KULA: Někdy to hodně bolí...
AVATAR: Jsem porušil své pravidlo a zkusil ten Tinder po x letech znovu nainstalovat a teď jak na to koukám je to vyloženě o vzhledu a umělosti. Takže teď už bych asi index souměrnosti u Tinderu vyrušil. I když ty technologie dost pokročili. Ale typuji že to tam jede teď trochu jinak a dalo by se to asi nějak zmanipulovat. Ale rozhodně pokročilo chytřejší tahání love z kapes. :)
Ano každého z nás zajímá obal, to si přiznejme. I když máme zkušenosti tak prostě obal bude hrát velkou roli vždy. Ale mě jen obal na člověku nezajímá.
Co si pamatuji ze statistik co jsem s pár lidmi kdysi zkoušel dělat na seznamkách. Tak to tak nějak v průměru bylo.
Žena i ne moc pěkná, nebo inzerát bez fotky dostala tak cca 60-100 odpovědí. Kdežto muž od nějakých asi pár-60. Hezouni se přibližovali stejným počtům co dostávají holky.
Zajámavý byl pak obsah kdy z těch 100 odpovědí v počátcích bylo použitelných až tak 30. Což časem šlo dost dolu a žena mohla být ráda že použitelných odpovědí bylo tak max do 20. Zbytek takové nechutnosti že u některých bylo šoufl i mě. A nějak jsem absolutně nepobral jak tohle někdo může myslet váže a napsat při seznámení ženě. I když i pěkného žádaného chlapa to bylo s oplzlostma obdobné, ale i tak asi poloviční oproti reakcím mužů. Takže jako plně chápu znechucenost holek a že se tím nechtějí probírat a pak často prostě udělají logickou chybu a přehlédnou.
Tinder má aktuálně 3.6 hodnocení což znamená že je to dost špatná seznamka a je ve stádiu kdy mu nepomůže moc ani kupování fake recenzí a mazání negativních recenzí. :) Naposledy když jsem jej zkoušel míval tuším někde 4.2 nebo snad i 4.5? Apky co mají hodnocení pod 4 jsou špatné.
Fake profily jsem zakládal jen z průzkumných výzkumů kdysi a jelp v tom se mnou i pár žen, protože holčičí text mi nešel a potřeboval jsem i ženský translátor. :) Po získání dat a přehledu jsem se na to definitivně vykašlal. A na článek jsem se vykašlal taky. :)
TEKKANNE: Nevím jak tragický profil mám nebo nemám. Ale řekl bych že nejhorší snad nebude, mám tam tedy jen jednu fotku. Swipovat všechno doprava? Tak tak odvážný nejsem. :) Uvidím, tohle bude můj asi poslední experiment. Možná že ještě zkusím poprosit známého ať mi nabouchá nějaké profi fotky. A ne nejsem zoufalý, jen spíše otrávený a unavený.