no jak ste psali a ja "doumala" tak ... ty veci jako takove, treba to deleni a pod, to nevnimam jako takovy problem. ale ten moment, kdy jsem s matkou, ja nic nerikam, protoze vse ok, ale matka neco rika, tak jako kdyby me vzala konrolu z ruky, ze ja jako by svym postojem "nevychovavam" a ona jo. mozna to je i blok ve me, ze mam pocit, ze ona si zacina delat neco, co ja vlastne delam, jenom to neni tak jasne videt. obcas se mi dari recit "ne, jestli ona nechce cepku, tak ji asi proste nepotrebuju" ale treba ted jednou .. obed a deda ji pak sebral 2 zajice s kteryma ona si hrala, a prej ze jdou spat. no se tak koukala, a mozna sem sama byla prekvapena, ze nenadavala. ja sem koukala do talire, protoze neprislo mi to asi tak strasny a zaroven vlastne strasne ... ale proste sem jen cumela do talire ): taky mi doslo, ze manipuloval, ze ja hrozne nesnazim furt lidi si mysli, ze decka manipulujou ale sakry .. proc ji nemuzou rict "nechce, abys mela u toho zajice" ):
no a co resim asi, ze sama sem z toho spatna, ze nic nerikam a taky premyslim, jestli/jaky to muze mit pro malou "dopad" kdyz ja sakrys nejsem schopna jim neco rict. vyzarim tak nejak k dcere "slabe matky" ktera nedokaze otevirt h*** ? ): ...
YMLADRIS diky za tu zpravu, je toho hodne, ted nemam tolik casu, ale rada bych na to pak odpovedel nejak (: