byl jsem někde pryč..chvílemi to vypadalo jako nějaký lyžák na střední, ale byli tam samí cizí lidé, i starší (důchodci), tak nevim, jak jsem se tam ocitl, páč si ten začátek snu klasicky nepamatuji, ale tady jsem pořád pobíhal a někoho hledal..pak jsem našel mezi těmi lidmi nějakou hezkou slečnu..alespoň v tom snu se mi moc líbila a tak jsme tam dále pobíhali už spolu..někde jsme si tam zalezli a začali se líbat..v tom nás ale začala pronásledovat nějaká čarodějnice, co pořád něco chtěla, ale my nevěděli co. a najednou panika, všichni začali nějak zmateně pobíhat a hulákat..v tom se objevila ta čarodějnice, ale už v podobě mladé blondýnky se šátkem přes hlavu a začala vyhrožovat, že se odpálí a všechny nás vezme s sebou.a tak jsme se jí snažili utéct, což se vůbec nedařilo, byla všude. Pak jsme zaběhli do nějaké místnosti, která vypadala jako na lyžáku, všude palandy, hodně lidí, takovej ten největší pokoj někde v penzionu na horách. . Tam nás, mrcha, zahnala do kouta. Tak jsem slečnu ze snu posadil za sebe a bránil jí vlastním tělem a ta mrcha se odpálila..oheň se blížil k nám jako prodlužující se nos princezny ze tří veteránů a na rohu poslední palandy se zastavil..hurá, jsme zachránění, nikomu se nic nestalo, všichni se radovali.....a já se probudil