Tak jsem to taky rozjel, je to hlina, aktualne mam SMG hoover a litam s tim tier 7, takova modre obalena věc, az najdu kam se mi ukladaj screeny, tak to sem postnu a pak mam trolitko na tier 5 postavenej z věci co zbyly po hooveru je to na pasech, nicmene guny tier 6 a 7.
k tem zakladum, je nutne si uvědomit, ze efektivni počet guny je 6, zbytek je tak nejak navíc az něco ustrelej. Nemá to soustrel nebo tak něco.klicove je, si skutecne chranit toho idiota co se v tom veze, otevrene varianty mají problém se zásahem plasmou nebo railou svrchu. Pokud stavite vznášedlo, tak je dobře si kryt spodek elektroplaty kvůli plasme - vrtulky jsou vase kola. Osvedcila se mi ted koncepce 1 vrtule vepředu - hodne pancerovana a dve vzadu. Je třeba to stavet jako lod, takze první takovy "kyl" a do toho to pak doplnovat. Bacha na stabilitu, je to strasne dulezity, jak se ta svine prevrati, tak se to spatne obraci a blipper nefunguje - vrtulky se snazit davat v konstrukci co nejvys. Na tieru 6/7 se uz da udelat celkem solidne kapotovana věc co leccos snese. Hlavne to není first line tank, je to pohyblivy, castecne odolny proti closemiss od plasmy, pokud se lita vys.
K letadlum se zatím moc nevyjadrim, me pokusy zatím nejsou nic extra uspesneho.