• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDLICKAO čem se vám naposledy zdálo?
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    měla jsem jet do Norska s jedním klukem, se kterým jsem kdysi dávno prožila krátký románek
    absolutně jsem nestíhala zabalit a včas vyrazit na letiště a byla jsem z toho hrozně vypsychovaná, pořád mi někdo říkal další věci, které musím ještě před odletem stihnout

    ráno totální wtf - proč Norsko, proč tenhle kluk, proč to psycho kolem času?
    KLX
    KLX --- ---
    byl jsem někde pryč..chvílemi to vypadalo jako nějaký lyžák na střední, ale byli tam samí cizí lidé, i starší (důchodci), tak nevim, jak jsem se tam ocitl, páč si ten začátek snu klasicky nepamatuji, ale tady jsem pořád pobíhal a někoho hledal..pak jsem našel mezi těmi lidmi nějakou hezkou slečnu..alespoň v tom snu se mi moc líbila a tak jsme tam dále pobíhali už spolu..někde jsme si tam zalezli a začali se líbat..v tom nás ale začala pronásledovat nějaká čarodějnice, co pořád něco chtěla, ale my nevěděli co. a najednou panika, všichni začali nějak zmateně pobíhat a hulákat..v tom se objevila ta čarodějnice, ale už v podobě mladé blondýnky se šátkem přes hlavu a začala vyhrožovat, že se odpálí a všechny nás vezme s sebou.a tak jsme se jí snažili utéct, což se vůbec nedařilo, byla všude. Pak jsme zaběhli do nějaké místnosti, která vypadala jako na lyžáku, všude palandy, hodně lidí, takovej ten největší pokoj někde v penzionu na horách. . Tam nás, mrcha, zahnala do kouta. Tak jsem slečnu ze snu posadil za sebe a bránil jí vlastním tělem a ta mrcha se odpálila..oheň se blížil k nám jako prodlužující se nos princezny ze tří veteránů a na rohu poslední palandy se zastavil..hurá, jsme zachránění, nikomu se nic nestalo, všichni se radovali.....a já se probudil
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Ted se mi zdalo, ze sem byla s nejlepším kamarádem někde na houbách a kolem nás na kole projel jinej kamarad a jak se po nás ohlidnul, tak se hrozne rozsekal ve křoví. Byl totalne sedreny, obočí rozrazene a ruku zlomenou. Ale byl na me hrozne protivnej, ze za vsechno muzu ja, nechal tam kolo a šel pryc. A ja jen stala a rikala sem si ze ma co chtel. Ze je přece jasne, ze bych mu pomohla, ale kdyz nechce, tak at si trhne. Az po chvili sem mela výčitky, ze sem ho nemela nechat samotného. Ale vzbudila sem se úplně vydesena a psala sem mu co ruka. A ted mi teprve pomalu dochází, ze to byla jen haluz pri odpoledním vytuhnuti:)
    KLX
    KLX --- ---
    dnes se mi zdálo, kromě toho, co už si nepamatuju, že jsem chytil nějakou hroznou chřipku a tak jsem se jí ve snu snažil zbavit..a ráno jsem se vzbudil a byla mi hrozná zima (nechal jsem si dokořán otevřený okna v ložnici), tak doufám, že se tak i nestane v reálu!
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Že jsem dostala nové kolo. Naprosto užasné a krásné. Nemohla sem se ho v tom snu nabažit. Pořád sem ho obcházela a zkoumala a radovala se jako malá. Tak probuzení bylo docela zklamání, no...
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    dnešní sen byl o tom, jak jsem hrál v noci paintball kousek od vlakovýho nádraží. moc jsem si ale nezahrál, jelikož jsem ráno musel do práce. na rozpisu bylo pár jmen, které si pamatuji: Valka, simir1, Panna
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    NEETARELL: ! jedna dvě, Freddy jde...
    NEETARELL
    NEETARELL --- ---
    Zdálo se mi, že se někomu bráním holýma rukama, drápu a koušu jako šílená. Probudila jsem se s parádní sbírkou škrábanců.
    LACROIX
    LACROIX --- ---
    Tak dneska se mi zdálo o grafech a nedeterministických konečných automatech. Pamatuju si akorát, že sme cestovali kolem světa, aby sme našli někoho, kdo nám vysvětlí, jak získat jazyk přijímaný nějakým nedeterministickým automatem.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Před pár dny se mi zdálo, že jsme jeli autem s Petrem Nečasem někomu opravit počítač.
    FIDO_LETI_DOMU
    FIDO_LETI_DOMU --- ---
    Vraždění upírů na zakázku
    JOUSEPHINA
    JOUSEPHINA --- ---
    Byla jsem dealerka a pravděpodobně dost šikovná, protože v tom snu jsem hledala po bytě asi 8 kg speedu, který jsem někam zašantročila. Hledání balíčků drog bylo neúspěšný, svalila jsme se do postele, otočim se a najednou se předemnou svlíká Jarda Jágr. Ve snech nosí slipy :D
    KBN
    KBN --- ---
    cca 14 dní zpátky o žíjícím strejdovi kterého dovezli z ruska sešitého na tři kusy po nějakém záchvatu z kouření aby doma dožil a předevčírem o strejdovi který umřel na rakovinu krku tak nevím co si o tom mám myslet. asi znamení že přestat kouřit není marné
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    Nepamatuju si, co se mi zdálo, ale pamatuju si, že se tam objevila... a že byla nahoře bez...
    akorát měla obří chlupy kolem bradavek. byly to spíš stonky... tak jsem se jí díval do očí... dál si nepamatuji
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    kdesi v cizině byla hostina u dlouhýho stolu s puntíkatym plastovym ubrusem. seděl jsem vedle mladé heleny růžičkové, která si stěžovala postaršímu pánovi vedle, naproti franta husák se ládoval pečenym kuřetem. tak si takhle koukám a vidím, že je všechno černobílý a hlavou mi prolítne myšlenka, že to asi jaroslav papoušek natáčí další homolkovy.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Zavařovali jsme u babičky okurky.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    byli jsme upiri. sic bez vyraznych tesaku, bez schopnosti litat, nikoho jsme nezabijeli a cesnek byla nase oblibena ingredience, ale byli jsme upiri. koukali jsme vecer na telku a pili colu z malejch plechovek o velikosti vetsiho naprstku, kdyz jsem zjistil, ze dokazu kouzlit:) plechovka se mi zdala prilis mala, tak jsem ji soustredenim zvetsil tak na litrovku. v ten moment jsem prisel na to, ze snim a rozjel kouzla ve velkym. litani, zvetsovani, zmensovani, vyvolavani, vzyvani.. vsechno slo.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Zdál se mi relativně zmatený díl seriálu Gotham. A byl kreslený. A Tučňák byl fakt tučňák císařský a Harvey Bullock hrozně byl buldok. Musím si od toho asi dát pauzu.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Zřejmě mi definitivně hráblo z koček, protože se mi zdálo, že se dvě z nich proměnily v draky (černá v Nightfury a zrzavobílá ve zlatobílého draka - zhruba viz obrázky).
    Třetí, bílá peršanka, se kupodivu neproměnila v draka, ale v malou, až targaryenovsky blond holčičku, která měla vztek na celý svět.

    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    BLULAJTA: To je vtipné, protože mně se dnes zdálo, že jsem byl na 2C-B, ten stav byl úplně reálný.

    ---

    Ještě někdo něco? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam