• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NGANASANPlastikové modelářství - slintací obrázky z internetu
    Demotivační tvorba maniakálních třírukých Japonců
    rozbalit záhlaví
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    KID_MCHUTT: ano, to funguje.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CHEVALIER: zkus se na ten obrázek dostat přímo (zkopírovat adresu a nacpat do browseru)
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    sdílím většinou z FB a tam se po nějaký době změní adresa. Tak to po čase zase mažu. Ale ty nejnovější jsou vidět normálně.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    KID_MCHUTT: asi jo no, ale nevím co s tím...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CHEVALIER: to bude někde u tebe, já jo :)
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NGANASAN: ...já ty Tvoje obrázky nevidím...
    MUSHROOMX
    MUSHROOMX --- ---
    NGANASAN: https://youtu.be/YTpH8bo6Udk sic je tam toho plastu min
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NGANASAN: tu posledni bych sezral jako realnou i s navijakem a jako desert bych si dal casopis Udice.
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    Dávám obrázky odkazem, takže časem zmizí. Pokud vás něco zaujme, tak si to uložte. Já to tady vždy jednou za čas čistím...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    NGANASAN: Nope.
    CABA
    CABA --- ---
    NGANASAN: Už ne
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    vidíte moje poslední příspěvky? Já je už nevidím, ale chodí lajky...
    SALAM
    SALAM --- ---
    DRABICZ: 1:24, parada
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    DRABICZ: Bohužel nevím, ale tipnul bych si na to větší měřítko.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    NGANASAN: to je 1:16 nebo 1:35? Páč ten kanďák je reálně zrezslej jak ten můj doma!
    IKARI
    IKARI --- ---
    OMNIHASH: je ale rozdil mezi tim, ze te nekdo peskuje za historickou nepresnost, nez za nerealisticnost patiny :D to je podle me dulezity rozlisovat - kdyz porusis tu historii, tak vzdycky muzes rict, ze to byl zamer a takove "co by kdyby" scenare muzou byt dost cool - ale kdyz spatne vyobrazis to jak fyzika a chemie pusobi casem na fyzicky objekt s ohledem na to, k cemu se dana vec asi pouzivala, tak to muze zrujnovat "imerzi" i kdyz je to warhammer a kouka se na to laik
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ARAON: nasel jsem video, kde je k videni patrne original (hromada ztvarnenejch detailu pekne sedi), kterej inspiroval - bohuzel je to ale ten druhej brouk, kterej je tak trochu mimo deni - nicmene v37:38 je tam videt i ten problematickej zadek (kterej i tak ale vypada ponekud jinak)

HUGE Abandoned Volkswagen Collection Found after 40 YEARS!! | 1960 VW Beetle | Turnin Rust
    https://youtu.be/tV99hrD9k7U?t=2258
    SALAM
    SALAM --- ---
    NGANASAN: Repostnem sem este moju variaciu, ked uz sme v teme (SALAM)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    OMNIHASH: nez do tebe zacnou vandrovat Warhammer nerdi,ze orci z podhuri maji hraskove zelenou plet, vic cerveny oci a min zluty tesaky, protoze si je cisti v potoce s piskem :]
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GANDHI: heh, tohle je přesně důvod, proč jsem přešel z WW2 na Warhammer. Vybarvíš si Fockewulfa, a hned přijde deset expertů, co ti začnou vysvětlovat, že tohle je nátěr z 38 na letadle z 41, bahno na letišti mělo o tři odstíny červenější hnědou, a okouření od motorů je o deset čísel jinde než v realitě...
    ARAON
    ARAON --- ---
    GANDHI: V tomhle videu je par podobnych.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam