• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALLOPSYCHOSISSEZNAMKA alkoholiků... need more parties
    "Můžu tě pozvat na kafe?"... "Dozajista, ale udělal jsi ve slově VÍNO hned čtyři hrubé chyby". Seznamka pro milovníky všemožných druhů alkoholu, kteří občas chtějí pít i s někým novým. Protože alkohol v malém množství neuškodí v jakýchkoliv dávkách!
    rozbalit záhlaví
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    NAVARA: co tenhle pátek? Mé telepatické buňky říkají, že to je reálný nejen pro mne. Zajímá mne spíš kde to chceš zpunktovat?

...a ještě kdo se mnou půjde koupit nějakej kostýmek, mám všechno se sukní, hlásí se třeba MORGAIN, můžeme si při tom dát nějakou rumíčkovou přípravnou párty před pátkem ? :)
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    NAVARA: kdyz me nechate kozene bunde a vtriku (popr kosily) ? obleky ignoruji od tanecnich
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    NAVARA: Jen muži, nebo mohou i ženy v koktejlkách?
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    NAVARA: Klidně, rád :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SUN_VU_KUNG: suit-up party v nějakým slušnějším podniku? :o)
    MILVOUS
    MILVOUS --- ---
    SUN_VU_KUNG: já tam byl párkrát spíš tak na stojáka a pak když mi ujela tramvaj na floře, ale Plzeň byla dobrá.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MILVOUS: U Sládečků je hrozná hospoda. Sice tam mají Plzeň, ale obshluha byla vždycky bídná a ceny některých věcí (třeba polévky) nepochopitelné. Asi rok a půl jsem tam nebyl, ale pochybuji, že se tam něco změnilo.
    MILVOUS
    MILVOUS --- ---
    CALIGULA: třeba u sladečků, imho docela dobře ošetřená.. http://www.usladecku.cz/
    CABOWITZ
    CABOWITZ --- ---
    AMYMAL: nevim co se kvality piti tyce - to jsem v tom podniku nikdy moc neresil - ale ve strasnicich mam rad kulturni dum barikadniku, kousek od metra. maji tam obvykle mimoradne kvalitni kulturni program - scena osciluje mezi country, harmonikarema a metalem z 80. let... byl jsem parkrat na tech harmonikach a videt dav rozbesnenych duchodkyn tancicich na stole byl opravdu velky zazitek. vekovy prumer salu tak kolem 70. no proste atmosfera kterou bys pohledal ... :)

MILVOUS
    MILVOUS --- ---
    ALONSY: výborný vkus, když tam občas sedim na baru tak se mi vybaví ten vtip jak přijde štamgast do hospody a řiká, pané vrchní co je to tady dneska za smrad? No zrovna větráme...
    MILVOUS
    MILVOUS --- ---
    AMYMAL: s holkou možná sem http://u-sudu.cz/ s kámošema na pivo v létě na zahrádku u mě vede http://www.restauracenastruze.cz/Uvod, pak ještě možnost poměrně nová, asi rok, mexická http://sabroso.cz/ mimo jiné stejnej majitel jako u Kormidla a U Slámů, btw. nevim jaký to bylo "předtim" ale imho na starostrašnický nejlepší plzen je tank slámů..
    ZARAKI_KENPACHI
    ZARAKI_KENPACHI --- ---
    dneska jsem si byl pro pár rumů na doma a pan prodavač mě lákal na ochutnávku:
    Ochutnávka rumů Centenario Costa Rica - 12.3.2015, od 18:00
    http://www.dobrutka.eu/cz-detail-968061-ochutnavka-rumu-centenario-costa-rica-12.3.2015-od.html

je to v širším centru města a může to být dobrá výmluva, proč se jít opít
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    QUIXDE: cool. Tak den vedet, jsem zvedavej na "neovlivnenej" nazor .)
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    SNAXX: Jako ja jsem tam dost casto, vyrustala jsem tam, ale prave do hospod jsem tam nikdy moc nechodila, i proto, ze je tam vic 4. cenovejch, nez by clovek chtel, lazdopadne si rada projdu tyhle tipy :)
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    QUIXDE: Ja ve Straskach bydlim a hezkejch hospod, kam bych treba vzal zenskou, je tam fakt pomalu. Prave Vesna je fakt prijmena, Sweet 60's jsou taky v pohode, strasne rozdily mam zkusenosti od Kasparka... Jeste na neco jsem zapomnel?
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    SNAXX: Tak ja tam chodim malokdy do roka na plzen, ve strasnicich moc nechodim, vetsinou jezdim do centra vic. Ale je fakt, ze to bejvalo lepsi.
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    QUIXDE: Tam se silene zhorsili... jako jako fakt rapidne. Zrejme novej majitel a nevzal to uplne za spravnej konec. Skoda...
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    AMYMAL: Vesna bar. Moc hezky prostredi, byt 100% kuracky. Maly pivovary a fajn obsluha
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    AMYMAL: a párkrát jsem byl u červenýho trpaslíka, ale už je to pár let...
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    AMYMAL: U Slamu, Starostrasnicka.
    AMYMAL
    AMYMAL --- ---
    Někdo radu na fajn pivo ve Strašnicích? Ať se vždycky nemusím táhnout bůhví kam.]
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    DZEJNY: kocovina se da definovatjako permonici v hlave a celkova nevolnost...

pri piti kvalitniho alkoholu to jde, (hlavne nemichat) ( dobre je mit i miru) pak uz jen zalezi jak velkou otravu alkoholem si spusobis...

PS. ikdyz takovej Samaritan zbavi i permoniku v hlave :D:p
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    WILLOW: neverim ze existuje chlast, po kterym nemas kocovinu, ale toho Pirata ochutnam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam