• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • přihlásit
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDLICKAO čem se vám naposledy zdálo?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Byl jsem jako poměrně často v dědově domě. Celkem mě potěšilo, že jsem si na to ve snu vzpomněl celkem dobře, takže to vypadalo věrohodně.
    Byli jsme tam tedy celé rodina.
    O něčem jsme se bevili a najedou tam někdo přišel. Teda očividně to byla trochu jiná bytost.
    Něco negativního.
    Nicmeně, nejdřív jsme slyšeli hlas, a pak jsme se šli úpodívat na chodbu, co to bylo.
    Byla to ryba.
    Vizuálně prostě prachobyčená ryba.
    Nevím, co přesně říkal, ale bylo to nějaký to vydírání.
    Nasral jsem se a zašlapal jsem to.
    Chvilku klid, pak to pokračovalo-
    Žena mi doporučila, abych zavolal policajty.
    To jsem udělal, ale přišlo mi to divný. "Sakra, proč mám volat policajty na rybu?"
    Překvapilo mě, že operátorka na telefonu to nějak moc neřešila a stejně přijeli.
    Vysvětlil jsem, co se děje. Vzali tu ppolochcíplou rybu ven a na chvilku byl klid.
    Nicméně po nějaký době se ozvali, že mám jít ven (resp aspoň na chdobu).
    Na chodbě už nebyla ryba, ale nekdo z policajtů tam hodil filet z tý ryby.
    Ten mluvil dál tím hlasem démona a něco říkal.
    Šel tam se mnou i syn a blížil se k tomu filetu. Nechtěl jsem, aby tam vůbec šel, ale přišel mi trochu divnej, jako by nebyl ve své kůži. Pod vlivem té ryby.
    Když jsem mu řekl, ať tam nechodí, podíval se na mě vzdorovitě a šel blíž.
    Kousek masa na něj skočil.
    Pak mi kousek chybí. Syn odešel s "dalšími".
    Věděli jsme, že je to špatný a že se něco chystá.
    Později přišel s dalšími lidmi (kteří byli taky posedlí) a chtěli nás vystrnadit.
    Chtěl jsem si se synem (tedy vůdcem) promluvit, ale nešlo to.
    Nezbývalo nám tedy s ženou nic jinýho, než se začít připravovat na boj, a tak jsme se začali barikádovat.
    v podstatě jenom kusama malejch jehličnatejch stromů. Nebylo to nic moc a moc jsme toho neměli, ale na druhou stranu jsem si říkal, že ti lidi jsou zombie, takže to bude stačit..
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Dneska jsem spal blbě. Protoze jsem na hotelu, kde mi zmrsili rezervaci a spal jsem na pokoji, kde bylo takovy mali jednoluzko. Mno nic. Budil jsem se celou noc a zladlo se mi mnoho snu. Kdysi bych takoveto spani uvital, ale to je na jine povidani.
    Jeden z poslednich snu, myslím, ze i ten posledni byl o tom, ze jsme nekde neco schovávali a furt se neco prenaselo.
    Sen koncil tim, ze jsem se nejak omylem zaprel (nebo prastil) plnou silou do kaktusu. Peknejch, moc peknejch. Slo to celou dlaní. Kdyz jsem tu ruku zvedal, tak mi z ni vsak netrceli bodliny, ale spis takove dlouhe tahle leskle nite.
    Neco jako kdyz se odlepuje lepidlo.
    Koukal jsem na to z blízka a ziral.
    Pak jsem se pro sebe uchechl: "Jeste ze uz ne-Sním. Kdybych jeste Snil, tak by to bolelo jako svine.."
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Zdálo se mi k ránu o tom, jak jsem ještě s několika lidmi šel pouští během úplňkové noci k nějaké obří pevnosti. Po cestě jsem viděl něco jako speciální futuristické přístřešky/stany, které byly lehce osvětleny a i díky tomu, se člověk v poušti orientoval. Potom tam přes cestu přeběhly nějaké dva divné stíny. Tak jsem se pořádně podíval a byli to lidé. Ale vlastně už to nebyli lidé. Ty dvě postavy vypadaly jako dočerna ohořelé kostry s trochou masa a žilami. Nechápal jsem, jak něco takového může vůbec přežívat. Jako kdyby ty postavy neznaly milost smrti, která v jejich případě musela přijít už dávno. Přesto tu ale tito „lidé“ stále byli jako nějaké přízraky.
    KBN
    KBN --- ---
    O Stázině
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    O nějaký vesnický swingers párty, která se konala v nějaký sokolovně. Strašný to bylo😄
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    ERRTU:
    Let's do that!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    tohle bych chtel jeden den v roce jako statni svatek v realu.

byl normalni den, chodilo se do prace a do skoly apod. jenze:
    z nejakeho duvodu bylo ten den vyhlaseno ze vsichni obcane sebou nosi paintballove pistole, cela republika je timto oficialni hriste.
    a muselo se normalne fungovat ale v momente kdy vas nekdo trefil, tak at jste byli kdekoliv nebo delali cokoliv, tak jste se museli vratit domu, umit ze sebe tu barvu, vzit si ciste obleceni a teprve pak jste mohli zpatky ven mezi lidi!

genialni! pracovni poradu jsem ukoncil dlouhou davkou pres zasedaci mistnost. pak jsem se bohuzel probudil.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Vezla jsem kolečko keramické hlíny asi dva km na nádraží, že s tím někam pojedu a až tam mi došlo, že mě s tím kolečkem asi nevezmou do vlaku.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: A poslouchal jsem u toho tolhe:
    Oliver Ho - Metaphysical EP [Meta 08 - A2]
    https://www.youtube.com/watch?v=3dBARVfFXIQ
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Pamatuju si jenom konec.
    Balil jsem brko a vůbec mi to nešlo..
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Realita: Kamarádku v půlce prázdnin odvezli do Havlíčkova Brodu, protože jí úplně mrdlo. Utkvělý představy a halucinace o zradě, zabití, znásilněno, únosu, fakt psycho.
    Ted se mi zdálo, že jsem se s ní potkala, moc jí to slušelo, byla úplně v pořádku a v pohodě, smála se, objaly jsme se.

Je mi strašně líto, že to není pravda.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Středozemě, dlouho po konci Pána prstenů. Slunce se nedostane skrze husté černé mraky, většinu dne je jen šero. Většina civilizace žije v jednom obrovském údolí - skrze to kdysi vedla velká cesta/most, ze kterého jsou dnes většinou jen ruiny, ale i tak tvoří obchod mezi jednotlivými městy v údolí poměrně velkou část ekonomiky.
    Po údolí se potulují děsivá monstra - některé z nich, létající, vyhubily poslední draky, protože jsou o tolik hroznější, než oni. Strach a smrt jsou na denním pořádku - někdy umřou náhle celá města, když na ně zaútočí věci ze stínů.

(Ve snu jsem to poslouchal s přítelkyní jako podcast, ale stejně to bylo dost děsivý).
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tak rychle, než na to zapomenu.
    Byl to takový ten renní sen, kdy už se člověk budí.
    Zdálo se mi o tom, že pracuju v nějaké vojenské firmě. V komlexu, kterej stylem připomínal Black Mesu (akorát trochu více na šrot - skoro až to připomínalo filmy od Zemana a nějak (barevně) mi to připománalo MDK 1).
    Dělal jsem tam něco jako zástupce šéfa s specializací na prodej.
    Měl přijet jeden velkej, ofiko italskej, zákazník, kterej, ale patřil Čechovi.
    To, že je Čech někdo zmínil na meetingu ohledně toho zákazníka a když jsme řešili, co s ním.
    Měl přijet se svojí rodinou a kolegama z firmy (kolegové u security).
    Na meetingu jsme probrali to, že contract potřebujem a že budeme muset jednat opatrně, protože jak víme, tak dotyčný zákaník je namyšlený a hloupý idiot (ale vysoce postavený).
    Nakonec jsme se dohodli, že uděláme simulaci boje a že mu teda pochopitlně řekneme o tom, že to simulace je.
    Když přijel a odbyly se formality, spustila se simulace.
    Zkuste si to představit doopravdy podle popisu výše, byla to neuvěřitelně slabá simlace na úrovni animace akčních her z 90's, ale ke svému účelu to stačilo.
    Jako bojující strany byly pochopitelně 2 tábory našich zaměstnanců.
    Simulace probýhala v pohodě a my se na to koukali z bunkru.
    Pak přišel čas, kdy se simulace blížila ke konci a tlusťoch (zákaník (koneckonců celá jejich rodina byly vyžraný prasata)) zavelel, že chce na bojiště a že to chce vidět v akci.
    Tak jsme tam dojeli, boje finišovaly a nakonec utichly. Na zami se zůstal válet šrot a "mtví".
    Tlusťoch něco řešil a ke mě přišel zaměstnanec, jestli bych se na něco nemohl podívat a s něčím jim pomoct.
    Vzal mě s sebou a ukazoval mi "synáčka", jak někde stojí a remcá a do toho kope (pokopává a slape) do kolegy, který ležel zamaskovaný nějakou sítí, co připomínala trách.
    Já pochopitelně jsem stál za našema lidma a s respektem sobě vlastním jsem oslovil Špeka juniora:
    "Hej Špeku, Buřte.... Fatso... Nedělej to. Nekopej do nich."
    Fatso na chvilku přestal, pak se podíval směrem k seniorovi a prohodil něco italsky.
    Bylo mi jasný, že deal je v prdeli, ale co, za svejma lidma si stojím.
    Otočil jsem se pak na seniora a ze zeda jsem viděl, jak si hluboce povzdechl..
    Pak jsem se vzbudil..
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    po dlouhe dobe vylozene prijemny neutralni sen bez chaosu, zmatku a bizarnich zvratu.
    byl pracovni den ale ja se vzbudil sam od sebe uz v pet, komplet vyspalej a super odpocatej a tak jsem ihned poznal ze je to jenom hezky sen :D

nemel jsem ctyri hodiny pred praci co delat, tak me napadlo zavolat kamaradovi z letniho tabora ktereho jsem nevidel skoro tricet let, v realnem svete na nej nemam zadny kontakt. a on mi to v tech pet rano zvedl, ze jasne, ze taky nespi a ze se sejdem v parku (v obecnem snovem parku, zadne konkretni misto). a prinesl si dve kytary, patrili jsme do skupiny tech taborniku co obluzuji nejstarsi divci druzstvo luznou hrou na sladke drevo u taboraku :)

takze jsme si sedli, on popadl kytaru a rozjel nejaky nas prastary jednoduchy jam co jsme spolu hravali. ja na nej chvilku koukal a pak se naprosto nativne pripojil jako bychom to hrali naposled vcera.
    po letech me fakt mrzelo ze jsem se vzbudil, jeste bych byval posedel, ani pokecat jsme nestihli :)
    MRDOOM
    MRDOOM --- ---
    Byl jsem na ostrově. Byl docela velký a bylo tam prakticky vše co člověk potřebuje k přežití, pitná voda, úrodné pole, domestikovaný dobytek.
    A navíc resort s nějakou skupinou náboženských fanatiků. Tedy zase tak nábožní nebyli, ale neuznávali pojem oblečení a tak každý jeden člověk co tam přijel buď musel okamžitě odejít, nebo tam zůstat navždy nahý.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Zdálo se mi o tom, že přijel můj zasranej fotr a nakvartýroval se na gauč v mámině pokoji s tim, že tu bude spát. Tak jsem mu vynadal ať kouká vstát a vypadne. Když drze odmítnul, tak jsem ho začal mlátit a abych ho fakt donutil odejít, tak jsem mu zkroutil ruku za záda, jako to dělával on mě a ještě jsem ho upozornil, že už nejsem malej, nebojim se ho a jsem silnější než on. Takhle s tou zkroucenou rukou jsem ho vyhodil až na zastávku autobusu, ale on se vrátil, tak jsem ho zase zmlátil a on se schoval do novin. Prostě zalezl do novin a zmizel. Snažil jsem se ho z těch novin vyklepat a ty noviny čím dál víc bledly, ale nevyklepal jsem ho z nich. Zmuchlal jsem je a narval jsem je do zavařovačky a tu jsem vyhodil.
    ALEA
    ALEA --- ---
    Ten sen vysvětloval milion věcí v mém životě.
    Moje nápady, chaotické a krásné (i když dopadaly creepy), chyby nutné při učení ale nepochopené okolím.
    Měla jsem kočku, čistě šedou a dlouhosrstou a měkkou a jako peršanka ale s normálním nosem. Tera Vespera.
    Vzdala jsem se ji tajemnému muži v černém, protože můj život byl chaos bez kontroly a nemohla jsem ji ochránit.
    Součástí dohody a smlouvy bylo, že se bude mít lip a jednou zas budu (kočičí) máma - ukázal mi vizi malého černého kotěte, hladkà krátká srst.
    Magie, chaos a napojení s mystikou předků zmizelo, vzpomínky se vytratily. Byla jsem neobyčejné dítě a pak už jen dívka, které chybí kousky.
    Tera Vespera souhlasila s předáním.
    Věděla, že se bojím o ni a sama se o ni nezvládnu starat, nezvládnu chránit ani sebe.
    Tera Vespera, měkce jednolitě šedá a věrná, občas živá občas plyšová.
    Chybí mi, ale snad se má dobře.

Jsem si jista, že tohle si ráno pamatovat nebudu.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Je jedno místo, kde jsme žili tak cca do mých 20ti. Strávil jsem tam dětství, tak si občas vzpomenu.
    Dnes se mi zdálo, že jsem tam přijel a že jsem se chtěl vidět s kamarádama.
    Nicméně, asi jsem musel před tím něco strašnýho udělat, protože se se mnou nikdo nechtěl bavit.
    A všichni říkali: "Potom, co jsi udělal..."
    Pochopitelně nevím co.
    Celoud dobu jsem se všech ptal a nikdo mi to prostě neřekl.
    Jednou jsem taky šel do hospody (se zeptat), že se tam dovím víc, a bylo to stejný.
    Když jsem se pak vrátil před bytovky, tak jsem tam neměl auto. Prostě mi to auto ukradli/schovali.
    Tak jsem musel volat strejdovi na hory, aby pro mě přijel.
    Ten přijel. Po cestě jsme řešili, co se děje a taky nic.
    Nakonec jsem přespal u dědy (kde teda strejda je teďka taky) a druhej den zpět na místo činu.
    Auto tam už bylo, ale zase mi nikdo nic neřekl..
    POWEROFSTYLE
    POWEROFSTYLE --- ---
    Byl jsem u vysehraského tunelu, chci se podivat na Vltavu, ale úplně vyschla. Tekl tam jen takový potok. Smutný pohled.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Nedávno jsem ztratila přítelovy klíče od bytu. A zdálo se mi, že jsem u něj, on šel do práce a najednou tam někdo vpadnul a pobodal mě. Já nemyslela na nic jiného, než že chci ty klíče. Nakonec jsem mu je vyrvala, utekl, ale já skončila brutálně pobodaná. Tak volám příteli, že mám dobrou a špatnou zprávu. Ta dobrá zpráva je, že klíče mám a ta špatná, že asi umřu. Brr
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam