BLOODRAT: Ono celkově jsem do toho investovala dva roky. Ale počítala jsem už od začátku s tím, že to třeba rok bude trvat. Takže beru až ten druhý jako ztracený.
Jinak za ten laser chtěl +/- 2000. Ale počítám k tomu ještě tu elektrickou jehlu. Což je story sama o sobě. Jsem tmavo-chlupá a mám světlou pleť. Jedna z těch ideálních kandidátek pro laser. Mám ale podezření, že to možná záměrně spíš laserem (jestli to byl vůbec laser) dělali tak, aby mi chlupy jenom zesvětlily a já potom ještě platila jehlu. Jinak než jehlou se asi světlých chlupů nedá zbavit, pokud jsem alespoň v tomhle dobře informovaná. Pro ně je to vlastně přínos dvojnásobných peněz za stejné období. Krom toho to jde s tou jehlou pomalu, takže pokud mi zesvětlá většina vousů, tak by měli příjem zajištěn na hodně dlouho. Samozřejmě je to jenom domněnka, konspirace a paranoia. Vůbec to tak být nemusí a mohla to být jenom náhoda a ne záměr.
Každopádně výsledek z toho nového studia mě docela nadchnul. Takhle jsem si to představovala od začátku. Otázka je, co všechno už je mezitím světlé a co půjde ještě udělat.