IRKA: Nakupuji, stahuji atd. jen věci, které chci v dohledné době (tj. ne "možná o víkendu") využít, protože nechci mít zaplácaný disk zbytečnostmi a pak po roce najít na flashce film, o kterém netuším, kdy, odkud a hlavně proč (nebo možná pro koho?) jsem ho stáhla.
Jinak to nějak extrémně nehrotím. Fakt je prostě ten, že jsem v malém bytě, přistěhoval se ke mně přítel a postupně jsem mu uvolnila prostor, aby si měl kam dát svoje věci. A protože jsem loňský rok kromě práce ještě začala dělat doktorát, neměla jsem najednou čas na spoustu věcí a leccos jsem přirozeně pustila, protože to pro mě nebylo důležité. (Oni ostatně lidé z jisté party nechápali, proč preferuji práci před zábavou, tak to bylo tím snadnější). Přestala jsem dělat přednášky na akce, kam si stejně i jako účinkující musím zaplatit vstup a ten je o stovku vyšší, než moje odměna za přednášku, nemluvě o tom, že odměna vůbec neodpovídá desítkám hodin strávených rešeršemi a přednášku nemám moc kde recyklovat. A protože jsem si vzala nadměrně velký úvazek, musela jsem i vyselektovat, které články z rešerše jsou důležité a které ne.
Ono je to pak někdy jako píše
IRKA, že mají lidi těch věcí tolik, že jen roztřídit je dle systému GTD je unaví. :) (Ten jsem taky vypustila, vystačím si se starou známou mobilní aplikací Moleskine)
Jo záložky mám jinak v Pocketu, taky mám vyznačené ty důležité... ty ostatní pak časem promažu,