S několika přáteli jsme se chystali hrát nějakou hru. Sešli jsme se u jednoho z nich, abychom se připravili. Na pravidla a přípravy dohlížela malá holčička, která možná měla nějaké nadpřirozené schopnosti a hodně hrotila, abychom u sebe neměli něco, co mít nesmíme. Pak jsme začali hrát něco, co nápadně připomínalo Pokémon Go.
Když jsme dohráli, sešli jsme se u nás doma, abychom ještě chvíli pokecali. Většinu lidí jsem nechal v šatně, aby si odložili, zatímco já a dva nebo tři lidi, co se převlékli rychle, jsme se vydali napřed, abychom připravili obývací pokoj.
Po cestě jsem měl problém najít správný vypínač, který by rozsvítil na chodbě, a poznamenal jsem, že tady bydlím teprve krátce a ještě celý dům neznám. Rozhodli jsme se využít času, než dorazí ostatní, a šli jsme prozkoumat dům. Narazili jsme na místnost s nápisem "Alpertquam", což měl být podle všeho sklad, kam měl supermarket Albert vozit své zboží zadarmo jako promo. Vešli jsme dovnitř, a když jsme místnost prohledali, našli jsme bělovlasého muže s obuškem, jak se krčí v rohu. Nic neříkal, ani se nebránil, když jsem mu obušek vzal a zavolal policii, že mám doma zloděje. Vytočil jsem 158, vyslechl si úvodní reklamu a řekl, že mám doma vetřelce. Zeptali se mě, jestli to není jeden známý hledaný zločinec (nebyl), nebo Freddy Kruger. V ten moment se dřepící bělovlasý zločinec vymršil a ukázalo se, že je obrovský a má na sobě obrovské množství tuku, který mu visí všude možně. Vyrazil mi telefon a začal se vyznávat ze sžíravé nenávisti k České kardiologické společnosti, která mu kdysi diagnostikovala nemoc, na kterou musí brát růstový hormon a od té doby neustále roste. Vzal mi ruku, chytul mi do jedné ruky ukazováček a prostředníček a do druhé prsteníček a malíček, trhnul a roztrhnul mi dlaň na dvě poloviny. Několikrát jsem ho praštil obuškem do obličeje, pak jsme byli oba tak kluzcí od mojí i jeho krve, že se mi podařilo se mu vysmeknout a schovat se, zatímco on se jal pronásledovat mé společníky. Podařilo se mi najít telefon, našel jsme zadní východ z místnosti a vypadnul ven, kde jsem zase zavolal policii.