• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOLNAKARRobocraft
    IMUS
    IMUS --- ---
    CUCHULAIN: Ja ten voice asi poustel do beziciho robocraftu, ale ten sem pak restartoval. Jedinej problém sem mel , když sem to vypnul. Porad se mi to zobrazovala na obrazovce robocraftu, a docela HC když me to v nejakym matchi spojilo do chatu s nejakym Cool 123xyz, zacal tam na me strasne ječet asi 12ti letej klučina a ten kod mi to hodilo az podruhy když sem dal clasic ...

    Ještě mi do mailu prisel Kod na 1 den premia- ROBOMOBA-151204
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    IMUS: to se hodí. akorát když jsem startoval Robocraft se spuštěným Curse Voice, tak mi nenabíhal.
    každopádně je to beta, tak uvidím dál :-)
    IMUS
    IMUS --- ---
    ROBOCRAFT | Curse Voice Robocomms
    http://robocraftgame.com/curse-voice-robocomms/

    7 dni premium a dve vlajecky
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    IMUS: ALT+F4 - na jiný způsob jsem nepřišel
    IMUS
    IMUS --- ---
    SOLNAKAR: Jde to nejak vypnout ze hry ? Me to včera zadnou moznost nedalo, tak sem musel alt +f4 coz je taky nerprijemny cekani navíc, ale tohle sou doufam věci který postupne vychytaj.
    CUCHULAIN: To je mozny, ja mam uz jen tu wolfpteru a tu sem od respawnu nevytahl, i před tim sem sni lital malo ,ale zdalo se mi jeden cas ze lita docela nizko oproti jiny coptere co sem pred tim mel na t4ce, takze si nejakyho limitu nejsem vedom.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    IMUS: taky je pěkně napiču, když tě to nalosuje už od začítku 5v7, to můžeš rovnou vypnout.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    IMUS: jo, helikopotvora mi taky občas lítá dost podivně. připadá mi, že když jsem hodně vysoko. že bych narazil na nějaký limit hrací plochy a dělalo to pak problém při naklápění, že se vrtule nedostanou přes limit? :-)
    IMUS
    IMUS --- ---
    SOLNAKAR: Me prijde, ze medicum celkove zesilili dmg, občas me medik rozreze během par sekund, to se mi dřív nestavalo. Ty bugy to je peklo a docela nohovno je, ze když ti leavnou hraci v teamu tak nahradu nedostanes, uz sem takhle hral x krat 4vs7 akorát ztrata casu. Obdobny je to s trolama co snad AFKujou . Taky sem si včera uzil docela legraci se svým t10 hoverem co ma 3x tx 1 plasmy... občas strilely samovolne, občas místo aby vyastrelili 2x najednou vystreli jednou a ne všechny, jak kdybych si hazel na kazdej vystrel kostkou kolik zbrani vypali a jestli se sepne druha salva. Pak me ještě docela sere zdlouhavost toho respawn modu pozdejc ty dlouhy respawny. No a demence lidi to je nekonecny téma. celkove bych uvital nejaky zmeny aby to trochu zdynamitcili, třeba ten mod udelat pro 10 lidi nebo jinak rozmístit veze a třeba jednu ubrat. Po tech změnách mam pocit, ze moje hovery litaj jak priposrany. Na druhou stranu sem byl včera docela nadsenej když sem s double bonusem udelal za přes 30 min dlouhou bitvu 850 000RP, No když sem si pak zapl clasic mod a asi 2x za sebou sem během 4 minut vyhrali a ja mel kolem 140k za match uz sem tak nadsenej nebyl. A ještě jedna věc co me trochu stve, tak se o něco prodloužila cekacka megabotum , takze na farmu RP bych rek ze je zatím nejlepší clasic mod s t10. Jinak teda ten respawn ma celkem potencional, ale včera po par hrach sem z toho byl uz docela hodne frustrovanej , se snazim na tom nahrat ten dayli bonus a to vyhrat s 6ti t10kama kdyz jeden battle trva kolem 20 min je docela narocny .
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    CHUCPE: až odladěj všechny bugy (hlavně necapnutelný veže a hovadiny ve fyzice), tak to bude neskutečná lábuž. Zatím jsem z původních botů přestavoval jen tier4 medika, protože měl všechny disruptory dole a nemoh rozbíjet krystaly. Mimochodem věže jsou s medikem otázkou pár vteřin - disruptory žerou krystaly jak šílený.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    jo. dnes jsem to asi po 2-3 týdnech nastartoval a změny se mi líbí.
    hlavně moje helikopotvora "Vlk z NYXu" je teď nabušenější, než předtím. takže super :-)
    CHUCPE
    CHUCPE --- ---
    ty respawn bitvy z toho udělali skvělou hru
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    IMUS: Asi jo, ja jsem asi 3 tejdny ted nelognul kvuli zkouškám, dnes poprvé.
    IMUS
    IMUS --- ---
    VLAKODLAK: Ja hral naposled včera, nic nového sem nejak neregistroval. Jen mi uz nejakej cas prijde, ze muj Mega hover lip lita, tjn ze se tolik nepřevrací. Ale asi vysel dneska nejakej vetsi update ne ?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    lol to je ale nahovno, muj smg hoover vubec nelita jak lital a už nic nevydrží, totálně nanic build potom.. dále co to udělali s mapama? vystál jsem si frontu se svym megáčem a vjel jsem někam, úplně zrdcadlově obráceně, než sem čekal, že vjedu... jako sux tohleto
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    moje potvora



    IMUS
    IMUS --- ---
    VLAKODLAK: jo tak ja uz mam za sebou par vyher i proher s mega a zalezi to hlavne na tymu, včera sem si rikal, jestli není uplnek nebo tak něco, protože ty lidi delali uplny pi*oviny. Ale co sem ted cetl na foru tak chystaj hodne velky zmeny vcetne healovani, protože tx EP sou moc OP oproti armoru a jestli jsem to se svoji low english pochopil spravne , tak tanky do predni linie by mely byt staveny hlavne z armoru v budoucnu. Doufam ze tady ted neplacam kraviny, kdyby to někdo upresnil byl bych mu vdecnej , nemel sem cas cist to cely a ne vsemu sem porozumel.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    VLAKODLAK: díky :-)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    CUCHULAIN: To jsou platoony, aby lidi viděli, že jsou s někym a s kym :)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    fachmani, co znamená v přehledu hráčů sloupec P (některé stroje v něm mají symbol štítu s číslicí)?
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    ja to stavim z cernejch, vyjde to lip na penize a nevydrzej o moc min.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam