• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLETunel Blanka a jiné "tunely"
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    DANYSEK: Nevudea ty louňák?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PALEONTOLOG: A ve smlouve bylo co? Ze vypravci z obsluhujici stanice bude volat dva dny predem? Ten papir bych rad videl... ;-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DANYSEK: to bylo normálně zasmluvněný, vlečka byla naše ale kolej na nádraží byla pronajatá.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PALEONTOLOG: a kde jsi prosim prisel na to, ze roli vypravciho ve stanici je sledovat polohu konkretnich zasilek napric CR? :-) Ja ti nevim - ale i na zapade je beznym zvykem, ze kazdy ma svou definovanou roli - a nekona nic, co nema v popisu sve prace (a popis prace neni v rovine "devka pro vsechno", jak se casto ucekava u ceskych neo-kapitalistu). A to plati treba i u Google - asi taky komo-homo organizace :-)
    Cimz samozrejme nepopiram, ze CD-Cargo je v porovnani s DB-Schenker naprosta tragedie - ale to s vlastni infrastrukturou jaksi nesouvisi.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DANYSEK: oni taky na dráhách jsou šíleně neflexibilní. když jsem měl coby provozák na starosti vlečku do provozu, tak přinutit výpravčího, aby mi dal 2 dny předem vědět, že dorazí souprava, byl nadlidskej výkon. vždycky souprava už stála na koleji nebo čekala před bránou. organizovat práci pak nešlo a převozu dráhou jsme se cukali co to šlo. naštěstí už to jezdilo 1x á 2 měsíce, stejně to byl opruz. vagony jsme si museli čistit sami a u těch s dřevěnou podlahou to nebyl žádnej med. upřímně, tuto komo-/homo- organizaci bych pustil domů dělat něco pořádnýho.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LA_PIOVRA: kdyby tam nebylo nic k vozeni, tak ty manipulaky nejezdi vubec :-) Tak samozrejme, ze vse co prevezes vlakem lze i na kamion hodit - a je treba priznat si, ze v tomhle pohledu jsme v Evropskem meritku skutecne na spici a likvidujeme tu, co muzeme... jenom na to nemame poradne dotazenou ani tu dalnicni sit a kamiony nam vesele tranzituji ~4km od centra Prahy v huste bytove zastavbe... :D Well done :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    LA_PIOVRA: Povědztě mi, Piovra, čo si představujetě pod takým slovom cargo potenciál?
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    DANYSEK: co by kdo vozil vlakem mezi Kladnem a Libni. V podstate jedina objemove/mistopisne relevantni vec co me napada jsou auta z Kolina/Nosovic co by smerovaly do Rise pres Chomutov (ale ty jezdej uz dnes a jinudy) nebo kontejnerovy vlaky na prekladiste v Uhrinevsi, ale ty uz taky jezdej jinudy. Opravdu me nenapada nic, co my melo objemovej a oborovej potencial jezdit po Bustehradsky draze.

    OMNIHASH: tohle jsou bud terminaly kamion/kamion nebo kamion/mensi nakladak, ktery tab byly zamysleny, retailisti, popripade vyrobni podniky co vyrabej kusovy/maloseriovy veci. Rad se necham vyvyst z omylu, ale fakt tam vubec potencial nevidim.
    THETAN
    THETAN --- ---
    DANYSEK: taky mě vomejvá, když poslouchám těch pár kámošů co na šestce bydlí a maj z toho nonstop záchvat...nejhorší jsou ti původem z Teplic :-)..
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    THETAN: jojo, na P6 jim z toho varem peni krev :) To vis, VIP ctvrt! :D
    THETAN
    THETAN --- ---
    to musí být k sakru nasrání, když tam takovej nakladni vlak projede....:-)) Poklidná idylka narušena.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LA_PIOVRA: dva pary manipulaku z Libne do Hostivic/Jence tam projedou. Jasne, asi to "jde" poslat oklikou pres Malesice, Nusle, Smichov, Jinonice a otravovat tim zivot mnohem vetsi casti Prahy... a jeste to bude prijemna vyhlidkova jizda :-) Ve spicce je na dnesni jednokolejny trati vubec problem tam neco propasirovat... nedejboze, kdyz se neco o minutu,dve zpozdi :-)

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LA_PIOVRA: do jistý míry myslím že jo.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    LA_PIOVRA: aby mohly bejt na kulaťáku v bille potraviny pro hipstery, co koukaj z okna na hrad
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Omlouvam se za vpad uprostred debaty, ale draha Masarycka - Kladno ma podle nekoho cargo potecial?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMFC: ten uz mohl byt pred mnoha a mnoha lety :) Jenomze nekdo rekl ne (ja vim, ze ne ty; ale obcas pouzivas podobne "strasaky" jako zaryti odpurci povrchoveho reseni).
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    DANYSEK: Po stopátý ti řikam, že když s tim začnou hejbat tak, že to bude na povrchu a udělá se tam pořádnej povrch, tak ať to tak klidně je. Protože to, co je teď, je příšernost. Takže mi pořád nepodsouvej něco, co sem neřek.

    Jen si v těch argumentech udělej pořádek, protože matláš pátý přes devátý
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ADAMFC: taky jsem si doteď myslel, že se danysek baví o S-bahn. argument cargem, který tam má skutečně potenciál, je dobrej závěr debaty.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMFC: no jo, to na te Praze 6 budete strasny chudaci, kdyz tam projede vlak co deset minut v kazdem smeru... :) Neskutecna tragedie!

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam