• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATIATransgender (crossdressing, genderfluid, transsexual, intersex etc.)
    MATIA
    MATIA --- ---
    no prave som sa vratila z roadtripu zakonceneho amsterdamom a dost crazy (v dobrom) queer party :)
    v klube sa fotit nemohlo tak len nejake fotos z pripravy a afterky :)

MATIA
    MATIA --- ---
    nerozumiem co tym chcel autor povedat ale vtipne mi to vobec nepride
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Video kde trans lidi odpovidaji na nektere nejcasteji pokladane otazky.

https://www.facebook.com/xvxRonixvx/posts/10206860168371463
    CIERNA_KRVINKA
    CIERNA_KRVINKA --- ---
    JULIEEHARSHAW: až sa divím, že si pri tom množstve drog toľko toho pamätáš :)
    LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    JULIEEHARSHAW: Pobavilo dost! Taky jsem to precetla jednym dechem :)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    Nechystate se dneska nekdo do Lucerna Music baru na Against Me! ??
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    JULIEEHARSHAW: hezky, az na to mnozstvi drog, to jsou holt ty psajtrencari:) pobavilo, ze jsi pracovala v microsoftu pouze s dokoncenym zakladnim vzdelanim :)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    JULIEEHARSHAW: Wow, precetla jsem jednim dechem!!!!! Diky za moznost pohledu do tveho soukromi
    MASOO
    MASOO --- ---
    Meet Casey Legler - the world's first female male model - ABC News (Australian Broadcasting Corporation)
    http://www.abc.net.au/news/2015-03-09/meet-the-worlds-first-female-male-model/6292252
    MASOO
    MASOO --- ---
    TRPASLICE: tak to mame asi stejny... a nebo sme proste vicestrane pouzitelni lide;)
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    MASOO: Ne, nemáš ho jenom ty. Ono to očekávání nějakého chování (v mém případě ženského, které nevím, nakolik umocňuje fakt, že jsem ještě ke všemu relativně vnadná, světlovlasá a neostříhaná na ježka a většinově chodím spíše v dámském oblečení) mě postupně dovedlo k tomu, že se asi definuji jako genderfluid. Protože mě sere představa, že bych se měla věnovat "holčičím" zálibám a dbát o sebe v konvenčním slova smyslu (tedy trávit hodiny česáním, líčením a obecným hezkáním spojeným s nepohodlnou obuví a ve výsledku vypadat jako cingrlátko na lustr).
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    MASOO: Úplně mi nedochází kontext a smysl odpovědi, ale mám za sebou pár hodin fetování úklidové chemie, tak chyba nemusí nezbytně být na tvém vysílači. ;)

EL7334: Jo, myslím, že u žen se povětšinou toleruje více "mužské" chování než u mužů "ženské".
    MASOO
    MASOO --- ---
    ALDARION: ja sem ten pripad a rikam si, jestli nahodou fakt nemam ten problem jen ja.... jakoze si vytvarim pocit nejakeho ocekavani od okoli a pritom je vsecko v poradku... diky, ze jsem tady na to prisla, i kdyz to sem uplne nepatri;)

EL7334: myslim, ze tam by rozdil byl
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    KAWALSKI: Z druhé strany... Čo si to tak predstavujete pod mužským / ženským chováním, myšlením a jednáním, vojín Kefalín? ;D
    Asi znám i dost žen, o kterých by se dalo říci, že se chovají jako chlapi. ;)
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    JULIEEHARSHAW: jsem na fotky koukal už jinde a žasnul, protože málokdy se z fakt krásného chlapa stane krásná žena :-) navíc to líčení je skvělé, účes, prostě žena, která ví, jak o sebe dbát, a jak využít maxima svého potenciálu, smekám ;-)
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    když už jsem u těch MtF, hrozně mne fascinují ty rozdíly mezi nimi. neznám FtM, který by se choval jako ženská. ale u MtF vidím ženy, které se hcovají, myslí a jednají jako chlapi i hodně let po přeměně a jedinné, co je spojuje se ženama, je jejich sebeidentifikace ( nemluvím vůbec o fyzickém vzhledu, myslím jen vlastnosit, zájmy, chování a podobně ). zatímco kolikrát vidím MtF před přeměnou, která ještě ani nezačla brát hormony a přesto její chování, gesta, pohyby a tak jsou natolik ženské,i když je to tělesně muž, tak ta ženská tam úplně fyzicky "prosvítá", je to až neskutečné.
    MASOO
    MASOO --- ---
    KAYLA: nebo tak;)
    MASOO
    MASOO --- ---
    KAYLA:
    KAWALSKI: ja s tim taky problem nemam, myslela jsem prijeti okoli respektive lidi "z venku"
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    MASOO: my se na škole v rámci sociální a kulturní antropologie učili, že některé národy mají tyhle ženské a mužské role naprosto opačně. ženy loví a staví muži se krášlí a pečují o domácnost. takže nějaké ženské a mužské zájmy? co to je? :-)
    já hrozně rád ruční práce a vaření a pečení sladkostí, naopak si nedovedu vyměnit duši v kole nebo koupit správnou žárovku. a fakt nemám pocit, že by to s mojí sebeidentifikací nějak zamávalo ;-) a když se kouknu kolem sebe na MtF, tak drtívá většina z nich pracují v IT sekci, postavěj barák, ale když mají upéct vánoční cukroví, tak je to na pěst :D a také s tím počítám problémy nemají ;-)
    MATIA
    MATIA --- ---
    Koncept muzskych a zenskych zaujmov a vlastnosti je blbost kazdy nech robi co chce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam