• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDLICKAO čem se vám naposledy zdálo?
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    s bratrem jsme jeli na nejakej pochybnej koupak, skrinky na kartu, ktery jsme museli rozebrat abysme se do nich dostali...

    bezedny bazen, bar s drinkama, mno podvedome peklo, nebo rsj.. jak se to vezme

    probral jsem se na hajzlu v patek v crossu :))
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Tátova kamarádka, praktická lékařka, potřebovala na týden záskok, aby mohla jet na dovolenou, tak do toho uvrtali mě. Prý to bude jednoduché: tvářit se důležitě, vypadat jako doktor, simulantům předepisovat B-komolex, rýmičkářům aspirin a kdyby se objevil někdo, kdo je doopravdy nemocný, mám se vymluvit na konsilium a zavolat jí.
    Na to, abych opravdu začal ordinovat, naštěstí ve snu nedošlo.
    KLX
    KLX --- ---
    jel jsem (asi mhd) něčím jako metro/vlak..asi metro ale na povrchu a pohádal jsem se s kámošem, dal mu dělo a vyhodil ho z toho vlaku..nevim, jak to udělal, ale najednou v průběhu jízdy zase nastoupil, páč z jedné strany toho metra nebylo najednou nic, jen prostor bez stěny a měl v ruce sekeru..a v tom jsem se se slovy "to si děláš prdel" probudil
    KLX
    KLX --- ---
    Seděl jsem v nějaké temné místnosti, kde byla pouze velká plazmová televize a na ní běžel můj život asi tak před 15 lety..teda ne nic konkrétního, jen tam byli kamarádi a kamarádky a všichni mladý, někde, nevim kde a já na to tak koukal a povídám "Mně se tak stýská" a pak jsem se probudil
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    V práci jsem nemohl najít sesternu, a jak jsem ji hledal, zabloudil jsem mimo budovu. Potkal jsem dvě holky se psem, tak jsem se s nimi zakecal a šel s nimi až na autobusovou zastávku.
    Když jsem se vracel zpátky, potkal jsem docela pohlednou asiatku a dal jsem se s ní do řeči. Vyprávěla mi, že její přítel je hudebník, který na ni kvůli své kariéře nemá vůbec čas, a chtěla vědět co nejvíc o mně. Říkal jsem si, že je to poměrně laciná zápletka, ale pokračoval jsem.
    Chvíli se vykrucovala, že má přítele a že si chtěla jen povídat, ale nakonec jsme se políbili. V ten moment tam vtrhl ozbrojený agent spolu se sniperem v plné zbroji a prohlásil, že teď už Subjekt 83b likvidaci neunikne. Holka se jim vysmála, že nemají šanci, že má s sebou živý štít (mě). Ještě chvíli si vyhrožovali, pak se začalo střílet, já jsem se dostal k pistoli, zastřelil odstřelovače, holka zabila agenta a já střelil ji. Ji to sice nevyřídilo, protože měla nadpřirozené schopnosti, ale zpomalilo ji to na dost dlouho, abych ní stihl proběhnout a tím ji zrušit.

    Když jsem se vracel do práce, říkal jsem si, že budu mít vážně průšvih, protože jsem byl pryč fakt dlouho.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    "Šlo o rutinní operaci, ve které nebyl pacient ani v plné narkóze, ležel na lůžku, zatímco jsme ho operovali a ukazoval, kde máme provézt řez. Šlo o výměnu chlopně při aortální stenóze," sdělila mi VE SNU sestřička v bílém plášti, pod kterým neměla podprsenku.
    "Ježiš a k čemu teda došlo, proč děda umřel?" Ptám se jí a koukám jí na bradavky.
    "Při operaci došlo k fraktuře žebra. Pacient to zjistil a trpěl bolestmi, chtěli jsme operaci ukončit."
    "NO TAK PROČ STE JÍ SAKRA NEUKONČILI?"
    "Váš dědeček jako renomovaný chirurg trval na tom, že si zlomené žebro "narovná"....Pokusil se tak učinit a jediným pohybem si propíchl chlopeň kostí od zlomeniny....avšak mělo by vás uklidnit že při exitusu měl významně vystrčený palec nahoru!"
    "Hm, tak děkuju sestřičko." Řekl jsem sklesle.
    "V mých očích," řekla sestra s viditelnými bradavkami, a trochu se zasněla: "Zemřel jako hrdina."
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Jel jsem autobusem s nejakou kapelou, myslim ze tam byli nejaci lidi z Lucie, do Vietnamu...jeli jsme nejdriv pres Turecko a pak pres Mongolsko, kde jsme narazili na vesnici, kde lidi mluvili cesky...se ptam, jak je to mozny...a oni, ze za cestinu zaplatili kdysi strasne moc penez, v ramci nejaky licence...tak to proste musi dojet... :D :D
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    O tom, že jsem mohl být neviditelný na povel. Bohužel jsem se probudil dřív, než mě napadlo to jakkoliv zneužít:)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Ostraha v jedné čajovně mi v batohu našla jídlo (cukroví, které jsem si nesl od babičky), což bylo proti pravidlům, a tak mi za trest na počítač nainstalovali program, který měl při každém spuštění šanci, že ze mě udělá finančního poradce v OVB.
    KLX
    KLX --- ---
    MRDOOM: Tak to jsem tedy zvědavý :-) V tom snu to byl dost děsnej zážitek, ale jestli něco přinese, tak budiž :)
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Vypil jsem nějaké lepidlo a pak jsem zvracel vnitřnosti. Docela psycho sen.
    KLX
    KLX --- ---
    Šel jsem nějakou místností a všude na podlaze bílá dlažba a najednou mi ujely nohy a jak jsem sebou škubl, abych to vybral, tak mě to probudilo..takovej mikrospánek nebo co..pak jsem usnul, ale to už si nic nepamatuju..
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Nekecám, ale zdálo se mi, že NYX se rozhodl, že ukončí nyx.cz (k nějakému datu, které ve snu nebylo zmíněno), protože už mu vůbec nevydělává. V auditkách se neřešilo nic jiného, než kam se všichni přesunou.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Zdálo se mi, že jsem zkoušel nový model telefonu Samsung Paris. Líbil se mi i navzdory jeho růžové barvě a uvažoval jsem, že si ho pořídím.
    KLX
    KLX --- ---
    PETGRIDUS: pardon..ale i přesto..dobrou chuť! :-)
    KLX
    KLX --- ---
    šel jsem se někde v baru vydělat na záchod a jak tak dělám dělám, tak ten záchod najednou zmizel a já se podělal. Všichni se mi smáli a já nevěděl, co s tim mam jako dělat..bylo mi trapně..a pak jsem se probudil..v suchu :-)
    JOUSEPHINA
    JOUSEPHINA --- ---
    Celkem nemravnej sen s Carou Delevingne :)
    MAMAMIA
    MAMAMIA --- ---
    O kamarádce, která mi volala z Majálesu že snědla bonpar.. "BONPAR Mio, chápeš to?! Já si dala bonpar.."
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    O tom jak jsem se utopila
    THE_HOG
    THE_HOG --- ---
    O velkém dešti. Museli vypouštět přehradu a já stál tak blízko.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam