LYDI: a nějaký příklady, ráda se inspiruju, taky mě to dvakrát nebaví ho jakkoli trestat, ale zase ho nejde nechávat si dělat, co chce, zvlášť když vím, že si chce pouze změřit síly. Mocenské hry hrajeme, ale nejde to se vším, některé věci prostě musí respektovat. Měli jsme teď dost dlouhé období, kdy byl naprosto úžasný a teď je nějaký další období vzdoru, asi s blížícím se čtvrtým rokem s tím, že se prostě postaví přede mě, kouká mi do očí a prostě mi řekne, že to a to neudělá a že si to mám udělat sama a když mu něčím pohrozím, tak to otočí, že se to stane mě apod. Já mám ještě stejně starou holčiku jako máš ty, s tou je to zatím úplně bez problémů, musím říct, že je méně vzteklá, více ochotná se učit a poslouchat než Toník, víc se sama zabaví, míň si vynucuje, když se jí v něčem zamezí něco se jí nedá, co chce, pláče spíš nešťastně než vztekle apod. Jsem dost zvědavá na její období vzdoru, třeba mě překvapí a bude ještě horší než Toník, to nevylučuju:-) Jistý je, že jsou natolik odlišní, že se k nim nedá přistupovat stejně a nejen kvůli věku.