• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDLICKAO čem se vám naposledy zdálo?
    JOUSEPHINA
    JOUSEPHINA --- ---
    Celkem nemravnej sen s Carou Delevingne :)
    MAMAMIA
    MAMAMIA --- ---
    O kamarádce, která mi volala z Majálesu že snědla bonpar.. "BONPAR Mio, chápeš to?! Já si dala bonpar.."
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    O tom jak jsem se utopila
    THE_HOG
    THE_HOG --- ---
    O velkém dešti. Museli vypouštět přehradu a já stál tak blízko.
    MAMAMIA
    MAMAMIA --- ---
    Učila jsem se fotit porcované ryby.
    MANICCA
    MANICCA --- ---
    Ze jsem terorista a svuj vlastní otec zaroven. Nevim no.
    MANICCA
    MANICCA --- ---
    behem odpoledniho slofika se mi zdalo, ze mi behem odpoledniho slofika pribyli v mym pokoji 4 spolubydlici
    MAMAMIA
    MAMAMIA --- ---
    O Lubě Skořepové.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    Návštěva chrámu v zasněžených horách, s partou jsme prozkoumávali vnitřek, kde nikdo nebyl. Našel jsem pár měděných mincí, korále z hlíny a halapartnu +1, když někdo zavolal zvenku, abysme tam koukali naklusat a podívat se, co se děje. Bylo tam několik osob ve žlutých oblecích, s kterejma pak někdo z nás začal bojovat. Když se ale postava ve žlutém někoho z nás dotkla, ten člověk se proměnil v prach a sesypal se na hromádku.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Nejdřív se mi zdálo, že jsem zabloudil do nepoužívaných částí našeho domu, a objevil obří, zatím neopravené místnosti jako taneční sál nebo knihovna. Říkal jsem si, že bych si tenhle objev a radost z prozkoumávání neměl nechat pro sebe, a tak jsem to všechno nechal netknuté a šel organizovat expedici.

    Pak se mi zdálo, že jsem se byl projít a zabloudil jsem do nějakého baru. Měl poměrně rozsáhlé a honosné podzemní prostory. Po nějakém čase mi došlo, že se nejspíš jedná o swingers club. Dal jsem si na baru vodku s colou, ale místo toho jsem dostal vodku s ústní vodou, prý kvůli hygieně. Potkal jsem tam několik známých a jednu postarší doktorku od nás z práce. Nakonec jsem se dal do řeči s nějakými děvčaty, ale nešikovně jsem se natáhl a usnul jsem. Když jsem se měl k odchodu, dostal jsem od personálu osobní skóre: slečen jsem sbalil pět, ale nevyspal se ani s jednou.

    A pak se mi ještě zdálo, že jsem se byl v ZOO podívat na lachtany.
    MANICCA
    MANICCA --- ---
    byla jsem nekde v parku, tady jak ted bydlim a porad pred sebou obri ctverec na obloze. rikam si: "ty vole, co to je?" ..pak jsem si vsimla, ze to je nejakej mrakodrap - jenom strecha z pohledu ze shora. tak me napadlo, ze to je Australie, ze se planeta nejak preklopila jako v Inception. kouknu na mapy a fakt ze jo. byla jsem asi 200 metru od nejakyho australskyho mesta.
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    Po sto letech sen a zrovna se mi zdá, že mi někdo vykradl prodejnu...
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Část středních Čech se chtěla odtrhnout od Prahy, tak se pražáci dohodli, že se sejdou v jedné ze separatistických vesnic a porvou se s místními. Já, jakožto správný pražský patriot, jsem se přihlásil taky, ale bitvu jsem nakonec zmeškal: sedl jsem do špatného autobusu a skončil u známého na chatě. A vlastně mi to až tak moc nevadilo.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Dnes jsem ve snu hodně jezdil na kole. Pak jsem potkal jednu kamarádku, která mi prozradila, že se se mnou chce vyspat nějaká Veronika Janečková (několik desítek jmen v ČR hledání neusnadnilo:)).
    MAMAMIA
    MAMAMIA --- ---
    Sesli jsme se s kamarady, abychom si udelali spolecne Vanoce, a rozhodli jsme se vyrezat vlastni Betlem. V zivotni velikosti ovsem. Ja s muzem jsme delali Josefa s Marii, jenze Marii porad odpadavala hlava. Tak muz vytahl sekundovy lepidlo a tu hlavu tam nalepil. Vzhledem k tomu ze v noci casto kojim, tak me v tom snu napadl genialni napad. A to, ze si dceru nalepim tim lepidlem k prsu, at nemusim vstavat a mala pije jak potrebuje. Mno...
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    o svíčkové od maminky.
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    o pestrobarevných zákuskách s čokoládovou polevou
    - ve skutečnosti nemám ráda ani jedno z toho :c(
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Dnes jsem byl ve snu na nějaké přednášce, kde seděl i Pavel Tykač. Když skončila a on vycházel dveřmi na ulici, zavolal jsem na něho s dotazem: „A co obnovitelná energie?“

    Nepamatuji se, že by to pokračovalo nějak dál.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    V restauraci jsem potkal Romana Vaňka, a jako správný fanoušek jsem ho požádal o autogram. Zaplatil jsem tříkorunový poplatek a protože jsem neměl po ruce nic lepšího, podal jsem mu svůj potravinářský průkaz. Kouknul na něj a začal mi nadávat, že ho nemám vyplněný a že ze mě určitě bude hrozný kuchař. Tak jsem mu vysvětlil, že na vyplnění průkazu jsem moc líný, a že mě vaření vážně baví, akr pohostinství je asi ten poslední obor, kde bych chtěl pracovat. Řekl jen "aha" a podepsal se.

    Pak jsem zamířil na vzpomínkovou party za Václava Havla. Tam jsem potkal Dagmar Havlovou, která mi řekla, že když se v lazebnickém saloně v dolním patře té vily prokážu heslem 'Václav Havel', dostanu zadarmo pedikúru.
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    dneska se mi zdalo par divnejch snu, bylo to zpusobeny vazne velikou unavou ... promitlo mi to par zen z meho zivota v typickejch situacich, ktery se mezi nama odehravaji... hrozne zvlastni...
    a zaroven tyhle sny se mi zdaly v prostred noci... tyhle sny si skoro nikdy nepamatuju, vzdycky jen nad ranem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam