Na CTK jsem poslal nasledujici vzkaz, jsem zvedav na reakci:
Dobry den,
medii se siri zprava o podpaleni policejniho auta v Praze a souvislosti tohoto cinu s rozehnanim demonstrace u socialniho centra Klinika.
Napr. na
http://tn.nova.cz/...ernakronika/msta-anarchistu-za-vyhnani-ze-squattu-podpalili-policejni-auto.html jsem se pod hysterickym titulkem "Msta anarchistů za vyhnání ze squattu: Podpálili policejní auto!" docetl nasledujici:
Akci ale potvrdili pro ČTK sami útočníci. "Ve večerních hodinách 14. prosince jsme v Praze zapálili policejní auto!" sdělila dnes ČTK skupina a v této souvislosti poukázala na to, že se policie vložila do jednání mezi sociálním centrem Klinika a státem a následně jej ukončila, když prázdný dům vyklidila.
Zajimave... dal jsem si na CTK hledat pojem "klinika" a nenasel jsem zadnou zpravu takoveho charakteru. rad bych vedel, KDO a JAK kontaktoval CTK, idealne dokazat autenticnost teto zpravy, a jakto, ze tedy na www.ceskenoviny.cz (webovy portal CTK) o teto udalosti neni zminka?
Dekuji a jsem s pozdravem
Ondrej Pxxxxxx
PS Odpoved predam spolu s puvodnim dotazem clenum iniciativy Klinika pro dalsi zpracovani.