo ještě silnější? CZ prodejce?
    Google mi občas hodí nějaký zahraniční eshop, ale aby to nebyl nějaký shit z Bagladeše..
    Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam