• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Na fb na me vyskakuje reklama na hracskou seznamku. Cestin na urovni nubijskeho prince. I kdyz jsem cilovka, zatim jsem se ndodhodlal na to kliknout. Je tu nekdo odvaznejsi? :D
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    VENDULKA: Je tam smajlík :) Ve vážné rovině - pokud je někdo na Tindru, tak má důvod tam bejt. Ať už je to cokoliv (narcismus, ego, flirt, sex, vztah, čumenda, whatever). A je pravda, že nemalá část i těch atraktivních žen tam skutečně hledá vztah. A pravda je i to, že když víš co chceš, nejses kretén a máš realistický očekávání (dvakrát podtrhnout), tak to i může vyjít. Těch příkladů není málo, a to i tady na Nyxu.
    Není to ale lehký, chce čas a trochu štěstí.

    KOUDY: Kouďáku, napíšu ti, jak to vidím já - z naprosto subjektivního a zaujatýho pohledu :] Ty seš narcisistní povrchní vyšampónovanej pozér. To není nic proti ničemu, každej jsme nějakej. Tvoje cílová skupina žen, se kterýma si rozumíš jsou tzv. "přítelkyně hokejistů/fotbalistů". Opět, nic proti ničemu. Má to svoje výhody a nevýhody. Já bych se na tvém místě nesnažil jít hlavou proti zdi, protože (dle mého soudu) nemáš schopnost pochopit nebo rozumět ženě, který je v zásadě úplně u prdele co máš na instagramu, jaký máš hodinky, v jaký jezdíš káře nebo kam jezdíš na dovolenou.

    Takže buď v klidu, sbal si nějakou tu 25ku, se kterou ti na Seychelách bude dobře, bude s tebou chtít mít děti a žij si svůj život.

    Nicméně taková čistě subjektivní myšlenka: Nemálo žen ocení vlastnost, že se na ně chlap nevysere hned když něco není tak jak si ten chlap představuje. Děti by neměly být těžiště vztahu, protože přijdou a zase odejdou.. a s tím se pojí i fakt, že přijít nemusí.
    AMORESMORTIS
    AMORESMORTIS --- ---
    SITH: jj, v menších městech, regionech to tak zřejmě funguje, i když nechci moc generalizovat. Docela by mě zajímali nějaké výzkumy na toto téma, zkusím se pohrabat.

    Moje bublina jsou spíše intelektuáli, IT a pod., kt. ale často připomínají i kolem 30 odrostlé děti. Nemyslím zájmy, ale mentálním nastavením. Nemají vyřešené svoje sračky, ani je řešit nechtějí, při každém problému utíkají a myslí si, že vztah má být pořád dokonalý a když není, tak je všechno hned špatně. No, možná je to jenom mým debilním výběrem :)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KOUDY: Koudy obávám se, že pokoušíš najít svatý grál. Jen mám obavy aby si nakonec nenaletěl.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    SITH: nemůžu mluvit za ostatní, ale pro mě je to možnost/schopnost uživit se a fungovat samostatně s dítětem/dětma i v případě, že to s partnerem zásadně nepůjde a budu potřebovat se rozestěhovat v době, kdy ještě budu dítě kojit a přebalovat. tu sebejistotu jsem rozhodně jakožto studentka plně závislá na kapesným od táty fakt neměla. nemám to definovaný žádnou částkou, potřebovala jsem si v životě něco vyzkoušet a zažít, abych:
    1) neměla pocit, že o něco přicházím, když najednou zůstanu x let s dětma doma
    2) cítila vnitřní sebejistotu, že se dokážu postarat nejen sama o sebe, ale že jsem schopná nést odpovědnost za někoho dalšího
    3) měla nějaký základní, ne nutně velký, finanční polštář stranou pro strejce příhodu - čím jsem starší, tím víc se potkávám se situacema, co prostě nevymyslíš (kdybych chtěla být matkou stůj co stůj, klidně matka samoživitelka programově, pak bych samozřejmě potřebovala pro klid duše vytvořit dostatečný finanční polštář, abych měla jistotu, že zvládnu nepředvídatelný situace...zdravě ctižádostivá ženská nenaběhne do single mateřství s vizí, že holt nějak bude a kdyžtak může několik let vysávat svý rodiče a kamarády o finance a čas, protože přece ono to nějak dopadne a oni mě nenechaj ve štychu, když to bude blbý, že jo)

    ten pocit jsem získala v 26 letech a od tý doby se cítím bejt připravená stát se matkou. kdyby mi stačil chlap, co má vlastní byt nebo barák a chce mít dítě, mileráda bych do toho šla, ale bohužel nedokážu to takhle zredukovat, hledám taky něco jako "splynutí duší" a to je fakt náročný - čím starší seš, tím ostřeji máš řezaný charakter a zvyky (ta druhá strana jakbysmet) a najít kompatibilního jedince (kterej vůbec nemusí pasovat do nějakýho vysněnýho ideálu, stačí, že nám spolu bude fajn, budeme se respektovat, umět dobře domluvit a zorganizovat) je prostě náročný. a tyhle vlastnosti "do společnýho života" rozkrejváš až po čase, takže čas plyne a ty potkáváš a rozcházíš se.....

    mám kolem sebe krom šťastných rodin i x případů, kdy ta holka musela odejít od týpka/vyhodit ho ze dne na den a fakt to není easy. taky jsem doma byla svědkem toho, jaký to je, když spolu (respektive vedle sebe) dva lidi žijou čistě jen z pragmatických (finančních důvodů), ale přitom v reálu už je vlastně převládající emocí zhnusení až nenávist. není to vůbec pěkný a nechci být nikdy osudem ani vlastní neschopností/odevzdaností do takový situace vtlačena.
    na vsích to všechno jede víc podle starýho modelu, obecně je i ta mentalita jiná a pokud se nechystáš jít žít někam jinam, bereš prostě v potaz, že tenhle vzorek je jedinej k dispozici a z něj si prostě musíš vybrat.

    model babička za rohem má v Praze málokdo, o bydlení u rodičů už vůbec nemluvě (teď si spočti ty ušetřený prachy, když místo nájmu ty peníze spoříš....to dává dost velkej pocit svobody)

    SITH: teď jsi mě rozesmál....ale dost jsi to vystihl asi vlastně :) ta poslední věta je směšnej paradox, ale přiznávám, že jsem s tímhle tématem dřív taky bejvala opatrná
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    A BMI mám 19,6, heč! Zase jsem hezky přibral.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SUBVERSION: Však tě na rande nikdo nezve. Okurku si nechám pro jinou.
    ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    Koudy je chlap pro mě, akorát moc mladej, sakra xD
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NJAL: Nepiju no..ani nefetuju..nikdy jsem nebyl holce nevernej a miluju deti..ale dneska to neni to, co holky pres tricet od chlapu na celej zivot chtej..tak musim lovit asi mezi tema mladsima :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    KOUDY: Heh, tak to jsi druhy clovek v CR o kom vim, ze vylozene nepije vubec pivo :-)
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    A co ekonomické aspekty věci? Není daleko levnější získávat sex zadarmo od dívek z internetových seznámení než si zaplatit profesionálku análku?
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    SUBVERSION: Preference se samozřejmě různí ♥, nicméně pakliže mám docela vysoké nároky a hledám cosi velmi výjimečného, asi bych měl/a nabízet plus minus totéž, ne?
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: Cha1ndler dostal plusicek za první odstavec.
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: který body konkrétně teda jsou ten humor a nepovažuješ je u svojí přítelkyně za zásadní? Kremrole? :)) stačí, když bude vydělávat 30k čistého? Možná cm a kg nahoru či dolů... Zbytek věřím, že by ti dost vadil, kdyby je tvoje přítelkyně nesplňovala...
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Tak ee každý má nějaké preference? Já bych nemohla zas chodit s někým kdo je moc hubený (s okurkou) :)
    Bmi 20 po 30tce je imho reálné, záleží ale na samotné postavě a mind setu, mám 167cm a 55 kg, víc pro mě není pohodlné, cítím se potom jak baba
    Hejty nehejty, ale Koudymu se vše povede, vsadím litr :) protože chce a něco pro to udělá. Nikdy jsem nemyslela že budu KOUDYho supportem, ale myslím že už to to trochu přehánite
    SITH: yes, téma děti je obecně jakési společenské tabu, většina se o tom stydí hovořit, přitom je to úplně normální.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Wow, coze? Holky pres 60 kilo, to existuje? No tak to je nechutny...
    TUILE
    TUILE --- ---
    uz sem chtela koudymu psat, ale sem pres :/

    SITH
    SITH --- ---
    VENDULKA: přesně tak. Těch single lidí po 30, co hledají vztah, je stále hodně, ale problém je v tom, že oni oficiálně vztah nehledají, mají jednoho dva milence/milenky a své koníčky, víceméně jim to tak vyhovuje, ale kdyby někdo byl,tak by to bylo super. Ale tímhle přístupem to dost razantně likvidují.

    Na rande večer už nejsi tak v kondici, protože sis ráno zašukal s kámoškou, s kámošema lítáte po trailech na Klínovci namísto randění po Petříně a navenek musíš říkat, že nikoho nechceš, protože ten kdo někoho hledá, tak je zoufalý a zoufalý lidi nikdo nechce. Takže vlastně chceš, ale děláš, že nechceš. U ženských k tomu přidej ještě nechtít děti, abys nevystrašila ty poslední zbytky chlapů, na které ještě narazíš
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    KOUDY: ve skrytu duše věřím, že si ten příspěvek nemyslel úplně vážně ;) Ale znám tě jen přes nyx, takže se odkazuju na to, co jsem četla tady na nyxu
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VENDULKA: Sorry ale celej ten prispevek je branej jako humor vzhledem k tamni diskuzi..Proto ma taky tolik lajku..realita je takova ze jsem chodil s holkou ktera mela 158cm a byl jsem s ni pet let..i s holkou ktera mela pres 60 kilo..Je potreba rozlisovat realitu a vtipny prispevky na nyxu..Z toho pak ocividne vznikaj pomyleny prispevky jako ten chaindleruv, prestoze jsem tu nekolikrat psal, ze mi u holky vicemene nezalezi na veku, nebo barve oci ci vlasu..a moc rad si od nej jako od nekoho kdo me v zivote nevidel a nic o me nevi prectu..co ze konkretne nesplnuju za veci ktery chce zenska od chlapa se kterym ocekava stravit zbytek zivota.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam