Fakt se mi dneska nějak těžko vstávalo... mrknul jsem na mobil a žádné sms, že mi někdo odstřeluje loď, žádná odeslaná energie, nikdo nevypnul lodní systémy (aniž by mi to řekl), ani jsme nenarazili do zdi. Vůbec se mi nechtělo z postele.
Ještě jednou díky za možnost lítaní v realitě. Užil jsem si týdenní larp, aniž bych pobíhal po městě (na což nemám pro rodinné povinnosti moc čas). V matrixu jsem byl dvakrát za celou hru (jednou bez vědomí posádky). Palubní briefingy jsem stihnul tak každý třetí. Na telefonu jsem strávili spoustu času. Dohromady spoust zábavy (včetně nepříjemného pocitu - mám pět lidí tam venku ve velkém problému a nemůžu s tím sakra nic dělat!)
Lodní záznamy Aurory jsou zde:
https://drive.google.com/drive/folders/0B4-0HpVKWEdmMkt4YW5nTnNpa1U
Povětšinou screenshoty + tabulka na pro pohyb + jedna šifra. :) Mapy přímo ve složce jsou Charonovi (moje), v další složce jsou Robbieho mapy.
Do lodi jsem dali 3 sloty (operátor Charon 2, technik Robbie 1): 2x rychlost, 1x akumulátor.
Výsledné parametry lodi:
generated power+12
accumulator:190/190
max speed: 124
attack range: 100
attack power: 25
radar range: 250
Víc už snad odtajnil o Auroře ani nejde.
SILENTBOB: Jo, počítání vektorů jsem si taky užil dostatek. Hlavně to plánování, zda ten pohyb výjde nebo ne - to byli vždycky nervy... zvlášť, když kolem ještě lítá sentinel a letíme někdam, kde to neznáme.
Lodní služby jsem drželi společně s Robbiem - podle toho, jak měl kdo čas. Občas jsem na to koukali oba a řešili, jak dál. Robbie pak zpravidla koukal na loď ještě po tiku v 1:00. Já jsem vstával před sedmou a kontroloval stav přes tikem v 7:00.