VLAKODLAK: Jo, ja včera odemkl sedacku a uz mi zbejva jen vetsi garaz ,ale na tu nemam tx body.Povedlo se mi přes kamose koupit wolfpteru a 90d premia Taky sem si postavil smg hovera s dvěma tx laserama, praktictejsi nez na bocich by byly ty smg umisteny nahore a dole urcite, takhle musim mit cil vždycky před sebou a nejakej laser stejne streli obcas ukosem , ale zase sranda musí byt a i když sou jen dva dost mi to zvedlo Firepower :D
http://i.nyx.cz/files/00/00/13/57/1357545_54d37df3ba5483c451a4.jpg?name=2015-04-08_00006.jpg
a pomalu se chytam uz stavet toho mega, jen porad nevim jak ho zacit stavet, pro prdel sem postavil v hangaru desku z t0 kostek a na tu hodil velde sebe naležato 2x txplate a mam pocit ze mam většinu hangaru zabranou :D . Ohledne toho mega porad vaham jestli stavet něco jako tezkej tank , nebo lehkej regenerator., mozna jako první bot by byl lepsi ten regenerator a stim pak vvydelavat na tank. Jo a od doby co sem postavil toho smg hovera se mi zda, ze po tech velikonocích se ruzny vozitka s tx smg vyrojilý jak houby po desti. No taky mi prijde, ze když hraju tohle smg hovadko tak si me vybiraj nejak často raily jako cil a k moji smule me občas celkem rychle zbijou , ale to i peknej zasah z plasmy :D