V práci jsem nemohl najít sesternu, a jak jsem ji hledal, zabloudil jsem mimo budovu. Potkal jsem dvě holky se psem, tak jsem se s nimi zakecal a šel s nimi až na autobusovou zastávku.
Když jsem se vracel zpátky, potkal jsem docela pohlednou asiatku a dal jsem se s ní do řeči. Vyprávěla mi, že její přítel je hudebník, který na ni kvůli své kariéře nemá vůbec čas, a chtěla vědět co nejvíc o mně. Říkal jsem si, že je to poměrně laciná zápletka, ale pokračoval jsem.
Chvíli se vykrucovala, že má přítele a že si chtěla jen povídat, ale nakonec jsme se políbili. V ten moment tam vtrhl ozbrojený agent spolu se sniperem v plné zbroji a prohlásil, že teď už Subjekt 83b likvidaci neunikne. Holka se jim vysmála, že nemají šanci, že má s sebou živý štít (mě). Ještě chvíli si vyhrožovali, pak se začalo střílet, já jsem se dostal k pistoli, zastřelil odstřelovače, holka zabila agenta a já střelil ji. Ji to sice nevyřídilo, protože měla nadpřirozené schopnosti, ale zpomalilo ji to na dost dlouho, abych ní stihl proběhnout a tím ji zrušit.
Když jsem se vracel do práce, říkal jsem si, že budu mít vážně průšvih, protože jsem byl pryč fakt dlouho.