• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYLAHDIY pěstební systémy - rady, tipy, zkušenosti
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    BURAN: stačí to omotat alobalem třeba
    BURAN
    BURAN --- ---
    BRKODLAK: obal necim / nabarvi si tuhlenctu nejakou potravinarskou krabici. nic lepsiho v pomeru cena/vykon imho neni.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    DOKKTOR: napadlo mě to, ale radši bych něco neprůhlednýho
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Zdravím, poradil by mi někdo vhodnou nádobu na bubbler? jde o mikro, takže bych potřeboval něco v maximálním rozměrech š20xd30xv20? Předem díky
    CYLAH
    CYLAH --- ---
    ROMANICAK: To zní zajímavě :) Jak by sis tu spolupráci představoval?
    My automatizaci chystáme (ale ne s Arduino platformou), tak uvidíme, co se z toho vyvine. Možná zkusíme tvoje snímače, vypadají dobře.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    CYLAH:
    To vypada hodne dobre! Nevymyslime nejakou spolupraci? http://growduino.cz/
    MAJK01
    MAJK01 --- ---
    KWJET: Díks
    MAJK01
    MAJK01 --- ---
    MIK23: Ne. Díky
    MIK23
    MIK23 --- ---
    MAJK01: google znáš?
    MAJK01
    MAJK01 --- ---
    Cau chci zacit pestovat doma hydro bylinky a zeleninu. Dekuji za pripadne odkazy atd. Jsem zacatecnik a nevim ktera bije. Diky))
    CYLAH
    CYLAH --- ---
    Už se mlží :) 300 ml/h z jednoho atomizéru.

Další fotky tady.

Jeden pulz z generátoru:
    fogger pulse
    https://www.youtube.com/watch?v=taLN5g84wYY
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    OT:
    Nemate nekdo kopr? Potrebuju zavarit okurky a nejde sehnat. Nechci to zadarmo a specha to hodne. Muze bejt i susenej, ale ne drcenej a pokud mozno i s kvety.
    CYLAH
    CYLAH --- ---
    Tak mám hotovou tu technickou část - perfektně laminární proud mlhy na požádání :)

KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    GUEPE: Nebo ho prostě reklamuj :))
    BURAN
    BURAN --- ---
    GUEPE: dosla voda? :o) hele, jestli vrci a vypada, ze vsechno funguje jak ma, tak muze byt trebas vodnim kamenem zasekana membrana. zkus do toho nalit ocet a nechat ho tam trebas pres noc (stejne jako se to dela s rychlovarnou konvici).
    GUEPE
    GUEPE --- ---
    ahoj, chtela jsem se zeptat, mate nekdo zkusenosti s pokojovým zvhlčovačem s možností regulace výkonu a vlastní nádrží ...?? nevite proc by mohl prestat fungpvat? je novy, jel mi uplne v pohode a zniceho nic uz nevydava paru. zkousela jsem vypnout, zapnout, nejmene +krat jsem vytahla nadrz a znovu ji nasadila, ale nic... nevim si s tim rady a potrebuju akutni pomoc =D dik za radu =)
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    DANNY_OCEAN: šlo by to, ale zase jenom k okamžité zálivce - po namíchání rychle spotřebovat. v tom nejsu uplně kovaný, ale organické hnojiva rychle degradujou obecně.
    DANNY_OCEAN
    DANNY_OCEAN --- ---
    DOKKTOR: spis jsem zacal premyslet jestli by neslo pouzit neco misto techhle umelejch hnojiv....jestli by neslo si neco namichat sam....napr. rozpustit hnuj nebo tak neco...nemate zkusenost?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam