• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné

Tak pojďte s kůží na trh! Šikovní tatéři nebo zvědavý nadšenci, tady Vás obsloužíme.

Máte možnost ukázat co děláte a co Vás baví dělat. Chci vidět návrhy, práce a inspiraci. Máte dobrý návrh ale nikoho, kdo by ho chtěl pod kůži? Tady možná najdete.
    K pracím a návrhům dávejte VŽDY kontakt, jméno - allias, popř. název studia + adresu a kontakt. Budu z toho průběžně dělat seznam a dobře se pak filtruje!

Kdo má svého oblíbeného tatéra za kterýho by ruku do ohně položil, nechť učiní stejně.

Kdo hledá / chce něco pod kůži, ale nevím kam / co / kde, tady snad najde.

Nemám v úmyslu nikoho omezovat nebo 'cojávim', ale všechno má svý meze.

Spřízněné auditka:
    [ ORNAMENTAL / GEOMETRICAL TATTOO ]
    [ Dementní kérky - Sou tak pitomý až sou uplně dobrý ]
    [ návrhy na tetování (a neb co by se vám líbilo mít vytetované) ]
    [ Tetování, která pochází z dílen malířů a ilustrátorů // Echt original ]
    [ Vězeňská tetování - Criminal Tattoos ]
    rozbalit záhlaví
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    _JULIE_: líbí se ti tenhle styl...
    _JULIE_
    _JULIE_ --- ---
    WOJTYLA: jojo, dám to pak sem. jsem z MB, proč?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    _JULIE_: uka to pak hotový.... vodkad seš?
    _JULIE_
    _JULIE_ --- ---
    77WHITE: nene, naopak, díky, jsem ráda, že jsi na tom hledal, kde by mohl nastat problém. Je to těžký, jak to umístit..:) ale asi bude hned vepředu jaro, čili zima na vnitřní straně stehna.. ale zítra máme začít, tak uvidíme, kam to nakonec bude chtít nasměrovat:)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    _JULIE_: sorry, sem hnidopich:) Bude to zajímavý, taková variace na krajkovej podvazek. Kterej motiv pujde dozadu na stehno ? Resp ktery rocni obdobi ma ten tetovanej nejmin rad ?:) Libi se mi ze prvni tri rocni obdobi drzi vicemene kontinuelni siri, takze zimu bych soupnul pekne mimo oci :D
    _JULIE_
    _JULIE_ --- ---
    77WHITE: v reálu to navazuje...Možná se to při skenování trochu rozjelo, skenovala jsem to na dvakrát a pak dávala v pc dohromady..tak tam je možná důvod. a ta druhá na návrhu končí, ale pak také nebude, bude to navazovat na ty kytky takovým zdobením..

každopádně ale moc díky za postřehy!
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    _JULIE_: oba okraje na sebe, nebo to nebyl ucel? Docela dost to nenavazuje, chybi tam dobrejch par cisel aby ta krivka byla plynula, nehlede na tu druhou caru co proste konci a na druhy strane uz neni
    _JULIE_
    _JULIE_ --- ---
    77WHITE: kde to nenavazuje?
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    _JULIE_: Pekny, ale bacha, nenavazuje ti to.
    LAIO
    LAIO --- ---
    _JULIE_: ...to zalezi jak rychle linkujes, jak linkujes, kolik si date casu a jestli ten clovek tu seanci, pokud bude delsi, snese. ...pas kolem stehna jen tak omotat a potkat se neni uplne snadbe ale i s tim si poradis kdyz si cervenym fixem udelas zameru.... ...pokud si to lajsnes natisknout v jednom kuse, tak zalezi jen na vas, casu a vydrzi tetovaneho. ...ale vzhledem k tomu ze se stehno smerem k zemi zuzuje, muzes si pas rozdelit, rozstrihat a pospojovat tiskem na tele...kdyz jednotlive kusy nevyhodis a z nejakeho duvodu budes seanci muset prerusit, dotahni zapocatou cast k napojeni a pristi seanci si napoj ze stencilů ktere si uschovej... zni to slozite ale pokud te priprave venujes ten spravnej cas a budes postupovat s rozmyslem, uvidis ze je vse celkem snadne. Dobra priprava ti v mnohem pomuze, spoustu zajimavosti o lidskem tele odhali a casem si i tezsi casti tela pripravis s klidem kterej se positivne odrazi v cele seanci....hodne stesti a neboj se toho;-)
    _JULIE_
    _JULIE_ --- ---
    WOJTYLA: Já vlastně nevím.. připadá mi, že to bude na dlouho! Dovedeš nějak odhadnout čas?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    _JULIE_: to nalinkovat stihneš proč bys nestihla...
    _JULIE_
    _JULIE_ --- ---
    vypadá to takto...

_JULIE_
    _JULIE_ --- ---
    Prosím o radu, asi je to lama dotaz, ale snad mi někdo poradí...
    Budu dělat tetování kolem dokola na stehno, je to v podstatě pás 48(obvod stehna)X 7 cm a potřebuji poradit, jak postupovat. Je třeba, aby konec navazoval na začátek, tam asi problém není, prostě to obtisknu. Ale nestihnu to celé udělat na jedno sezení, tak jak to potom natisknout před dalším sezením, aby to bylo přesně? je na to nějaký trik nebo se prostě snažit to natisknout stejně?
    _JULIE_
    _JULIE_ --- ---
    ..dvě z poslední doby ode mě..

MAARIIIII
    MAARIIIII --- ---
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    moje posledni sam na sobe .)

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Inkmatiq Tattoo hledá talenty.
    Jsme malé studio na Praze 2, kousek od Náplavky.
    Kreslíš? Maluješ? Ilustruješ? Máš výrazný vizuální styl?
    Ozvi se nám, hledáme talenty. Bez ohledu na to zda máš perfektní techniku práce se strojkem.
    Hledáme talenty. Veříme, že techniku tě dokážeme naučit, co tě nikdo naučit nedokáže je talent a osobitý vizuálni styl.
    Ozvi se Hynkovi (ID LAIO) na inkmatiq@gmail.com nebo na 604343452
    Tešíme se.
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    WOJTYLA: no kdyby se nekdo hecnul, tak bych se taky hecnul. a s enormni slevou.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: na celý tělo? cive ty seš husťák.-)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    nenašel by se někdo, kdo by chtěl něco podobnýho na celý tělo? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam