Začalo to tím, že jsme s kamarády na nějakém kopci, najednou nad námi prolétla helikoptéra, která měla opodál přistávat. Běželi jsme se podívat a z hrany kopce jsme úplně zřetelně viděli nějakou plavební komoru. Helikoptéra se pokusila o přistání poblíž té komory, ale zamotala se do drátů vysokého napětí a po chvíli zápasení havarovala. Hlavní část, kde se nachází pilot spadla do vody. Najednou se na místě objevily nějaké prosklené buňky(vypadající přibližně jako kabina nějakého moderního kombajnu nebo bagru) na hydraulických ramenech a ty zajížděly do vody a pátraly po pilotovi.
//střih
Jsem v nějaké dřevěné budově na okraji srázu, kde je dole řeka a z budovy vede lanový most na druhou stranu. Je tam nějaká matka s dítětem a najednou vstoupí na ten most, který je pro dítě evidentně nebezpečný- velké mezery mezi prkny, matka tam donutí dítě vstoupit jde za ním a most se najednou začne nějak hroutit. Chytnu se lana, které tam někde visí a pomáhám matce zpět, ale dítě se nějak brání a je jakoby fascinované hloubkou propasti pod sebou.
//střih
plavu v řece, jen tak asi ve vodácké vestě na zádech, nechávám se jen unášet. Řeka je čistá a okolo postávají skupinky lidí, které se baví pijí pivo atd., vím že jsem ve snu měl na to jejich pivo chuť :)
Najednou vystupuji z řeky ale bohužel v místech, kde je na břehu školka. Cítím se tam nepatřičně, ale naštěstí se dá pohodlně vyjít přes branku a dostávám se do parku... KONEC :)
Na tomhle snu bylo zajímavé, že jsem si ho pamatoval úplně zřetelně.
Hodně se mi ve snech opakuje téma nějaké vody, toku, plavání, tak jak to bylo v tomhle.
Zajímalo by mě co na to snář, kdyby někdo měl nějaký koment, uvítám.