• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RNDExit games
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    Tyjo, včera na mne vyskočily únikovky od https://endorfin.cz/unikove-hry/
    Máte někdo s tím zkušenost?

    Třeba ta Márnice vypadá hustě - hra pro jednoho....
    Ale klidně bych zkusila i ty další...

    Dyžtak asi budu pokusnej králík.

    Podle tripadvisoru by to mělo být super.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    CELLINDRA: Pracovna je asi nejtezsi. Jakoze Opus Magnum. Dum duchu jednicka taky dovede trosku poskolit. Na atmosferu Dum Duchu 2
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    CELLINDRA: Dum duchu 2
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    Ahoj, máme poukaz na Chamber a chtěli bychom (ve čtyřech) nějakou těžší hru. Kterou doporučíte?
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    ZOLTAN: Nautilus byl roztomilej, fakt hezkej, pohodovej... bavilo :-)

    A nemáte někdo zkušenost s tímto? https://kurzy.divers.cz/product/unikovka-z-jamy-poklad-na-stribrne-melcine/

    Je to dobrý? Díky :-)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    FRUITS: Tour Stories?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    PIPLA: jo, ta steampunkovka je jedla :)

    Jako ono moc proste neni kam, no... Pak uz je to takove minove pole. Kdyby jsi nasla neco, co ma uroven, prosim pis, rad se skocim podivat take na neco kvalitnejsiho. Nekvalitni uz mne proste nebavi...

    Osobne fakt bych pak zajel do toho Brna, to proste stoji za to. Respektive k tomu Brnu. To jsou paradne udelane riddly a primova atmoska za tri padesat. Pobavi to a potesi.

    A pak uz v Cr nevim. Jako spousta jich bylo prima, ale nic, ze byh si z toho sednul na zadek. Drzim se TERPECy a objizdim pomalu svet se priznam, aby mne to jeste nejak stimulovalo. Pred par dny jsme byli v SF v TERPECe a teda 400 dolaru za jednu hru nepotesi. Ale zase diky TERPECe ma clovek jistotu, ze nesahne vedle. A byla jako jedla, to nepopiram.

    Jinac jestli mam sahnout jeste nekam dozadu, tak byvaly sef Chamberu mi u stavby rikal, ze i on byl unesen, ze nekde v Holandsku jsou 4 (nebo kolik) roomy a nekdo do toho narval i na nej nesmysl penez. Cela ta debata zacala tim, ze jsem mu rikal, ze jsem v USA v predeslych letech zazil roomu, kde na zacatku nebylo nic. Jakoze vubec nic. Jen steny, ani spary mezi deskama nebyly videt. A vstupni dvere samozrejme. A ze bych to chtel zazit znova a on rikal, ze tam maji White room, ktera je na stejne tema. Vejdes dovnitr a neni tam ale vubec vubec nic.

    Tak kdyby jsi mel/a cestu pres Holandsko, tak to je moznost.
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    ZOLTAN: Chamber většinu jsem už byla, Mindmaze - Galactic pioneers taky.
    Zítra tedy zkusím toho Nautilus - Steampunk od Mindmaze. Díky za doporučení.

    Mazement jsem právě vůbec nezkoušela, tak bych radši něco ověřeného.
    Ale pomalu už mám projitý ty ověřený únikovky v Praze, tak asi budu muset sáhnout po něčem neověřeném, koukám...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    PIPLA: nevim, jak ostatni, ja na to slysel rozporuplne reakce. Od lidi, kterym verim. Nekdo byl “ze jsko jo” nekdo ze jako “meh”

    Chamber jsi prosla komplet? Mindmazaky steampunk a scifko? Jen se ptam, netlacim :)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    FRUITS: Alealeale hemele se, to je nahodicka
    Na výlet s mobilem a aplikací v ruce. Hitem řady měst se stávají hry a šifry - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/jihlava/zpravy/turista-vylet-mobil-aplikace-questing-vysocina-zdar-nad-sazavou.A230203_114031_jihlava-zpravy_mv
    FRUITS
    FRUITS --- ---
    Zdravím, chci se zeptat, jestli byste mi nedodali tipy a inspirace, případně odkázaly do příslušných míst,
    Zda znáte nějaké "exit" adventurní hry, které probíhají v krajině. v rozloze třeba několik km v vesnici/městě/přírodě.
    Případně hry které se týkají 2WW nebo partyzánství. ?
    Například propojené skrze nějakou mobilní aplikaci, kde by vás to posouvalo dál...
    Pracuji s tématem lokální historie v krajině Vysočiny, a chtěl bych udělat takovou interaktivní "procházku". - Zatím mám v merku aplikaci Echoes, která vám skrze GPS pouští audio přímo na konkrétních místech, takže to může být výrazně site-specific, ale kdyby bylo něco víc gamifikovaného tak mě to zajímá...
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    Ahoj, někdo pls zkušenosti s Mazement únikovkami?
    Mazement - Nejlepší úniková hra v Praze
    https://www.mazement.cz/cz.html#rooms
    Díky!

    ps: trezor Jacka byl moc fajn. Díky!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    ZOLTAN: Trezor Jacka. Pardon.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    CELLINDRA: https://www.thepadlock.cz/ Tajemstvi Jacka je dobre, jakoze 8/10. Primove udelana hra, Akorat elektroniky, riddly dobre.
    Nuselske schody je jakysi ten tajemny bar ci co. To ani linkovat nebudu. Pred peti lety to mohla byt pecka, dneska naprosto prumerna (nastesti ne podprumerna) unikvoka.
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    ZOLTAN: Dal bys prosím odkazy?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    - Byl jsem se podivat v Baru, v Praze na schodech a jako jo. Sveho casu to mohla byt zabava, specialne prvni cast je hezka. Ale je to takove hodne obehane uz a nemaji se zjevne k rekonstrukci. Ale jako proc ne, neco prijemne potesilo, neco zase dost nasralo (nebudu spoilovat)
    - Dale Padlock a Jack Daniels, to jak tu nekdo poptaval, ze chce neco kvalitniho na vizual, tak sem. Je to uz trooooosicku obehane, ale porad to vypada fakt pekne musim rict a moc prijemne to prekvapilo. To je typ roomy, kde se celkem nesetrilo a je to na ni videt, elektrem je napechovana opravdu tak akorat a ma to vsechno symsl. Tu urcite doporucuju a doporucovat budu dal po boku Mindmazackych novinek a Chamberu.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    PIPLA: jako jestli si potrpis na tohle, tak to je problem no :) na to jsou v Praze pak uz jen Mindmazaci, v Hradci trooooosku napodobno cestovani casem, ale to je proste taky proti chamberu takove meh a pak za brnem v domku postavena super za tri padesat dulni akce. Jinac co jsem po republice prosel, tezko se pomeruje s chamberem, no :) I kdyz sebechavala smrdi, stavel jsem jejich wonderland a opus :)
    Majitel chamberu mi daval tip, ze nejlepe jet do holandska, ze tam to bylo i na nej wow. Tak se tam v breznu chystam. Tak pak podam report, jestli jet tam ma smysl :)
    U nase je to holt slabsi, no…
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    PIPLA: Efekty tam nejsou zdaleka tak dobrý, to je pravda. Zaujalo mě to spíš nápadama na šifry a hádanky, ty mi přišly dost originální.
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    CELLINDRA: Já jsem zhýčkaná The Chamber... ty jejich efekty mi přijdou super. Dnes Dům Duchů - přišlo mi to dost snadné, ale atmosféra super... bojím se, že všude jinde se mi to pak nebude tolik líbit, když jsou tyhlety tak vychytaný... nebo se pletu? Fakt máme zkusit tu Planet Escape? podle Tvého popisu mám spíš pocit, že radši ne...
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    Ahoj, koukám, že to tady už moc nejede, tak bych si dovolila jeden tip - včera jsme byli na Planet Escape, vymyslel, postavil a provozuje to jeden týpek, fajn sci-fi únikovka. Prej to stavěl za covidu, takže poměrně nová. Na Galactic Pioneers to vizuálem zatím nemá, ale i tak velmi pěkný. Jsme už dost pokročilej tým, takže jsme to proběhli asi za 33 minut, ale některý šifry byly zajímavý i pro nás. Začátečníci myslím dostanou dost zabrat.
    Akorát konec nás trochu zklamal, tak tam pak kutil z týmu panu majiteli radil, jak by se to dalo technický udělat líp. ;)
    Fugitivesgames
    https://www.fugitivesgames.cz/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam