PSYCHO: no to ja ti muzu rict presne, z jakyho duvodu:)) kdyz se tenhleten dement na nyxu zacal objevovat, tak strasne touzil a dodnes chorobne touzi po uznani, ktereho se snazi dosahnout tema nejvekslactejsima hochstaplerskejma trikama. machrovanim atributama uspechu, jako jsou auta, hodinky a podobne, ve kterejch se ale vubec nevyzna a neumi v tom chodit ani nosit. ale chce bejt s temahle atributama spojovanej, protoze se protackovsky domniva, ze to ma kazdej jako on a automaticky bude obdivovan a respektovan, ve skutecnosti ale dosahl u mnoha lidi praveho opaku:) a ze tech 15 nebo kolik se neposunul ani o pid, vzdyt i ten jeho stolovej byznys je odjinud vykradenej uspesnej model.
nevim, co jako si myslis, ze dokazal? vydelal prachy diky byznysu, kterej mu zaridil a vymyslel nekdo jinej a on to jen dostatecne dlouho opakoval. jako jo, dobry, ma diky tomu slusnou zivotni uroven, ale porad je to ten ulhanej hochstaplerek, co se sam pri slozitejsi konverzaci nejpozdejc ve tretim prispevku usvedci ze lzi a pak dela, ze je to vsechno nejakej metavtip, kterej obecenstvo nechape.
snad je ti to tedka o neco jasnejsi:))